Week #27

We zitten al een behoorlijke tijd in juli, maar ik begin er nu pas mee.. I am sorry!
Lot of things on my mind en het lijkt wel alsof de dagen steeds korter worden.

Maandag 2 juli
Ik was niet brak van het ParkCity Live weekend, maar voelde mijn benen nog wel. Voordat ik naar het werk ging, moest ik met Kyra naar het ziekenhuis. Ze kreeg een moedervlek weg gehaald en daar wilde ik bij zijn. Bij het weghalen zelf mocht maar één persoon mee en dat was dus Semm :/ (ken je plaats Mel). Een kwartiertje later kwam ze naar buiten en was het al gebeurd. Ik ben daarna meteen naar mijn werk gereden en na het werk zijn we bij mijn ouders gaan eten. De pleister van Kyra was losgegaan en toen ik even keek, zag ik dat de wond open stond. Ik heb gelijk de huisartsenpost gebeld en om tien voor acht konden we terecht. De arts kwam tot de conclusie dat er geen pleisters over de wond geplakt waren, waardoor de wond dus gewoon open is blijven staan en dat is niet de bedoeling. Hij heeft er alsnog pleisters overheen gedaan (wat erg pijnlijk was voor Kyra omdat de wond dicht geduwd moest worden) en hij had ook gelijk een afspraak gemaakt bij betreffende arts voor de volgende ochtend.  We zijn snel naar huis gereden zodat we nog het grootste deel van de wedstrijd van België konden kijken. Super duivels!

Dinsdag 3 juli
Kyra was in de ochtend met Semm naar de arts gegaan en deze had ook nog eens naar de wond gekeken. Ze had de (inwendige) hechtingen aangetrokken en het vervolgens weer dicht geplakt. Ze meldde dat het litteken waarschijnlijk geen mooi lijntje zou worden (niet gek als je het niet dicht maakt hè! domme doos!). Ze moet 13 juli terug en dan gaan waarschijnlijk ook gelijk de hechtingen eruit. We zullen zien hoe het gaat uitzien.
Het was warm, dus ik was wel blij dat het zwembad opstond. Na het werk hadden Debby en Kyra alles al klaar gemaakt voor de barbecue, zodat ik niks meer hoefde te doen. Ik was blij toe want ik was echt gaar! Na het eten ben ik dan ook met kleren en al het zwembad in gelopen en kreeg zo even een lekkere afkoeling. Ik wilde eigenlijk nog gaan rennen, maar het blijft echt te warm om dat in de avonden te doen. Daar moet ik dus iets anders op gaan verzinnen. Ik lag redelijk laat in bed, want de wk wedstrijd liep uit op penalties.

Woensdag 4 juli
Ik heb het anders aangepakt. Om 6 uur de wekker gezet en een kwartier later liep ik al buiten te rennen. (3,33 km. in 22,10 minuten) Het ging wel oké, maar ik ben ook weer blij als ik gewoon de 5 kilometer weer kan vol rennen. Toen ik thuis was en gedoucht had, ben ik Mike wakker gaan maken en had ik zijn tas voor school al klaar. Aparte start van de dag 😛 Het was vandaag de dag dat Mike zijn kinderfeestje hield. Hij is pas 14 juli jarig, maar 6 juli begint de zomervakantie al dus het moest wel deze week. Samen met 6 kinderen en Debby zijn we naar het Park Plateau gegaan, een klimbos. 1530705571137 (Klein)De kinderen hebben een uitleg gekregen en konden toen de touwen op. Ze vonden het in het begin wel eng, maar eenmaal bezig vonden ze het allemaal geweldig! Met een korte pauze van maar 15 minuten, hebben ze voor de rest bijna 2,5 uur door geklommen en toen we eenmaal

naar de auto liepen, merkten ze pas hoe moe ze waren.

We zijn gaan eten en rond 6 uur zijn de kinderen allemaal opgehaald. Mike heeft een geweldig kinderfeestje gehad en nadat we gedoucht waren, zijn we niet meer van de bank af gekomen 😛

Donderdag 5 juli
Het was vandaag eindelijk weer eens wat relaxter op kantoor en dan ga je toch lekkerder het weekend in. Gezellig met de kids gegeten en daarna de laatste yoga les voor de vakantie. Ik vertelde mijn moeder dat ik mijn tante had gezien en ze haar gezicht weg draaide toen ik hallo zei, dus ik vroeg haar of zij misschien wist wat ik nu weer had gedaan. Echt, ik bemoei mij met niemand, doe mijn ding, val niemand lastig en heb echt heel weinig contact met andere familieleden. Niemand van mijn tantes en ooms waar ik nog over de vloer kom, maar wel gelijk met een vinger naar mij wijzen als er iets in de lucht gegooid wordt!! Mijn neef ligt in scheiding, hij is de enige neef waar ik echt een band mee heb en waar ik zielsveel van hou. Zijn vrouw is een goede vriendin van mij en daar gooi ik de deur zeker niet voor dicht alleen omdat ze ineens gaan scheiden. Maar nu wordt er beweerd dat ik een relatie met haar heb.. dat is gewoon door iemand geroepen (en ik weet door wie, dat maakt het pas echt heel pijnlijk) en men trekt dan meteen conclusies en iedereen heeft dan gelijk een mening. Wat dat betreft ben ik wel een heel makkelijk doelwit in de familie. Zo zie je maar hoe mensen mij zien en wat ze van mij denken. Alsof ik ooit zoiets zou doen.. wat kennen ze mij toch goed !!
Ik heb mijn moeder uitgelegd hoe ik haar geholpen heb, door mijn deur open te stellen voor haar en dat er uiteraard verder helemaal niets aan de hand is. Dit gelul gaat dus al 2 weken door de familie en in plaats van dat ze mij aanspreekt als ze mij ziet, draait het mens haar hoofd weg alsof ik een ziekte heb. Wat een zielige vertoning en wat is het toch weer makkelijk om conclusies te trekken en een mening te hebben, zonder dat je de persoon waar je over lult aanspreekt.
Mes in de rug? Zeg maar gerust een open gereten wond waar zout in wordt gegooid!
Van je familie moet je het hebben 😦

Vrijdag 6 juli
Ik heb vanmorgen heerlijk gesport en degene die mijn schema had gemaakt complimenteerde mij met hoe ik er in die korte tijd uit ben gaan zien. Enorm compliment!
Daarna nog even naar de fysio en daar meer gekletst dan wat anders. Het gaat allemaal een stuk beter, dry needling was niet nodig, ze heeft wel mijn aanhechting even te grazen genomen maar ook dat gaat beter. Daarna de boodschappen gedaan en mijn manneke van school gehaald. VAKANTIE is begonnen!!! Hij was zo blij! 🙂
In de middag moest ik weer met Kyra naar de kinderarts. Ik had aan de bel getrokken in verband met haar vermoeidheid en de laatste keer dat er bloed is geprikt waren haar ontstekingswaarden te hoog. Na een gesprek met de arts, werd besloten nóg eens te prikken omdat ze in die tijd ook een blaasontsteking heeft gehad. Ze gaat er van uit dat de vermoeidheid is gekomen door de stress van school in combinatie met haar werk. Daar heb ik zeker ook aan gedacht, maar ik wil wel eerst al het andere kunnen uitsluiten. Ze gaan haar vitamine D checken, haar ijzer, ontstekingswaarden en nog een aantal andere dingen. Even afwachten wat daar uit komt. Eenmaal thuis heb ik Mike’s tas gepakt en hem naar zijn vader gebracht. Debby is nog langs gekomen en voordat we voetbal zijn gaan kijken, hebben we even gepraat over het geroddel in de familie. Het doet mij echt pijn, meer dan ik verwacht had en ondanks dat Debby mij hier al voor gewaarschuwd had, vond ze het vreselijk. Voor haar is dit ook een mes in de rug, een behoorlijk mes ook!!
De wedstrijd van België was geweldig !! Ze hebben Brazilië gewoon naar huis gevoetbald en ik had het voorspeld 😀 Hier had ik geld op moeten inzetten hahahaha.

Zaterdag 7 juli
’s Morgens lekker gaan rennen, eindelijk weer een 5 kilometer! Daarna samen met Debby ontbeten en rond 10 uur ben ik de deur uit gegaan voor een aantal boodschappen. Toen ik eenmaal thuis was, ben ik gaan opruimen en poetsen, want dat is al een tijdje blijven liggen. De wedstrijd van Kroatië tegen Rusland heb ik samen met Debby gekeken en mijn knallende hoofdpijn die ik in de middag mocht ontvangen, ging maar niet weg. Het was gelukkig iets minder toen ik naar bed ging en het is dan maar te hopen dat ik de hoofdpijn er uit kan slapen!

Zondag 8 juli
Toen ik wakker was ben ik weer gaan rennen (een minuut sneller dan gisteren!) en daarna ben ik weer wat gaan poetsen. In de middag kwam Debby langs en die heeft mij naar Valkenburg gesleept voor een drankje. We hebben gekletst en gelachen maar na anderhalf uur vond ik het wel mooi geweest. We hebben nog in de tuin gezeten en ik ben gaan bloggen. Samen gegeten en rond half 9 kwam Kyra thuis van haar werk. Mike blijft tot dinsdag bij zijn vader dus de avond was rustig 🙂

Wat een ellende je eigen familie over je heen kan gooien.. ik blijf het ongelooflijk vinden!

XmelX

5 thoughts on “Week #27

 1. Fijn dat het weer wat beter gaat met je sportblessure, en dat je weer aan het hardlopen bent. Lees ik nou goed dat jij op je nuchtere maag rent ? Of eet/drink jij vlak voor je naar buiten gaat ?
  En tja, familie, helaas heb je ze niet voor het uitkiezen …

  Geliked door 1 persoon

   • Ik eet nu altijd minimaal 2 uur van te voren en ga dan pas hardlopen, maar ja, dat is soms helemaal niet praktisch in de zin van de wekker moet zo vroeg. Persoonlijk lijkt het me “eng” om op een nuchere maag te gaan rennen, maar misschien moet ik het ook eens proberen hoe jij het doet. Ik neem aan dat jij meteen na het hardlopen goed eet en water drinkt ? En nee, dit weer vind ik ook ab-so-luut niet fijn om hard te lopen. Geef mij wat dat betreft maar de herfst. x

    Geliked door 1 persoon

   • Ik zou dsn om 4 uur op moeten staan? Dat is gekkenwerk. Ik ren eigenlijk wel beter met een lichte maag dan als ik in de avond na het eten ga rennen. Ik heb werkelijk nog nooit last gehad van zo rennen en eng is het echt helemaal niet. Daarna eet ik altijd een paar eieren en een kom griekse yoghurt met granola. En idd een paar glazen water.

    Like

 2. Amai, chapeau om te blijven lopen ondanks de warmte. De post is al van een tijdje geleden, dus ben benieuwd hoe je het nu doet nu het nog warmer is.

  En erg van je familie inderdaad! Xxx

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s