Week #28

Maandag 9 juli
Gekkenwerk op kantoor, geen grapje!
Thuis daarentegen was het echt rustig, Mike was nog bij zijn vader en Kyra was nog werken toen ik thuis kwam. Ik heb gewoon op de bank gezeten en niks gedaan.
Ik ben moe.. dat merk ik aan alles. Het was welkome, heerlijke (hele rustige) avond!

Dinsdag 10 juli
Wat is het toch heerlijk als je thuis komt en het huis is schoon en het eten staat al klaar!
Ik moet iemand vinden die dat voor mij doet en dan gewoon na het eten weer vertrekt, ideale partner zou dat zijn 😛
In dit geval was het Kyra die zich had uitgeleefd, wat een heerlijk kind! Tijdens school heeft ze het vaak te druk om mij te helpen in de huishouding, maar als ze de kans er voor heeft doet ze echt alles om mij te helpen! ❤
Na het eten zijn we naar Ikea gegaan omdat we een laminaat wilde uitzoeken. We hadden echter geen idee waar we de laminaat konden vinden, dus zijn we door de hele winkel gelopen en toen we eindelijk bij het laminaat waren (die bij de kassa te vinden was), hadden de kinderen inmiddels hun handen vol en kon ik € 50,00 afrekenen 😛 Nog geen laminaat gekocht (maar wel uitgezocht wat we willen) en toch geld achterlaten.. those are my kids allright 😛
Al met al hebben we een leuke avond gehad 🙂

Woensdag 11 juli
Na het werk ben ik weer gaan sporten met pap en toen ik daarvan thuis was, waren Debby en Jill er. Ik ben gaan douchen en daarna met Mike en Jill naar de winkel gegaan. Eenmaal thuis heb ik wat eten gemaakt en ineens heel impulsief met iemand geregeld dat vrijdag de nieuwe vloer gelegd wordt. Dat wilde wel zeggen dat ik vanavond nog nieuwe laminaat moest halen en binnen 2 avonden al het laminaat eruit moest. Gelijk met Debby naar Ikea gereden en het was wel een voordeel dat ik wist welke laminaat ik wilde. davWe waren zo klaar en hebben de boel thuis neergelegd. Daarna ben ik begonnen met al wat laminaat verwijderen en de kinderen hebben daar flink bij geholpen 🙂 davNadat Debby en Jill weg waren, heb ik de grote kast in de kamer nog leeggemaakt, aangezien die verplaatst moet worden. Tegen acht uur ben ik opgehouden, ik was kapot en wilde ook de wedstrijd Kroatië-Engeland kijken. Af en toe viel ik tijdens de wedstrijd in slaap, maar heb toch gezien hoe Kroatië Engeland naar huis stuurde. Onwijs.

Donderdag 12 juli
Na het werk heb ik Mike bij zijn tante opgehaald en daarna heb ik thuis de woonkamer opgemeten. Omdat de plinten niet heel makkelijk van de muur komen, moeten ze eraf getrokken worden en moet ik dus ook nieuwe plinten leggen. Nadat ik alles op papier had, zijn we eerst naar het ziekenhuis gegaan omdat Gertie geopereerd was. Het ging goed met haar en ze mocht waarschijnlijk vrijdag al naar huis. Daarna zijn we naar mijn ouders gegaan en is mijn vader met mij de plinten gaan halen. Om negen uur was ik thuis en he-le-maal naar de klote. Morgen wordt een enorm drukke dag, dus ik ben op tijd gaan slapen.

Vrijdag 13 juli
Ik was al vroeg op en ben begonnen met alle restanten laminaat die er nog lagen, naar buiten te gooien. Mijn vader was er om 9 uur om te helpen met de bank en stoel naar buiten te zetten. Ook kwam iemand van de woningvereniging om de plinten van de muur te halen en rond 11 uur waren we klaar.

Nu was het wachten tot de laminaat-legger zou komen. Kyra en Semm waren ondertussen boodschappen gaan doen, dus dat hoefde ik in ieder geval niet meer te doen. Ze zijn ’s middags ook naar het ziekenhuis gegaan en de hechtingen zijn er uit gehaald. Semm stuurde mij een foto en daar schrok ik wel van. Ik vond de wond er totaal niet goed uitzien, maar de arts zei dat het prima aan het helen was.

IMG-20180713-WA0000 (Klein)

in mijn ogen is dit gewoon een ontstoken wond!

Ze kan mij zeggen wat ze wil, maar ik hou dit zelf wel even in de gaten en ga desnoods terug naar de huisarts. Rond half twee is de meneer begonnen met laminaat leggen en 3 uur later lag alles er in. Hij werkte snel en heel goed, kan niet anders zeggen. Mijn vader heeft daarna geholpen met de grote meubelstukken weer binnen te zetten. Veel meer kan ik nog niet doen, want de plinten moeten nog gezet worden en dus moet alles weer verplaatst worden.

De rest van de kleine meubels heb ik allemaal zelf naar binnen gezet en nadat ik enigszins opgeruimd had, ben ik even op de bank gaan liggen. Ik schrok een uur later wakker van Thomas en Maaike die aangekomen waren en daarna hebben we nog in de tuin gezeten. Ondanks dat het heel gezellig was, ben ik toch op tijd naar bed gegaan.

Zaterdag 14 juli
Mike is jarig. Hij lag bij mij in bed dus toen we wakker waren heb ik heel zachtjes voor hem gezongen. We hebben zijn knuffels in een kringetje gezet en “lang zal hij leven” gezongen 🙂 Dat was wel een leuk momentje 😉 Mijn kleine vent is gewoon al 10 jaar. Nu heb ik dus twee tieners in huis. Dat is voor moeder moeilijker dan voor de kinderen :/
Ik ben met Thomas en Maaike naar de Hema en Jumbo gegaan en daarna hebben we thuis ontbeten. We hebben gelijk cadeautjes gegeven aan Mike en hij heeft dan eindelijk zijn eigen telefoon! Hij maakt mij al een jaar gek dat hij een telefoon wilt, maar ik vind 10 jaar jong genoeg voor zo’n ding! Daarna zijn we alles klaar gaan zetten voor zijn feestje en tegen twee uur kwam langzaam het bezoek. Ik had vele meer mensen willen uitnodigen maar dat wilde Mike niet. Hij houdt niet van drukte en veel mensen bij elkaar, zelfs niet op zijn eigen feestje.

Dus met een man of 10-12 hebben we zijn verjaardag gevierd, met prachtig weer, zwempartijen en een lekkere barbecue.

’s Avonds hebben we hem nog verwend met een ware McNuggets taart en tegen half 12 zijn we naar bed gegaan. Top dag!IMG_20180715_093455_209 (Klein)

Zondag 15 juli
Het eerste wat ik gedaan heb toen ik wakker werd, is rennen. Dat was wel even lekker zeg. Na een ontbijt zijn we wat gaan opruimen en hebben we nog een spelletje gedaan. Ik moest met Kyra en Mike om twee uur naar een barbecue. Dit was al gepland voordat we wisten dat Thomas en Maaike kwamen, maar ik vond het toch een beetje lullig weg te gaan. Kyra moest ook om 4 uur werken dus zij kon niet zo lang op die barbecue blijven. Toen ik zwanger was van Kyra, deed ik aan zwangerschapsgymnastiek en met een klein groepje van die zwangerschapsgymnastiek doen we nog elk jaar (of om het jaar) een barbecue. Dat is op zich best leuk, maar dit keer had ik zo mijn redenen om er een knoop van in mijn maag te krijgen.

Mike heeft heerlijk kunnen zwemmen en ik heb afstandelijk gekletst en de kids bekeken die zich enorm amuseerden in het zwembad. Om 5 uur hebben we buiten de eerste helft van de Finale Frankrijk-Kroatië gekeken en in de rust ben ik naar huis gegaan. Ik voelde mij heel ongemakkelijk en wilde gewoon graag weer terug naar huis. Kyra was rond kwart over 8 weer thuis en daarna hebben we spelletjes gedaan. We hebben weer ouderwets gelachen en een onwijs leuke avond gehad. Love my friends!

Het was een zware week. Ik loop rond met een aantal messen in mijn rug, zo voelt het en ik moet nodig even de tijd krijgen om rust in mijn hoofd te krijgen.
Maar de week is geweldig afgesloten ❤

XmelX

One thought on “Week #28

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s