Week #29

Maandag 16 juli
Terwijl ik naar het werk ging, lag thuis nog iedereen in bed. En terecht natuurlijk. Vandaag begon mijn nieuwe collega en ik was wel opgelucht, want dit betekent dat er wat meer rust op kantoor gaat komen. De samenwerking verliep gelijk al goed, het is een zeer aangename man om mee te werken, dat had ik al snel door. Na het werk, kon ik thuis gelijk aanschuiven. Helaas hadden ze alweer de barbecue aangegooid en daar had ik echt geen zin in. Ik hou niet zo van barbecue, zeker niet 3 dagen achter elkaar. Maar Kyra had ook wat sperziebonen en aardappelpuree geregeld, daar was ik wel heel blij mee! 😀 We hebben nog een klein aardappelpuree-gevecht gehad.. en die heb ik duidelijk verloren hahahaha.IMG-20180717-WA0005 (Klein) Thomas en Maaike zijn na het eten naar huis gegaan, ik heb samen met Kyra en Semm Mike naar zijn vader gebracht en daarna hebben we thuis de boel opgeruimd. Kyra wilde nog een nachtje bij mij blijven en samen met Semm heeft ze echt enorm goed geholpen met alles opruimen. Nadat we klaar waren en in de tuin zaten, lagen die twee in de hangmat te gekken en er kwam een weemoedig gevoel over mij heen.. Ik zal die twee echt gaan missen de komende weken.. en mijn kleine man ook :/

Dinsdag 17 juli
Another day at the office! 🙂
Volgende week ga ik wel wat langer blijven om de boel helemaal bij te werken, maar deze week doe ik het nog even op mijn manier. Na het werk even snel bij Kruidvat, Jan Linders en de Ikea binnen gesprongen en daarna thuis lekker gegeten. Nog wat gepoetst en afgewassen en daarna kwam Gertie al binnen. Het gaat gelukkig alweer een stuk beter met haar en we hebben een gezellige avond gehad.

Woensdag 18 juli
Ik heb tot half 1 gewerkt en ben daarna naar huis gegaan. Ik had afgesproken met Steph om te komen lunchen en zoals altijd, was ze precies op tijd bij mij 🙂 We hebben lekker een broodje gegeten en bijgekletst. Het was echt weer gezellig. Om 4 zouden eigenlijk mijn plinten gelegd worden, maar die gast zou donderdag komen. Vooruit dan.
Later op de dag ben ik samen met Debby naar The First Purge gegaan.

Super film is dat !! Daarna hebben we thuis nog wat rond gehangen. Lekker chill.

Donderdag 19 juli
Vanmorgen om 6 uur opgestaan om nog een rondje te gaan rennen. Het was echt goed te doen en het liep lekker. 6 km gerend in 39,20 minuten 😀
Laatste werkdag alweer en die ging wel oké. Ik ga volgende week echt langer werken, want ik word simpel van die bergen waar ik elke keer tegenop kijk (bergen werk dus). Ik moet de boel gewoon bij hebben gewerkt voordat ik vakantie heb, want anders is het helemaal niet meer te overzien! Na het werk ben ik bij mijn ouders gaan eten en daarna alwéér naar de Ikea. De plintenzetter had tussenstukken nodig, terwijl ik dacht dat hij verstek ging zagen.. zucht. Weer alles verzet! Ik kan mijn kast en bureau niet inruimen omdat ik alles weer moet verplaatsen als hij die plinten komt zetten! Zo blijft het dus een rotzooi bij mij thuis en daar kan ik niet goed tegen.. Frustraties!

Vrijdag 20 juli
Vandaag had ik een dagje Eindhoven gepland en aangezien Kyra niet wilde dat ik alleen ging (en ze zelf heel graag naar de Primark wilde 😉 ) is ze met mij meegegaan. We waren rond half 11 in Eindhoven en na een lekkere ijskoffie zijn we dan ook maar naar de Primark gegaan (die winkel had ik overgeslagen als ik alleen was gegaan). We zijn goed geslaagd en zijn daarna nog wat door de stad gewandeld. Paar winkeltjes nog in gegaan.. nog een heerlijke hamburger bij Five Guys gegeten (vies duur, maar gruwelijk lekker!) en uiteraard ook naar Dunkin’Donuts gegaan. Want daar ging ik voor naar Eindhoven! Alleen voor Dunkin’Donuts!! Die koffie is zo vreselijk lekker, dus ik koop altijd een paar pakken zodat ik thuis ook hun koffie kan drinken. Echt een aanrader hoor! Uiteraard moeten er dan ook donuts gekocht worden, want die zijn ook idioot lekker!

In de bus en trein terug naar huis hebben we nog even over Semm gekletst. Hij vertrekt vanavond op vakantie met zijn vrienden (die vakantie was al geboekt voordat zij verkering kregen) en ze hebben het er beide heel erg moeilijk mee. Young Love.. how wonderful 😀
Eenmaal thuis heb ik snel de auto gegrepen en nog snel een boodschapje gedaan alvorens ik thuis de boel heb opgeruimd en de rest van de avond met mezelf heb doorgebracht. It was a good day 😀

Zaterdag 21 juli
Vandaag zouden dan eindelijk de plinten gelegd worden, maar wederom met een idiote smoes zei hij op het laatste moment af. Ik was woest. Maar echt! Hij beloofde mij morgen om 10 uur bij mij zijn om ze te leggen… ik ben benieuwd 😦
Samen met mijn vader heb ik de oude laminaat en nog een paar andere dingen naar het milieupark gebracht. Ondanks de hitte hadden we de boel snel opgeruimd en zijn we nog even naar het tuincentrum gegaan. Daarna is mijn vader naar huis gegaan en heb ik de rest van de middag genoten van heel weinig doen. Aangezien ik nog altijd niks kan opruimen, heb ik mij maar lui op de bank gelegd. Geen idee wat ik op tv gekeken heb hoor.. zo spannend was het! 😛

Zondag 22 juli
HALLELUJA !!! Hij was er om 10 uur hoor!! Eindelijk! Mijn plinten zijn gelegd en ik kan nu echt alles op zijn plek gaan zetten en de boel inruimen. Ik had die 3 weken zonder kinderen voorgenomen om tot rust te komen, maar met deze hele stress in huis is al één week om zonder dat ik ook maar iets rustiger ben geworden! Dat was geen goede start.
Even na de middag ben ik eerst naar mijn nicht in België gegaan, die had ik al een tijdje niet meer gesproken en het was weer prettig om even bij haar te zijn. Na een paar uurtjes (en 3 liter water) verder, ben ik weer naar huis gegaan en heb ik mijn bureau al ingeruimd. Computer aangesloten en alles doet het weer 🙂 Nadat ik Debby thuis had afgezet, ben ik nog wat gaan schrijven en was de avond zo al snel voorbij.

Zoals gezegd, niet echt een rustige eerste week zonder de kinderen.
We zullen zien hoe de andere twee weken mij vergaan :/

XmelX

3 thoughts on “Week #29

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s