Week #30

Maandag 23 juli
Vandaag tot 6 uur gewerkt, een uur langer dan normaal. Hopelijk gaat mij dit redden. Ik merk wel al dat ik sneller door alles heen ga, nu mijn collega er is en ik niet om de 5 minuten gestoord wordt. Na het werk ben ik snel de overtollige plinten terug gaan brengen naar Ikea en daarna heb ik thuis snel een hapje gegeten. Mijn moeder kwam nog langs, gewoon.. zomaar.. op de koffie. Ik stond een beetje versteld, want dat doet ze normaal niet zo vaak. Maar ik heb het idee dat ze het wel wat vaker gaat doen nu.. dat hele gelul wat door de familie gaat, heeft mijn moeder wel aangegrepen en ze verdedigt mij volledig tegenover anderen. Ze ziet aan mij dat ik er niet over lieg en ze kan enorm boos worden over het feit dat ze maar blijven lullen terwijl er niks van klopt. We have a break through! ๐Ÿ˜€ We hebben nog samen even in het water gelegen, een wijntje gedronken en vooral gekletst. Het was nog best een leuke avond.. go figger! ๐Ÿ˜€

Dinsdag 24 juli
Vanmorgen weer vroeg opgestaan om te gaan rennen, maar jeetje.. het was al heel vroeg, heel benauwd! Ik heb wel mijn 5 kilometer gerend, maar het ging wat langzamer dan normaal (33 min.) Ik voelde het ook de hele dag in mijn benen zitten, maar dat komt omdat ik geen yoga oefeningen gedaan heb erna. Eigen schuld dus! Ik was wel blij toen ik thuis was, en heb de rest van de avond gezelschap gehad van Debby en Gertie. Ik ben wel op tijd naar bed gegaan, want was best moe.

Woensdag 25 juli
Tot 1 uur gewerkt, weer een uurtje langer, en daarna met mijn pa gaan sporten. Het is heerlijk koel in de sportschool, dus het is echt wel goed uit te houden, maar je merkt gewoon dat je loom wordt met dit weer, dus alle oefeningen leken ook veel zwaarder dan normaal ๐Ÿ˜› Na het sporten kakte ik helemaal in en ben ik op de bank de Tour gaan kijken. Ergens is het even donker geworden, want ik heb 10 kilometer gemist tijdens de tour ๐Ÿ˜‰ย  Ik heb de lades nog in mijn kast gezet (nee, ik heb nรณg de boel niet ingeruimd!) en daarna heb ik samen met Debby gegeten. Je zou bijna gaan denken dat we รฉcht een relatie hebben, zo vaak is ze bij mij. Maar geef haar eens ongelijk.. ik zou ook niet thuis willen zijn in zo’n situatie, want dan voelt thuis niet meer als thuis :/
En in mijn toko voelt ze zich echt fijn, rustig en ontspannen. Wie ben ik dan om haar niet binnen te laten en haar op die manier te helpen. Met alle liefde!
We hebben ook nog even gezwommen want mensen: het is warm hรฉ! ๐Ÿ˜€
Ik vind het heerlijk hoor, begrijp mij niet verkeerd maar kan mij voorstellen dat velen er niet zo makkelijk mee om kunnen gaan als ik. Deb was al vroeg naar huis en ik ben ook vroeg op bed gaan liggen en heb nog gelezen.

Donderdag 26 juli
Weer een dag tot 6 uur gewerkt, maar het begint de vruchten af te werpen hoor! Nu hoop ik alleen dat het volgende week ook rustig blijft, want mijn nieuwe collega heeft dan vakantie en dan zit ik weer alleen met de baas. Maar dat is een zorg voor volgende week he ๐Ÿ˜‰ Toen ik thuis kwam stond Alique al te koken (I got the shit under control people!) en we hebben samen gegeten. Daarna weer even gezwommen, want het was gewoon 37 graden vandaag. Het water was niet eens meer koud, maar pis lauw hahahahaha. Toch was het wel even lekker. We hebben nog een wijntje gedronken en ik ben weer vroeg het bed in gegaan.. waar het inmiddels ook een sauna was ๐Ÿ˜›
Gelukkig hou ik van sauna’s ๐Ÿ˜‰

Vrijdag 27 juli
Ik ben het weekend heerlijk begonnen, door Kyra rond half 9 op te halen en samen te gaan sporten. Na 10 minuten opwarmen op de crosstrainer, had ze echter al geen puf meer.
“Ik heb geen energie mam, ik eet amper omdat er niks fatsoenlijks te eten is.. dus ben futloos.”
We hebben nog een aantal oefeningen gedaan maar ik kon echt merken dat er inderdaad heel weinig energie in zat. Na een uurtje zijn we naar huis gegaan, hebben we ons omgekleed en zijn we boodschappen gaan doen. Ik heb Kyra van alles in de kar laten gooien wat ze mee zal nemen naar haar vader. Dan eet ze tenminste weer eens! (crackers, kaas, kipfilet, appels, peren, olijven en koekjes) Er lag werkelijk geen verse groente en fruit in die ijskast. Geen normaal broodbeleg en brood wat al 2 dagen op de plank ligt. Triest.. zeker voor Kyra, want ze is heel tenger en nog lichter worden is niet echt een optie :/ Ik ben nog even naar de kapper gegaan en daarna hebben we een paar afleveringen van Orange is the new Black (nieuw seizoen! Jeeej!!) en nog even gezwommen. Ze had enorm veel trek in aardappelgratin met spinazie en schintzel en dat heb ik dus gemaakt. Het was hรฉรฉl warm en het zweet liep over onze rug, maar ik heb Kyra lang niet meer zo smakelijk zien eten ๐Ÿ˜€ย  Na het eten zijn we nog even de stad in gegaan en hebben we op het terras gezeten. sdrHeel fijn in de schaduw, erg prettig ๐Ÿ™‚
Tegen half 10 heb ik haar naar huis gebracht en ben ik zelf ook vroeg mijn bed in gesprongen. Het was fijn Kyra een dagje bij mij te hebben ๐Ÿ˜€

Zaterdag 28 juli
Samen met Gertie ontbeten en rond half 11 zijn we naar Roermond gegaan. De hele weg ernaar toe was het aan het regenen. Maar toen we daar aankwamen hield het op met regenen en brak de zon door. Dat was pas fijn ๐Ÿ™‚ We hebben de hele middag geshopt en rond gelopen en het was werkelijk een heerlijke middag. Ik heb 2 truitjes gekocht voor te rennen, meer had ik niet nodig. Tussendoor zijn we ook nog even bij McDonalds gaan zitten (waar ik alleen water heb gedronken ๐Ÿ˜‰ ) en daar zag ik een oude vriendin terug. We hebben een half uurtje bijgekletst en het was echt zo leuk om haar weer te zien. Ik denk dat ik binnenkort eens langs ga ๐Ÿ˜‰
Nadat we klaar waren met shoppen, heb ik nog een ijskoffie en donuts gehaald bij Dunkin’ Donuts (jaja!! alweer.. daarom wilde ik ook naar Roermond!).


De weg naar huis begon het weer te regenen en bij thuiskomst was het weer droog, leuk die weergoden ๐Ÿ˜‰ We hebben nog samen gegeten en nadat Gertie naar huis is gegaan heb ik met Debby nog een stuk gewandeld. Ik werd onderweg een beetje melig en begon wat te dansen, ging op de grond liggen en had de grootste lol met idioot doen ๐Ÿ™‚

Volgens mij had Debby er ook wel lol in, al ging ze niet naast mij op de grond liggen.. beetje jammer wel ๐Ÿ˜›

Zondag 29 juli
Ik ben rond kwart over 6 opgestaan en ben gaan rennen. Ik voelde mij goed, het weer was lekker en ik wilde mijn grenzen eens opzoeken. Een uur!! Ik heb een vol uur gerend! Ik was zo trots op mijzelf. 8,82 kilometer gerend ๐Ÿ˜€ IMG_20180729_080253_120 (Klein)Ik heb nog wat oefeningen gedaan en ontbeten met Debby. Na een douche ben ik bij mijn ouders langs gegaan en eenmaal thuis heb ik dan EINDELIJK de grote kast ingeruimd. 4 tassen naar beneden gesleept, alles uitgezocht (zeker de helft weg gegooid) en nu staat alles weer op zijn plek. Tussendoor heb ik nog afleveringen van Orange is the new Black gekeken en nadat ik alles gedaan had in huis, ben ik nog wat gaan doen voor mijn werk. Dit is werk wat veel tijd kost, tijd die ik op kantoor aan andere dingen kan spenderen. Gelukkig had ik minder tijd nodig dan ik gedacht had en heb ik nog meer afleveringen kunnen kijken ๐Ÿ˜€
Iemand die deze serie ook kijkt?? Man, ik smul hier van! ๐Ÿ˜€

De tweede week zonder kids is ook niet bepaald rustig verlopen.
Het zal wel zo moeten zijn :/

XmelX

2 thoughts on “Week #30

  1. Hey big sis! Wat superleuk dat je moeder langs is gekomen! Pfff dat zou ik ook wel willen dat mijn mams spontaan langs zou komen. Maar goed dat gaat een beetje moeilijk als ze helemaal in Curaรงao is๐Ÿ˜„. Wow Girl je hebt het sporten echt een routine weten te maken. Proud of you๐ŸŽˆ! Leuke foto zo tussen de blaadjes ! Ik heb op dit moment geen serie die ik echt volg op Netflix de reden is omdat ik er anders zo verstrikt in raak ik wil meteen weten wat erna komt en ja dan zit ik vastgekluisterd op de bank๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    Have a wonderful week!
    X

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s