Week #31

Maandag 30 juli
Om kwart voor zes ging mijn wekker vanmorgen.. niet omdat ik het nou zo leuk vind om héél vroeg op te staan, maar omdat ik mijn ouders en hun twee kleindochters naar het station moest brengen. Ze gingen samen een paar dagen naar Londen. Rond half acht heb ik ze af gezet en daarna ben ik direct doorgereden naar mijn werk. Weer een paar uurtjes langer werken, zo kom je wel door je achterstand heen hoor 😉 Na mijn werk heb ik de auto van mijn ouders weer omgeruild met die van mij en daarna ben ik thuis lekker gaan eten en heb ik de laatste drie afleveringen van Orange is the new Black gekeken. Het blijft toch een gave serie!

Dinsdag 31 juli
Dit keer was ik gewoon om 9 uur op mijn werk en ik kon gelukkig vrij rustig doorwerken. Na het werk ben ik meteen door gereden naar Alique en we zijn samen naar de bioscoop gegaan. Ocean’s 8. Leuke film was dat! We hebben een hele gezellige avond gehad en bij thuiskomst zat Deb nog in de tuin. We hebben nog een half uurtje daar gezeten en toen is ze gegaan en ben ik mijn bed in gerold.

Woensdag 1 augustus
Ondanks dat ik nog genoeg werk te doen heb, ben ik toch gewoon om 1 uur naar huis gegaan. Die vrije middag had ik gewoon nodig. Ik ben even langs Heuts gereden voor een insectenlamp, want ik word raadgek van de vliegen in mijn huis. Ik heb het dan niet over een stuk of 10, nee eerder een stuk of 50! Dagelijks! We hebben echt elke dag een kerkhof op de grond liggen van het doodmeppen van die beesten, maar ze blijven gewoon komen. We hebben het huis al gecontroleerd op lijken, maar die liggen er echt niet. Het zal de warmte wel zijn. Ik ben nog gaan sporten en daarna heb ik thuis gekookt, want Debby kwam eten. We hebben nog tot een uur of half 8 buiten gezeten en toen is ze naar huis gegaan. Ik heb nog een film gekeken en ben daarna naar bed gegaan.
Just one more day!!

Donderdag 2 augustus
Mijn laatste werkdag voor de welverdiende vakantie. Ik heb nog een dag flink doorgeknald en mijn achterstand is nu zo goed als weg! Yes. Helaas ligt er over 2 weken weer een nieuw achterstand op mij te wachten LoL maar dat is iets voor later. Om zes uur heb ik de boel afgesloten en ben ik naar huis gegaan. Poe, de laatste maanden hebben er wel flink in gehakt. Niet alleen op het werkvlak, maar ook wel op het persoonlijk vlak. Dus geloof maar dat die vakantie echt broodnodig is. Na het werk heb ik een hapje gegeten, even in de tuin gezeten en daarna ben ik Kyra bij mijn ouders gaan ophalen. We hebben daarna in de tuin nog even gepraat over hoe ze het heeft gehad en rond half elf zijn we gaan slapen. Heerlijk om haar weer even thuis te hebben, ook al heeft ze nog eigenlijk vakantie bij haar vader.

Vrijdag 3 augustus
Al voor negen uur hebben we Mike en zijn vader opgehaald en zijn we samen naar het ziekenhuis gegaan. We wilden de arts die Kyra geholpen had even spreken omdat we totaal niet tevreden waren met de manier van werken. Nadat ze bij haar een moedervlek hebben weg gehaald, heeft ze bijna een maand met een open wond gelopen. Dat lijkt mij niet de normale gang van zaken dus dat moest even opgehelderd worden. Na dat gesprek zijn we langs de wondzorg gegaan en die lui hebben er voor gezorgd dat de wond echt heel mooi geheeld is. Ze zal er waarschijnlijk over een jaar niets meer van zien. Echt puik werk wat ze hebben gedaan! In de auto hoorde ik mijn ex man met de kinderen discussiëren en ik heb ze allemaal maar uit hun lijden verlost en heb hem mijn auto voor de rest van de middag geleend, zodat ze konden doen wat ze allemaal wilden. Mijn vader is mij komen halen om te gaan sporten en na het sporten heb ik in huis wat rond gelummeld. Toen ik de auto weer netjes terug kreeg ben ik met Gertie nog naar de winkel gegaan. Daarna zijn we in mijn tuin nog gaan zwemmen. Later heb ik de barbecue aangezet en in mijn eentje gegeten. Dat was best even prettig 🙂
Gertie is later weer terug gekomen en onder het genot van een wijntje hebben we een spelletje gedaan en ontzettend gelachen 😀 Heerlijke avond!

Zaterdag 4 augustus
In de ochtend ben ik gaan rennen, maar het leek wel alsof ik soms stil stond zo langzaam voelde het (en zo langzaam was het ook!). De yoga mat heeft mij daarna wat ontspanning bezorgd en toen ik eenmaal opgefrist was ben ik de stad in gefietst. Even langs een paar winkels gegaan en bij de Aroma bar een lekkere ijskoffie gedronken. davDat was best een heerlijke ochtend. Bij thuiskomst ben ik gaan poetsen, strijken en nog meer huishoudelijke taken gedaan. Tussendoor ben ik nog in het zwembad gesprongen en heb ik met Debby nog een kop koffie gedronken. Dat is het fijne van Debby, als ze er is dan doe ik gewoon mijn ding en zij doet haar ding. Niemand die klaagt en zeurt, we kunnen gewoon doen wat we willen. Ideaal. Ik heb pasta met pompoensaus gemaakt en die was echt zo lekker!! Jummie! 😀
Daarna zijn we naar de bioscoop gegaan. fbtmdnMission Impossible Fall out. Wat een te gekke film was dat zeg! Hij duurde echt heel lang, maar dat had je niet eens door. Ik hou normaal niet van die overdreven actie films, maar deze was echt goed. En er zat ook leuke humor in, hou ik wel van 🙂 Thuis hebben we nog in de tuin gezeten en lang gepraat. Zo zijn we allebei weer wat meer te weten gekomen over elkaar 😉

Zondag 5 augustus
De planning was om weer te gaan rennen in de ochtend, maar ik werd wakker en merkte dat ik totaal geen energie had. Ik kwam amper mijn bed uit. Ik heb nog tot half 10 in bed gelezen en daarna ben ik naar mijn ouders gegaan. Wat koffie geleut en dat was het weer. Eenmaal thuis ben ik boven gaan poetsen, heb ik nog wat onkruid weg gehaald, de tuin aangeveegd, een dutje gedaan en een hapje gegeten. Best een prettige zondag dus 🙂
Wat nog prettiger was, is dat mijn kinderen eindelijk weer thuis zijn gekomen!

Yes, nu kan onze vakantie beginnen 😀

XmelX

2 thoughts on “Week #31

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s