Week #34

Maandag 20 augustus
Back to school! Bij ons in het zuiden is de zomervakantie nu echt voorbij en beginnen de scholen weer. Mike had er zin in (eens kijken of dat na volgende week nog zo is 😉 ) en ging met een big smile naar school. Kyra begint donderdag pas dus zij kon nog even een paar dagen genieten van het niet naar school gaan (zij had er duidelijk géén zin in!).
Voor mij was de vakantie ook weer afgelopen en ook ik moest weer aantreden. Eigenlijk duurde de vakantie net iets te kort voor mij, maar als je eenmaal het werk bent, is het ook altijd wel weer leuk (voor mij in ieder geval wel). Na het werk ben ik Mike van de BSO gaan halen en gelijk door gereden naar de hockey training, die ook vandaag weer begon. Hij speelt nu in het D en mag vanaf nu op een groot veld de wedstrijden spelen, spannend! Na de training zaten Kyra en Semm al klaar met het avondeten en hebben we een gezellige avond gehad.

Dinsdag 21 augustus
Op het werk is het weer als vanouds druk. Ik moet natuurlijk ook weer twee weken werk inhalen en zo vliegt een werkdag werkelijk voorbij. Na het werk hadden we geen spannende plannen en konden we lekker eten. Ik ben nog gaan rennen, maar dan moet ik de volgende keer toch echt niet meer zoveel eten, want dat loopt totaal niet lekker. Volgens mijn schema (waarmee ik de 10 kilometer moet gaan halen) moest ik 45 minuten joggen. en ik kwam tot 5,86 kilometer. ’s Avonds kwam Gertie nog langs en ik heb nog voetbal gekeken.

Woensdag 22 augustus
Na weer een drukke, maar korte dag op het werk, ben ik met mijn vader gaan sporten. Dat was ook weer lekker! Ik heb met Mike om vijf uur gegeten zodat hij om zes uur zonder problemen (en zonder honger) op het hockeyveld kon staan voor de training. Na de training hebben we lekker chill gedaan en toen hij eenmaal in bed lag, heb ik nog wat voetbal gekeken. Ik was echt heel moe dus ben vroeg gaan slapen. Kyra kwam rond tien uur thuis van het werk, maar dat heb ik niet eens meer gehoord.

Donderdag 23 augustus
Voor Kyra begon school vandaag ook en ze had echt geen zin 😛
Helaas voor haar moet ze toch nog één jaar knallen en dan mag ze hopelijk met haar Havo diploma naar buiten lopen. De eerste werkweek zit er ook alweer op en het was een behoorlijke drukke week. Maar stiekem ben ik ook wel weer blij dat ik het normale ritme weer kan handhaven. Ik hou daarvan: regelmaat en ritme. Is gezond voor je.
Na het werk lekker samen gegeten en later in de avond zijn mijn moeder en ik weer naar de yoga les gegaan. Ook dat was weer fijn en ook dat heb ik wel gemist. Al doe ik soms wel wat yoga thuis (zeker na het rennen), maar het is toch niet hetzelfde dan je een uur lang helemaal met je lichaam bezig bent. En met iemand die je zegt wat je moet doen, want als ik dat zelf moest bedenken dan kwam ik niet ver 😛

Vrijdag 24 augustus
Ik heb Mike vandaag met de fiets naar school gebracht en daarna ben ik direct door naar F4F gefietst. Een uurtje gesport met mijn vader en daarna boodschappen gedaan. Thuis de boel opgeruimd en daarna Mike weer met de fiets opgehaald. Even snel langs de Action en daarna naar huis. Best lekker als je zoveel met de fiets kan doen. De kids gingen naar hun vader en ik ben met de ‘Golden Girls’ naar de opening van Cultura Nova gegaan. De ‘Golden Girls’ bestaan uit Gertie, Alique, Debby en ik 😀 Wij zijn echt leuk samen 😀


De opening was weer een spektakel, echt heel mooi is dat elk jaar. Daarna zijn we nog de kroeg in gegaan en hebben we een paar lekkere drankjes gedronken (deze ‘Golden Girl’ is meestal de BoB dus ik heb maar één biertje gedronken 😉 ). We hebben echt een top avond gehad!! Gezelligheid ten top!

Zaterdag 25 augustus
Om half 8 opgestaan zodat ik kon gaan rennen. Ik moest 2 keer 10 minuten joggen en 15 minuten rennen (7 kilometer). Het ging wel oke. Daarna heb ik samen met Debby een ontbijtje gehad (eentje die pas bij een gezonde levensstijl) en daarna ben ik even wat gaan rondrijden voor de glaszegels van de Jumbo. Ik wilde een paar wijnglazen bij halen en toen zagen Kyra en ik hoe mooi ze waren. We wilden gelijk het hele servies bij elkaar sparen voor haar uitzet, maar dat krijg ik in mijn eentje natuurlijk nooit bij elkaar. Via facebook werden mij zoveel zegels aangeboden dat ik de witte wijn, de rode wijn en de gin tonic glazen kon kopen. Stap één voor Kyra’s uitzet is dus al gezet 😀

sdrdig

Rond vijf uur ben ik op Kyra’s werk gaan eten en om zes uur ben ik naar een wedstrijd van Semm gaan kijken. Toen ik eenmaal op de bank zat, kakte ik helemaal in. Heerlijk!
Debby zat te gamen en ik heb met mijn ogen half dicht mee zitten kijken 😛

Zondag 26 augustus
Ik ben niet heel vroeg opgestaan, want ik was echt wel moe. Toch wilde ik wel gaan rennen en dat heb ik rond een uur of 10 ook maar gedaan. 5 kilometer in 32:33 uur. 1535270637715 (Klein)Mooie tijd voor mij en het ging ook lekker. Ik ben daarna nog een paar uurtjes naar mijn ouders gegaan (gewoon bakkie leut en wat geklets) en weer thuis ben ik gaan poetsen. Wasjes gedraaid, bedden verschoond, gestreken, gezogen.. echt heel ontspannend allemaal 😛  Om zeven uur kwam Mike weer thuis en rond 10 uur kwamen Semm en Kyra van het werk thuis.

Zo’n eerste week na de zomervakantie valt nooit zo mee, maar in mijn geval was het goed te doen! Ik ben alleen nog altijd vrij moe :/

XmelX

6 thoughts on “Week #34

  1. Wij zijn ook dol op friet speciaal en helemaal op een “frietje oorlog” 😀🤗.
    Je bent nogal lekker bezig met hardlopen, ik ga je niet herkennen als ik je terugzie!
    Liefs 😘😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s