Week #35

Maandag 27 augustus
Ondanks dat het zo druk was op kantoor, begon ik rond half één ineens enorm veel zenuwen te krijgen. Ik dacht even na waar dat vandaan kwam en na een aantal seconden wist ik het: Kyra had om 13:00 haar theorie examen voor het brommercertificaat !! Vanaf die tijd zat ik dus constant op mijn telefoon te kijken of ik nog geen berichtje had gekregen. Om half twee dacht ik dat het toch nooit zo lang kon duren en ineens zag ik een auto ons terrein op rijden. Mijn vader! Hij had Kyra gebracht en ze kwamen mij dus persoonlijk het nieuws vertellen dat ze geslaagd was !! Whoop Whoop!! Met maar drie fouten heeft ze haar theorie examen gewoon al in the pocket!
Trots ben ik op die witte 😀
Na het werk heb ik Mike opgehaald van de BSO en zijn we direct naar de hockey training gegaan. Na de training hebben we samen gegeten en om half negen is Mike na een frisse douche naar bed gegaan. Rustige avond gehad.

Dinsdag 28 augustus
Na het werk ben ik gaan rennen. Ik moest 50 minuten rennen en haalde 7,34 km. 1535477030889 (Klein).pngHet ging maar moeizaam vond ik en langer dan 40 minuten rennen is echt nog aanpoten voor mij. Na het rennen ben ik snel gaan douchen en met Kyra nog naar een wedstrijd van Semm gaan kijken. Semm moest gelijk lachen toen hij mij zag. Aan mijn rode gezicht kon hij zien dat ik net gerend had 😛 Na de eerste helft ben ik naar huis gegaan want ik moest Mike naar bed brengen. Debby en Gertie zijn ook nog langs gekomen en we hebben nog even in de thuis gezeten. Na een half uurtje ben ik toch naar binnen gegaan want ik wilde voetbal kijken. Op tijd naar bed gegaan.

Woensdag 29 augustus
Na het werk ben ik niet gaan sporten, maar naar mijn fysiotherapeute gegaan. Ik kon gisteren namelijk nog amper mijn arm omhoog tillen. Geen idee waar dat ineens zo heftig vandaan kwam, maar het deed echt vreselijke pijn. Ze voelde even goed en kwam tot de conclusie dat ik niks ontstoken had, er was ook niks afgescheurd (godzijdank!) maar ik had mijn arm echt idioot heftig overbelast. Ze vroeg mij wat ik in hemelsnaam gedaan had en toen ik zei dat ik wel al een aantal weken wat stroefheid voel in mijn schouder, kreeg ik natuurlijk de wind van voren. “Als je voelt dat het pijn gaat doen, dan moet je niet zwaarder gaan sporten Mel, maar dan moet je even een stapje terug doen!!”
Ik was gewoon met meer gewicht gaan trainen, dat had ik niet moeten doen. Ze heeft wat tape erover gedaan en ik mocht een week niks doen, behalve koelen en pijnstillers nemen. Daarna heb ik Kyra nog van school gehaald, Mike naar hockeytraining gebracht en daarna naar een informatieavond gegaan van Kyra’s school. Ze zit in haar examenjaar en we kregen informatie over wat van de examenleerlingen verwacht werd. Nou, dat is ook geen kattenpis! Maar ik weet zeker dat met Kyra wil en doorzettingsvermogen, zij dit gaat halen.
Ik was blij toen ik thuis was en nog blijer toen ik in mijn bed lag.

Donderdag 30 augustus
Het was een gezellige dag op kantoor en we zijn ook flink opgeschoten. Na het werk gezellig met de kids gegeten en daarna met mam naar de yoga. Het was even aanpassen aangezien ik mijn arm niet hoger dan 90 graden mag tillen. Ik paste mijn oefeningen aan en dat ging prima. Na de yoga ben ik altijd gaar.. en zeker nu ik al zo moe ben, dus ik lag er vroeg in.

Vrijdag 31 augustus
Weer samen met Mike naar school gefietst en daarna direct door naar Fit 4 Free. Ik mag mijn arm dan niet gebruiken, maar de rest natuurlijk wel dus met een aangepast programma ben ik het uur goed doorgekomen. Daarna boodschappen gedaan en nadat ik thuis de boel had ingeruimd en opgeruimd, kon ik Mike weer gaan halen. Thuis nog wat gepoetst en rond zes uur ben Stephanie en Larissa gaan halen.

We hadden sushi date en hebben echt heerlijk gegeten! Daarna zijn we nog even de stad in gerold en konden door het lekkere weer nog buiten zitten. We hebben echt enorm gelachen en een ontzettende leuke avond gehad 😀

Zaterdag 1 september
Semm en Kyra waren de hele dag naar Toverland dus Mike en ik hadden een dagje met z’n tweetjes, gezellig 😀  Ik ben nog een rondje gaan rennen en daarna ben ik begonnen met het opruimen van het zwembad. Een beter weekend dan deze had ik niet kunnen uitzoeken. Nog even met Mike naar de winkel gewandeld en samen een cake gebakken. Debby is ook nog langs gekomen en nadat we gezamenlijk hebben gegeten, hebben we nog een chille avond gehad.

Zondag 2 september
Eigenlijk moest ik gaan rennen.. maar ik had weer een vreselijk, slechte nacht gehad en stond volledig verrot op. Ik kreeg het dus echt niet voor elkaar mijn ren schoenen aan te doen. Nadat ik een ontbijt had gemaakt voor Mike en Debby, heb ik Mike klaar gemaakt voor zijn eerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het seizoen. Mijn moeder en Debby zijn mee gegaan en het werd niet zo’n goede wedstrijd. De tegenstander speelde een klasse hoger en was ook al meer op elkaar ingespeeld, terwijl onze jongens nog moesten wennen aan de nieuwe groep en ook voor het eerst op groot veld speelden. Ze hebben er in ieder geval even kunnen voelen hoe het is op zo’n groot veld. Ik vond het geweldig 😀
Eenmaal thuis, ben ik in de tuin gaan werken. Het zwembad was weg, nu moest ik het onkruid nog weg halen, want dat groeit sneller dan de haren op mijn bovenlip. Goeie genade! Na anderhalf uur was ik helemaal klaar (en gebroken) en nadat ik gekookt had en we samen gegeten hadden, ben ik gecrasht op de bank en er niet meer af gekomen.

Actieve week gehad, maar misschien een beetje té actief!?
Hmmzz.. ik ben niet voor niks zo moe al vroeg in de avond. Opletten Mel!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s