Thee-vragen #10

Ik ben nooit opgehouden met thee drinken, maar ik merkte wel dat dezelfde vragen die op de theezakjes staan telkens terugkwamen. Dan heeft het weinig zin om daar een nieuw artikel over te schrijven.

Inmiddels hebben ze de boel weer verfrist en komen er steeds meer nieuwe vragen dus we gaan gewoon door 🙂

Wat is jouw favoriete me-time moment?
Helemaal alleen in huis zijn, mijn ogen sluiten, genieten van de stilte en rust en dan even tot mijzelf komen. Van daaruit zie ik altijd wel wat ik doe (of niet), maar dit zijn de beste me-time momenten EVER!

Hoe ziet jouw verre toekomst eruit?
Weet je, ik hou mij niet eens bezig met de volgende maand, laat staan met de verre toekomst. Ik zie wel wat de tijd mij brengt, ik ga mij geen illusies meer maken over hoe ik mijn toekomst zie, want die zijn tot nu allemaal kapot getrapt. Laat mij maar lekker leven in het NU en dan zien we wel hoe het in de toekomst gaat 🙂

Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?
Bewuster leven, niet alles vanzelfsprekend zien. Mij misschien wat nederiger opstellen, niet naar anderen toe, maar naar mijn manier van leven. Genieten op een hele andere manier dan ik nu al een tijd doe. Maar daar was ik gisteren ook al mee bezig eigenlijk hahahahaha!

Waar word jij enthousiast van?
Donuts !! (en dan heb ik het wel over Dunkin’Donuts)
Het feit dat Melissa Etheridge eindelijk weer naar Europa komt.
En de gezichten van mijn kinderen.. om op te vreten! 😀

Naast wie zou jij het liefst willen wonen?
Naast de mensen die ik te weinig zie.. Maaike en Thomas bijvoorbeeld. Die zou ik wel naast mij willen hebben wonen. En Jeske.. die zie ik ook te weinig 😦

Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?
Voor mijn werk de auto, want naar Maastricht op de fiets is niet te doen.
Voor kleine dingen de fiets. Even de stad in of een kleine boodschap doe ik het liefst op de fiets. Je hoeft niet te zoeken naar parkeerplaatsen en die belachelijke tarieven van tegenwoordig zijn ook niet te doen.
Maar als ik dan moest kiezen dan kies ik toch de auto. Ik rij graag en zeker ook lange stukken. Heerlijk over de weg gaan, muziek aan en lekker mee schreeuwen 😀 Love it!

Waar word jij nou enthousiast van?

XmelX

3 thoughts on “Thee-vragen #10

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s