Week #37

Maandag 10 september
Mijn baas was weer op kantoor vandaag, we hebben nog wat gepraat over de begrafenis gepraat en ergens had ik wel het idee dat hij het weer fijn vond om weer aan het werk te gaan. Snap ik ook wel, ik denk dat ik dat ook zou hebben. Afleiding werkt toch wel beter.
Na het werk ben ik gelijk naar hockey training gegaan en van daaruit meteen door naar mijn ouders. Mike had dinsdag vrij van school en bleef daarom maandagavond bij mijn ouders slapen. Kon hij lekker uitslapen en een dagje bij opa en oma doorbrengen. Ik heb de avond met Semm en Kyra doorgebracht, ook heel gezellig!

Dinsdag 11 september
Ik ben zo vreselijk moe.. slapen doe ik maar heel lichtjes waardoor ik echt niet aan mijn rust kom. Dan vraag ik ook nog eens veel van mijzelf door twee keer per week krachttraining te doen en drie keer per week te gaan hardlopen, nog één avond yoga en dan heb ik dus alleen de maandagavond vrij. Dit is teveel. Ik moet even een pasje terug doen, want ik merk aan mijn lichaam dat die het er niet mee eens is. Na het werk ben ik naar mijn ouders gegaan en we hebben daar gegeten. Normaal ren ik altijd op dinsdag, maar omdat ik het ongezellig vond om niet mee te eten, besloot ik direct om dan maar niet te gaan rennen en gewoon gezellig samen te eten. Gelijk een pas terug gezet, dat was de bedoeling. De rest van de avond was gezellig met Gertie en Debby.

Woensdag 12 september
Na het werk ben ik gaan sporten met mijn pa en we waren binnen het uur al klaar. Misschien moet ik mijn schema weer eens aan laten passen, want de oefeningen ken ik nu wel en het gaat mij steeds makkelijker af. Na het sporten ben ik gaan strijken, zuigen, was vouwen, koken, Kyra op gaan halen van school en na het eten met Mike naar hockey training gegaan. Eenmaal thuis heb ik eerst een kop lekkere koffie gezet, want ik moest even opwarmen, brrrrr. Begint weer koud te worden! We hebben later nog een film gekeken, Mr. & Mrs. Smith. Blijft toch een leuke film! Ik hoop dat ik wat beter slaap vanavond, want het begint echt op te breken.

Donderdag 13 september
Men kan altijd blijven hopen natuurlijk, maar helaas was deze nacht net zo vreselijk (al dan niet nog erger) dan de voorgaande maanden. Ik was in de ochtend ook echt uit mijn doen. Op mijn werk had ik gelijk tegen mijn collega gezegd dat ik moe was en misschien wat chagrijnig was. Ik kan ze beter voorbereiden, want normaal ben ik echt niet zo. Halverwege de dag kreeg ik inderdaad wel een bevestiging dat ik niet mezelf was, maar gelukkig werd het geaccepteerd 😛
Ik was blij toen ik naar huis kon en na het eten ben ik gelijk op de bank gaan liggen. Ik kon echt niet meer. Ik had de yoga al afgebeld, dus ik hoefde nergens meer naar toe. Met Mike naast mij op de bank (die mij de hele tijd in de gaten hield), heb ik warempel nog even geslapen. Totdat Semm en Kyra terugkwamen met de scooter. Hij is helemaal in orde nu en klaar om op gereden te worden. Ik ben vroeg naar bed gegaan en ben van plan om morgen ook echt rustig aan te doen.

Vrijdag 14 september
Ook vandaag denk ik even aan mijn lijf en naar wat goed voor mij is op dit moment en heb ik de krachttraining over geslagen. In plaats daarvan ben ik op mijn gemak gaan winkelen. Thuis alles rustig opgeruimd en daarna Mike van school gehaald. Ze zouden eigenlijk dit weekend naar hun vader gaan, maar hij stuurde een bericht dat hij ziek was. Dus de kinderen blijven gewoon thuis. Het is toch maar wat makkelijk voor die vent ook. Als ik ziek ben, zijn de kinderen ook gewoon bij mij en kan ik niet gewoon bellen dat ik ziek ben. Als ik hem dat zou zeggen, dan weet ik gelijk wat hij zegt: “Ik moet werken, dus succes ermee.” Verschil moet er zijn he.
Ik had wel een rustig weekend nodig en gelukkig zijn mijn kinderen daar heel makkelijk in! Mike vindt het heerlijk thuis te hangen en Kyra trekt altijd wel haar plan met Semm. Gertie en Debby waren er nog en we hebben Guardians of the Galaxy 2 gekeken. Leuke film en een gezellige avond gehad.

Zaterdag 15 september
In de ochtend ben ik met Debby even naar Duitsland gereden voor een flesje rum. Gelijk even langs een bakker gegaan voor wat heerlijke speltbroden en daarna heb ik Kyra van haar werk opgehaald (ze had een vergadering). Om 13:45 uur had Mike een wedstrijd en ze hebben weer gewonnen! Met 5-1 dit keer. Na de hockey hebben we thuis wat gegeten en voor de rest weinig gedaan. Debby kwam nog langs en we hebben de laatste film van Pirates of the Caribean gekeken. Ook weer een leuke film en het werd laat deze avond. Ik lag er pas om half één in. Ik heb gisteravond en vanavond een mok Slaap Lekker thee gedronken van Pickwick. Ik ben eens benieuwd of het gaat helpen, momenteel wil ik wel alles proberen!

Zondag 16 september
Ik weet niet of het tussen mijn oren zit, maar dat boeit mij niet. Ik slaap nu al twee nachten een stuk beter en dat is sinds ik die thee drink voor het slapen gaan. Prima! Als het werkt dan doe ik dat toch gewoon elke avond. Ik voelde mij echt lekker vanmorgen en ben dus ook een stuk gaan rennen. 5 kilometer in 32 minuten. Ook nog een mooie tijd 🙂 Semm had om half twaalf een wedstrijd en daar zijn we met z’n allen naar toe gegaan. Het was een heerlijke dag dus we konden lekker in het zonnetje staan. Thuis heb ik de tuin in orde gemaakt (alweer dat verrotte onkruid!!) en daarna heb ik wat eten gemaakt. Ik heb nog veel geschreven voor mijn blog en voor de rest gewoon rustig aan gedaan.

Dit was precies het weekend wat ik nodig had. Chillen, niks moeten en genieten van de kids, mijn vrienden en het mooie weer! Nu moet ik dit nog weten vast te houden.

XmelX

One thought on “Week #37

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s