Week #38

Maandag 17 september
Nou, de maandag begon al geweldig. Ik kwam op kantoor aan zonder mijn lunch, die lag dus nog in mijn ijskast. Ik moest het doen met een appel, een banaan en 2 rijstwafels. Dat was op zich wel goed te doen, was het niet dat ik na het werk direct naar hockeytraining moest rijden en we pas om 19:20 uur thuis waren. Ik heb niet vaak honger, maar ik begon toch aardig te knorren. Ik had in de ochtend al eten uitgelegd en wat denk je ? Dat was voor één persoon! Damn.. :/
Ik heb het eten opgewarmd voor Mike en zelf heb ik een omelet gemaakt die smaakte naar een drie gangen menu van een vijf sterren restaurant!
Boh, dat was genieten!

Dinsdag 18 september
Het was gezellig op kantoor en na het werk, heb ik de kids opgehaald en zijn we bij mijn ouders gaan eten. Ik wilde eigenlijk gaan rennen, maar vond het toch gezelliger om mee te eten met de rest en ik had gelijk! Het was een gezellig etentje en nadat we thuis waren, werd het nog gezelliger met Gertie en Debby. Ondanks dat ik nu wat beter slaap, ben ik nog altijd snel moe in de avond. Ik voel mij dan ook totaal niet schuldig als ik de dames zeg dat ze moeten oprotten omdat ik ga slapen 😛
Ik ben een goede vriendin omdat ik zo eerlijk ben hahahaha.

Woensdag 19 september
Vandaag weer lekker getraind met mijn vader (blijft leuk!) en eenmaal thuis ben ik met Mike naar het Kruidvat gegaan, waar hij 16 cadeautjes heeft gekocht voor zijn zus die vrijdag 16 wordt 😀 Daarna hebben we thuis een hapje gegeten en zijn we naar hockey training gegaan. Mike heeft gerend als een gek! Echt heel goed getraind die jongen.
Nadat hij even op de bank kon uitrusten is hij gaan douchen en in bed gekropen. Ik heb de rest van de avond op de ban gehangen met Semm en Kyra, very nice 🙂

Donderdag 20 september
Ondanks dat ik alles af heb gekregen op kantoor, krijg ik nog amper tijd om de extra taken af te werken en daar baal ik van. Ergens moet ik het gaan inhalen en daar zal ik wel voor zorgen! Thuis hebben we lekker samen gegeten en ben ik daarna naar yoga les gegaan. Toen ik thuis kwam, ben ik de woonkamer gaan versieren omdat Kyra morgen 16 jaar wordt. Ze zat overigens gewoon op de bank te kijken hoe ik het deed 😛
Gelukkig was het helemaal goed en kon ze het waarderen LoL.
Ongelooflijk dat ze morgen gewoon al 16 wordt.. die griet is zo gegroeid de laatste jaren, dat is niet normaal. Zeker sinds ze met Semm samen is.. die twee vullen elkaar volledig aan. Mooi om te zien ❤

Vrijdag 21 september

mde

Birthday girl 😀

Een lange dag vandaag! Nadat de kinderen op school waren, ben ik met pap samen de taart die ik voor haar heb laten maken gaan ophalen. Daarna heb ik nog wat meer versierd, want ik moet haar toch een beetje verrassen hè 🙂 Alle cadeautjes die Mike haar gekocht had heb ik nog ingepakt en verder heb ik alles klaar gemaakt voor het feestje. Ik ben Mike van school gaan halen en daarna Kyra. Thuis hebben we nog wat gekletst en mocht Kyra haar cadeautjes van Mike open maken. Ze was er duidelijk heel blij mee.

Er was ook nog een leuke ballon geleverd voor haar, van Thomas en Maaike want die konden er helaas niet bij zijn (en dat was oprecht een gemis!). Tegen zes uur ben ik de mojito gaan maken en heb ik het eten opgezet. Rond zeven uur druppelde iedereen binnen en hebben we de taart tevoorschijn getoverd 😀 (waar Kyra is, is haar Ted Baker tasje ook 😛 ) en daarna zijn wel lekker gaan eten. Nadat we de boel een beetje opgeruimd hadden wilde Kyra graag een spel spelen, en wel “in een handomdraai”.
Bekend? Niet? Zo jammer, want dat spel is geniaal!


Zo moet je soms met je duim in je mond zitten tot je weer aan de beurt bent, of onder de tafel zitten, of je moet je gezicht wassen met meel, een pan op je hoofd zetten, over de grond lopen als Spiderman, met je sokken over je handen zitten, of je gezicht inpakken met wc papier zodat je uitziet als een mummie.. zulke dingen! Hilarisch. We hebben ook echt enorm gelachen. Tegen elf uur ben ik naar bed gegaan en Kyra zei haar vriendinnen dat ze hun ouders moesten appen omdat ze moe was (whahaha, dat kind is net zo eerlijk als ik 😛 ) We hebben het klein gehouden, want zondag viert ze bij haar vader haar grote feest. Dat maakte het overigens niet minder gezellig 😀

Zaterdag 22 september
In de ochtend heb ik een lekker ontbijt gemaakt voor Mike en daarna ben ik even met Semm en Kyra naar de winkel gegaan. Mike had om half vier een wedstrijd (wat uitliep naar vier uur) en ze hebben met 9-0 gewonnen (whoop whoop!!). Daarna ben ik met mijn moeder naar de bioscoop gegaan. The bookclub. Wat een leuke film was dat zeg. We hebben ook nog een hele leuke avond gehad dus dit gaan we wel vaker doen. Pap heeft ons daarna naar huis gebracht, want Semm en Kyra hadden mijn auto voor hun date-night. Ik heb thuis nog wat voetbal gekeken en ben naar bed gegaan nadat die twee thuis waren.

Zondag 23 september
Ik ben niet gaan rennen, was echt nog te moe en had totaal geen energie. Ik ben ook niet naar de wedstrijd van Semm gaan kijken want hij hoefde toch niet te spelen. In plaats daarvan heb ik thuis alles op mijn gemak opgeruimd en gepoetst. De kids heb ik rond half 2 naar hun vader gebracht en daarna heb ik even op de bank gelezen. Rond half vijf ben ik naar Jeffrey en Esther gegaan, want daar mocht ik PSV-Ajax kijken 😀 (bedankt schatjes!!) Het was een prachtige overwinning (YES 😀 ) en op de weg terug naar huis heb ik gelijk Mike weer opgehaald. Semm en Kyra kwamen rond half 10 naar huis en Kyra heeft een heel leuk feestje gehad. Ze was kapot moe, maar heel voldaan en zo hoort dat ook als je net 16 bent geworden 😀

Mooie week ❤

XmelX

2 thoughts on “Week #38

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s