Week #39

24 september
Het was echt zó druk op kantoor vandaag! Ik wilde proberen wat meer werk te verzetten omdat ik morgen vrij ben, maar aangezien ik elke keer tussendoor andere dingen moest doen, schoot ik totaal niks op! Het is een zorg voor woensdag hoe ik dat allemaal ga fiksen. Na het werk direct naar de hockey training van Mike gegaan en eenmaal thuis hebben we snel wat gegeten. Daarna kon hij douchen, even chillen en zijn bed in. Nadat ik de afwas weg gewerkt had, ben ik op de bank geploft en even later kwam Kyra uit haar werk. Rustige avond verder

25 september
Vandaag had ik dus een dagje vrij, om 10 uur moest ik met Kyra even naar het ziekenhuis en daarna heb ik mijn auto naar de garage gebracht. Het was weer tijd voor de jaarlijkse APK (en dan doe ik meteen een grote beurt) en ik merkte dat mijn remmen een beetje vreemd deze, dus mijn gevoel zei: nieuwe remschijven en/of blokken. Na een kort bezoekje aan mijn ouders, heeft mijn vader mij thuis afgezet en ben ik even langs Gertie gegaan (ze was jarig vandaag). Kopje koffie en een stuk cake later, ben ik thuis even door het huis gerend. Toen ik naar boven liep om de was op te hangen die ik had aangezet, vond ik het wel heel vies ruiken. Ik voelde aan mijn water dat er iets behoorlijk fout zat en ja hoor… de wasmachine had het leven gegeven. Ook dat nog! Dus tussendoor ook nog een nieuwe wasmachine moeten bestellen, want een week zonder wasmachine is not done in dit huis. Het duurde maar lang duren voordat ik telefoon van de garage kreeg en toen ik zelf belde, zei hij doodleuk dat de auto nog uit elkaar lag en hij onderdelen morgen pas binnen kreeg. Hals over kop dus van alles moeten regelen om toch morgen naar het werk te kunnen, want mijn baas kon mij dus niet missen.. crap :/
Met hulp van mijn ouders is dat gelukt en zo kon ik dus de rest van de avond nergens naar toe. Niet dat ik uberhaupt nog zin had om iets te doen na zo’n geweldige vrije dag.. echt super!

26 september
Het werk was niet te doen. Ik had zoveel liggen en elke keer werd er iets anders bij mij neer gelegd wat ik moest doen, dus ik schoot echt niks op. Hier ga ik nog weken achteraan lopen 😦 Na het werk mijn pa gehaald en gaan sporten. Daarna heeft hij mij afgezet bij de garage en kon ik mijn auto weer knuffelen. Samen met de kapotte wasmachine en het kaartje voor Sziget wat aanstaande was om te gaan aanschaffen, heeft deze week mij zo’n € 1.000,- gekost. Daar wordt een mens niet vrolijk van 😦
Mike is naar de training gegaan en ik ben in de tussentijd even gaan rennen. Helaas was ik vergeten voor het rennen naar het toilet te gaan, waardoor ik onderweg wel echt ineens heel nodig moest (ik kan dat niet ophouden, dus dan weet je wel genoeg!) Nadat ik mij opgefrist had, ben ik Mike van de training gaan halen en daarna hebben we niks meer gedaan.

27 september
Niks over het werk, hopeloos gewoon! Eenmaal thuis hebben we gezellig samen gegeten. Daarna ben ik de badkamer al leeg gaan maken, omdat morgenvroeg de wasmachine geleverd wordt. ’s Avonds nog met mijn moeder naar yoga les gegaan en dat was wel lastig zeg. Ik had enorme spierpijn en dat zorgde er wel voor dat de bewegingen niet zo makkelijk gingen! Ik heb het overleefd 😛

28 september
In de ochtend eerst gaan sporten en aangezien ik nog altijd vet spierpijn had, ging dat niet van een leien dakje. Daarna snel naar de winkels en toen naar huis, want ik had al een bericht van Coolblue gehad dat ze onderweg waren. Wat een top service hebben die zeg!! Kan ik echt aanraden. Ze kwamen met 3 man sterk, zeulden de wasmachine naar boven. Pakte de oude wasmachine van de badkamer en moest daarvoor ook de droger verplaatsen (die bovenop de wasmachine staat) en binnen een kwartier was alles weer aangesloten en liep de machine al! Ik was helemaal happy!

dav

onmisbaar !! 😀

Ik ben met Mike nog even snel naar de Hema gegaan en daarna nog langs de Jumbo. Rond half 3 werd Mike opgehaald en ben ik Kyra van school gaan halen en direct naar haar werk gebracht. Daarna had ik even een paar uur voor mijzelf en later kwam Debby nog. We hebben een film gekeken maar zijn beiden vrij vroeg op de bank in slaap gevallen. Echte die hards he 😛

29 september
Om tien uur had Mike een hele spannende wedstrijd tegen de mede koploper. Ze kwamen 3-0 achter, maar wisten het nog gelijk te trekken. Voor de jongens voelde dat echt als een overwinning, zo mooi om te zien. Daarna ben ik thuis mijn spullen gaan pakken, heb ik Jeffrey opgehaald en zijn we naar de sauna gegaan. We hebben genoten. De hele dag lang. 6 opgietingen gedaan gedurende de dag en ik heb zelfs nog buiten op een bedje in de zon geslapen. Echt heerlijk. Rond half 10 kwam ik thuis en 5 minuten later kwamen Semm en Kyra ook thuis. We hebben samen nog kick boksen gekeken en daarna ben ik gaan slapen. Voldaan.

30 september
Ik was vroeg wakker, terwijl ik wel dacht dat ik wat langer zou slapen na zo’n relaxte dag. Na een ontbijt, ben ik een 5 km run gaan doen over de nieuwe buitenring. Dit was natuurlijk een unieke kans, want die weg wordt nooit meer opengesteld voor hardlopers als hij eenmaal in gebruik is. Het was wel een behoorlijk pittige run, want het ging veel bergop. Maar toch onwijs leuk om te doen.

Daarna ben ik snel naar huis gegaan, heb Kyra en Debby opgehaald en zijn we naar een wedstrijd van Semm gegaan. Ik voelde aan mijn lijf dat ik echt eerst op de yoga mat had moeten rekken en strekken want mijn benen en heupen (spieren) deden best pijn :/ Eenmaal thuis heb ik gedoucht, ben ik even snel naar de Hornbach gegaan en heb ik thuis nog gepoetst. Mike kwam om zeven uur thuis en ik heb de rest van de dag nog last gehad van mijn spieren (voornamelijk rondom mijn heupen). Toch maar weer eens mijn fysio gaan bezoeken.

Wat een week, die heeft behoorlijk wat gekost 😦
Maar ik kan blij zijn dat ik de mogelijkheid heb om dit op te vangen.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s