Week #40

Maandag 1 oktober
De pijn aan mijn heupen (spieren) begint nu wel heel heftig te worden, dus ik moet mijn lieve fysiotherapeute toch maar weer eens gaan contacteren. Na het werk nog naar hockey training van Mike geweest en eenmaal thuis had Kyra het eten al klaar staan voor ons. Debby kwam even langs en mijn moeder wipte ook nog even binnen. Gezellige avond dus!

Dinsdag 2 oktober
Vandaag is Kyra begon met haar eerste schoolexamens. Volgens mij vind ik het spannender dan zij! Ik wilde ondanks de pijn eigenlijk wel gaan rennen vandaag, maar aangezien Kyra alweer het eten klaar had, leek het mij veel gezelliger om samen te eten 😀 Soms moet je gewoon prioriteiten stellen! Er was voetbal op tv, dus Gertie is maar heel even gebleven en wij hebben genoten van een leuke voetbalavond 😉

Woensdag 3 oktober
Nadat ik gesport had met mijn vader, heb ik even met het juridisch loket gebeld voor wat informatie. Na lang dubben heb ik toch de knoop doorgehakt! Ik kan de kar tenslotte niet voor eeuwig blijven trekken (ik hou het voor nog maar even mysterieus). Na de hockey training hebben we nooit meer zoveel tijd om iets te doen, dus dat is opruimen, douchen en Mike in bed leggen. Ik had zelf nog even een momentje voor mijzelf voordat Kyra thuis kwam maar dat was maar heel kort. Bovendien ben ik de laatste tijd zo vreselijk moe ’s avonds! Niet te doen

Donderdag 4 oktober
In plaats van ons standaard Yoga avond, hadden we dit keer een uit-eten-avond 🙂
Mijn ouders gaan komend weekend op vakantie en daarom zijn we met z’n allen gaan grieken (je hoeft maar een reden te hebben he 😛 ).mde We hebben heerlijk gegeten en ook best lang aan tafel gezeten. Het was heel gezellig en rond half 9 zijn we pas het restaurant uit gerold. Ja…soms is dit beter dan yoga 😉

Vrijdag 5 oktober
Mijn fijne vrije vrijdag..
Sporten, boodschappen doen, snel naar de slijterij, bezoek van Ivo, Mike halen van school, Kyra halen van school en naar het werk brengen, op verjaardagsbezoek bij Debby die 40 is geworden en rond een uur of half 8 waren we weer thuis.
De vrijdagen zijn gewoon altijd ren-je-rot-dagen! Echt niet leuk meer! Er was weer voetbal op, maar als de Nederlandse dames voetballen, dan blijft Gertie wel kijken 😀 We hebben dus nog een gezellige avond gehad.

Zaterdag 6 oktober
Met z’n allen vroeg opgestaan en gaan ontbijten in de stad. Het was gezellig en heel lekker! IMG_20181006_094933 (Klein).jpgDaarna hebben we wat geshopt en ook onze vakantie van volgend jaar al geboekt! 😀 Whoop whoop!! Het is altijd zo’n heerlijk gevoel als die geboekt is en je gewoon weet dat je volgende jaar weer kan genieten van de zon, zee, strand, bier, wijn, gezelligheid en zoveel meer 😀 Love it!
Mike had om half 4 een wedstrijd en ze hebben weer gewonnen, waardoor ze kampioen in hun klasse waren. Dus na de wedstrijd hebben de jongens samen frietjes gegeten 🙂
Nadat we eenmaal thuis waren hebben we niks meer gedaan, behalve bij elkaar op de bank gezeten en heerlijk genoten van het niks doen!

Zondag 7 oktober
Om half 12 moest ik beginnen aan de Mondriaanrun, weer een hardloopwedstrijd waar ik mij voor had ingeschreven. IMG_20181007_105514_509 (Klein)Ik kwam nog een oud klasgenootje tegen en we zijn de race samen gelopen. Het was een hele pittige, met een behoorlijke klim en een heftige daling, maar al met al ging het redelijk. Het leuke was, dat Semm en Kyra nog even waren gekomen om mij aan te moedigen, zo lief 🙂 Thuis heb ik genoten van een frisse douche en ben ik nog even langs mijn ouders gegaan om ze een fijne vakantie te wensen. De pijn aan mijn heupen blijft en het feit dat het niet minder wordt of weg blijft, baart mij nu wel zorgen :/ Het weerhoudt mij gewoon om vaker te gaan rennen… maar ik wil wel vooruit komen in het rennen dus kan ik niet maar 1x per week gaan. Dilemma’s!!

Ik lijk met de week meer moe te worden, heel vervelend want zo kan ik niks meer in de avonden terwijl dat de momenten zijn dat ik dingen kan bijwerken.
Sucks!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s