Week #41

Maandag 8 oktober
Zo! Ik ben de week goed begonnen op kantoor! Go Mel ๐Ÿ˜›
Na het werk had Kyra het eten alweer klaar staan en ineens vroeg Semm naar de dankbaarheden die we in September allemaal hebben opgeschreven. Ik was al een tijdje aan het wachten tot iemand er iets van zei, want we hebben ze natuurlijk niet voor niets opgeschreven! Tijdens het eten hebben we ze allemaal doorgenomen en soms heeft iemand nog wat toelichting erbij gegeven. Ik wil gewoon dat mijn kinderen niet opgroeien met het idee dat alles maar vanzelf komt. Je moet dankbaar zijn voor alles wat je hebt in je leven en wij hebben echt veel! Na het eten ben ik naar mijn ouders huis gegaan om de ijskast leeg te maken (en dankbaar dat ik was ๐Ÿ˜› ) en daarna ben ik thuis op de bank gevallen en niet meer opgestaan.

Dinsdag 9 oktober
Nadat ik Mike van de BSO had gehaald en samen hadden gegeten, hebben we nog even gepraat over school en zijn gedrag soms. Het is een hele lieve en behulpzame jongen, maar hij kan soms meelopen met anderen en dan wordt het gewoon een vervelende bedoeling. Daar hou ik niet van en daar hebben we dus over gesproken. Kyra kwam rond half 8 thuis, ze had bij Semm gegeten en is ook vroeg op bed gaan liggen. Gertie en ik hebben er nog een leuke avond van gemaakt.

Woensdag 10 oktober
Mijn vader is jarig vandaag, dus heb ik vanmorgen een leuk liedje voor hem gezongen. Geen idee of hij daar op stond te wachten, maar bij gebrek aan zijn eigen aanwezigheid hier moest ik wel inventief zijn ๐Ÿ˜› Ik ben na het werk niet gaan sporten maar Kyra van school gaan halen en met haar naar de stad gegaan om haar nieuwe iPhone op te halen. sdrHet is meer een tablet (iPhone 8plus), maar goed.. ik hoef er niet mee te bellen enzo.
Daarna ben ik wel nog gaan rennen (5 km., 32:22 – snelste tijd!!) en dat heb ik geweten ook. Het maakt niet uit hoe goed ik rek en strek ervoor en erna, die pijn is gewoon vervelend! Ik heb gekookt en met de kids gegeten en daarna ben ik weer even naar mijn ouders huis gegaan. Plantje water gegeven en checken of alles okรฉ is. Eenmaal thuis zijn we een Harry Potter film gaan kijken. Gezelligheid.

Donderdag 11 oktober
Kyra had vandaag rijles, dus Mike en ik zaten netjes te wachten tot ze thuis was daarvan. Appt mevrouw gewoon dat ze eten is gaan halen.. echt hรจ!! Ik heb dus maar met Mike gegeten en daarna ben ik naar yoga les gegaan. Mijn heup voelde serieus alsof ik een spier gescheurd had en ik kon dan ook echt niet alle oefeningen mee doen. Morgen heb ik gelukkig een afspraak bij mijn fysio want zo kan ik niet langer blijven lopen.
Na de yoga nog even met de kids op de bank gezeten maar redelijk vroeg naar bed gegaan. Ik ben echt zo idioot moe.. *zucht*

Vrijdag 12 oktober
Ik kon het niet opbrengen te gaan sporten, dus heb ik op mijn gemak de boodschappen gedaan. Mike werd om 2 uur opgehaald door zijn vader en om 3 uur was ik met Kyra bij de fysio. Met haar nek en schouders gaat het prima, dus heb ik haar afspraak overgenomen en kon ze gelijk naar mijn heup kijken. Het is geen slijmbeursontsteking en de spier is niet gescheurd, al scheelde het niet veel ๐Ÿ˜ฎ !! De spieren rond mijn heupen zijn overbelast en hoe dat komt is nog maar de vraag… ze heeft het los gemasseerd, wat echt niet fijn was en volgende week zal ze wel aan de gang gaan met dry needling om de knopen uit mijn spieren te krijgen. Na deze afspraak heb ik Kyra naar het werk gebracht en heb ik thuis even heerlijk alleen gezeten. Wat een weelde is dat soms.
Debby en Gertie zijn nog langs gekomen en we hebben samen gezellig een horror film gekeken ๐Ÿ˜€ Perfect friday night ๐Ÿ™‚

Zaterdag 13 oktober
Op deze dag had ik mij verheugd.. niemand thuis en mijn eigen plan trekken. Ik ben bij mijn ouders gaan poetsen en daarna ook nog bij mij zelf gepoetst. Toen ik het goed genoeg vond, heb ik nog een serie gekeken en later kwam Debby langs. We hebben samen pizza gegeten en Frozen gekeken ๐Ÿ˜› Alique kwam later ook nog langs en samen hebben we 2 afleveringen van de nieuwe horror serie op Netflix gekeken. Nederland moest ook nog voetballen tegen Duitsland en die wedstrijd was ook vet ๐Ÿ˜€ Wir haben die Deutscher ingemacht ๐Ÿ˜› 3-0 overwinning voelt toch wel goed ja.
Super leuke avond gehad dus.

Zondag 14 oktober
Ik ben in de ochtend met Debby naar Roermond gegaan omdat ik zin had in donuts en koffie. En aangezien er nu een Dunkin’ Donuts is in Roermond, was dit tripje wel een feestje. mdeWas het niet dat de koffie er nog niet was en het koffie apparaat stuk was waardoor we alleen met donuts naar huis moesten.IMG-20181023-WA0001 (Klein) Ik heb thuis dus maar een koffie gezet en daar hebben we ook al genoten van een heerlijke donut ๐Ÿ™‚ย  De rest van de middag heb ik gelezen, geschreven en serie gekeken… tot Semm en Kyra terug kwamen van het voetballen en ik met Semm naar het ziekenhuis kon omdat hij op zijn hand gevallen was en deze er uit zag als een opgeblazen handschoen! Godzijdank heeft hij niets gebroken, maar hij heeft wel een hele zware kneuzing en die doen behoorlijk veel pijn!

Eenmaal thuis heeft hij naast mij op de bank geslapen en ik ben Kyra nog van haar werk gaan halen. Ze was doodmoe, maar gelukkig hebben ze nu een weekje herfstvakantie! ๐Ÿ˜€

Ik kon een weekje vakantie ook wel gebruiken eigenlijk :/

XmelX

4 thoughts on “Week #41

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s