Week #42

Maandag 15 oktober
Mike is vandaag een dagje naar de BSO gegaan en ik moest gewoon werken. Een weekje vakantie klinkt heerlijk, alleen zo jammer dat ik dan qua werk echt weer te ver achter ga liggen.. helaas pindakaas! Na het werk zijn we met z’n viertjes bij het Smulhoekje gaan eten (als je hier in de buurt bent moet je daar echt gaan eten! Heerlijke hamburgers!). mdeSemm had nog altijd een enorme dikke hand en kon er nog bijna niks mee. Denk dat dit nog wel even gaat duren. We hebben nog een gezellige avond gehad.

Dinsdag 16 oktober
Mike is vandaag bij Semm en Kyra gebleven en ik mocht natuurlijk weer gaan werken. Verschil moet er zijn he 😛 Kyra had vanmiddag ook haar scooter examen en is met vlag en wimpel geslaagd! Ze deed het heel goed en mag dan nu eindelijk haar rijbewijs gaan aanvragen 😀 Mike en ik hebben verder nog een rustige avond gehad, Kyra en Semm waren werken dus we moesten ons maar zelf amuseren 😛

Woensdag 17 oktober
Ik wilde eigenlijk wat langer blijven op mijn werk zodat ik wat meer gedaan kreeg, maar het was zo’n dag waarop ik blij was dat ik kon gaan. Zat zelf niet lekker in mijn vel en dan kan ik sowieso niet veel hebben. Ik ben met Kyra naar het gemeentehuis gegaan en daar heeft ze haar rijbewijs aangevraagd. Nog een weekje en dan mag ze eindelijk rijden.
Sporten heb ik ook maar gelaten voor wat het was vandaag en nadat we wat boodschappen voor mijn ouders hadden gehaald, zijn we daarheen gegaan en hebben we gewacht tot ze thuis kwamen. Wat later dan gepland, maar uiteindelijk kwamen ze dan toch! Ik had koffie gezet en broodjes gehaald en we hebben even bijgekletst. Tegen negen uur waren we weer thuis en ik was blij toen ik in bed lag.
Ik voel mij raar.

Donderdag 18 oktober
Ondanks dat we een gezellige dag op kantoor hadden, was ik blij dat ik weekend had. Mike en ik konden thuis zo aanschuiven, want Kyra had het eten al klaar staan. Heerlijk dat kind! Na het eten ben ik naar Alique gegaan en daar heb ik een paar kopjes thee gedronken en even gezellig bijgekletst. Ik was rond negen uur weer thuis en ben niet veel later naar boven gegaan. Ik had geen zin om bij die twee te blijven zitten, volgens mij ben ik mijzelf lastig :/

Vrijdag 19 oktober
mdeNa een goed ontbijt ben ik met mijn vader gaan sporten, maar dat ging helaas niet zo van harte. Ik werd ineens heel trillerig, koud zweet brak mij uit en ik zag vlekken voor mijn ogen. Aan een goede maaltijd kon het niet liggen want ik heb echt goed gegeten voor het sporten. Misschien een suikerdipje? Geen idee wat het was, maar mijn kracht was daarna ver weg. Omdat ik de rest van de middag zo trillerig bleef, is Kyra met mij mee gegaan naar de winkel. Ze vertrouwde het zelf ook niet en ik vond het fijn dat ze mij wilde vergezellen. Kyra moest daarna werken en wij zijn later nog gaan eten bij haar.
Samen met mijn twee nichten en hun kinderen, Debby en Jill en mijn ouders. Het was een gezellige groep 😀 We hebben heerlijk gegeten en ook zijn lang blijven zitten. Toen we eindelijk op de bank konden uitbuiken, hebben we een Harry Potter film gekeken. We gaan een Harry Potter marathon houden, eens kijken hoeveel we gekeken krijgen 😀

Zaterdag 20 oktokber
We zijn vroeg opgestaan en hebben lekker ontbeten. Daarna ben ik snel wat medicatie gaan halen voor Semm, want die had een fikse keelontsteking. Tussendoor heb ik ook nog kaartjes voor de Snollebollekes gekocht 😀 en daarna zijn we verder gegaan met Harry Potter deel 2 en 3. Kyra moest om 4 uur werken, dus we konden niet verder kijken. Mike en ik hebben de rest van de middag heerlijk genoten van de rust en hebben een chille avond gehad.

Zondag 21 oktober
Weer op tijd opgestaan en we hebben deel 4 en 5 van Harry Potter gekeken. Tussendoor kwamen mijn ouders nog even langs met broodjes. Kyra moest weer werken om vier uur en Mike en ik zijn daarna nog even langs mijn ouders gegaan. Het was een kort bezoekje, want mijn broer kwam ineens met de hele familie binnen. Dus ik heb mijn thee opgedronken, even met mijn nichtje gesproken en ben naar huis gegaan. Geen zin in!
Verder hebben we niet veel gedaan en weer genoten van een rustige zondag. Die rust had ik ook echt wel even nodig! Debby is nog langs gekomen en we hebben samen Formule 1 gekeken.

Toch wel veel rustige momenten gehad, maar ergens voelt het alsof ik totaal geen rust krijg. Heel idioot..

XmelX

5 thoughts on “Week #42

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s