Week #43

Maandag 22 oktober
Ik voel mij echt raar. Ik weet niet wat het is, kan mijn vinger er niet opleggen. Het lijkt ook alsof ik daardoor steeds minder goed kan tegen druk en stress en ik word er alleen maar mee moe van. Echt niet tof. Thuis hebben we na het eten deel 6 van Harry Potter gekeken en daar hebben we een uur van kunnen kijken tot Mike naar bed moest.
Ik ben ook vroeg gaan slapen.. heel gezellig ben ik ook niet, dus waarom niet.

Dinsdag 23 oktober
Ja.. en soms heb je van die dagen dat je gewoon beter thuis had kunnen blijven. Dit was zo’n dag. Bleghz! Ik was blij toen ik thuis was en wilde eigenlijk gaan rennen. Maar mijn heupen voelden nog altijd niet zo prettig dus ik ben maar heel verstandig thuis gebleven.
We hebben de rest van deel 6 gekeken en later zijn Debby en Gertie ook nog langs gekomen. Wederom op tijd gaan slapen.

Woensdag 24 oktober
Vermoeiende dag op het werk, ik was blij dat ik daarna even los kon in de sportschool. Boh, ik heb mij helemaal leeg gesport. Heerlijk! Na het eten ben ik met Mike naar de hockey training gegaan en Mike ging echt goed! Hij wordt echt steeds beter, zo leuk om te zien 😀 bstEenmaal thuis heb ik naar PSV gekeken en heb ik na een frisse douche nog even bij Kyra en Semm op de bank gezeten. Niet lang, had er gewoon weinig zin in.

Donderdag 25 oktober
Ik kon vandaag echt goed doorwerken, dat was wel fijn. Met mijn collega nog wat persoonlijke gesprekken gehad, dat was ook wel prettig eigenlijk. Thuis hebben we samen gegeten en ik heb voor de kinderen het zevende deel van Harry Potter opgezet en ben zelf gaan afwassen. Daarna ben ik met mam naar yoga gegaan en eenmaal thuis ben ik niet veel later naar bed gegaan. Ik heb de hele week nog geen bladzijde gelezen. Heel apart.. Maar moet ook eens kunnen.

Het weekend neem ik mee naar een ander artikel! Want die was wel heel gezellig 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s