Week #43 – the weekend :D

Vrijdag 26 oktober
De ochtend was chaotisch! Mike naar school brengen, even wat ophalen, naar Fit4Free voor een heerlijke sport ochtend, daarna naar de fysio (au! 😦 ), boodschappen doen en de boel inruimen. Gertie was inmiddels al bij mij en nadat ik snel mijn tas gepakt had, zaten we in de auto onderweg naar Nijmegen! Na een kleine anderhalf uur kwamen we aan bij het van de Valk hotel vlak bij Nijmegen en na een korte stop in onze hotelkamer, zijn we gelijk even naar Malden gegaan en hebben we in een klein winkelcentrum wat winkeltjes bekeken.

 

Jeetje wat zijn de winkels hier opgeruimd tegenover hier in Heerlen! LoL. Dat is iets wat wel gelijk opviel en het winkelt ook een stuk fijner. We hadden om zeven uur gereserveerd bij de Thornsche Molen. Het was een helse rit (heel donker!), maar wel hilarisch en eenmaal daar werden we verrast door de mooie aanblik van de molen en het heerlijke eten in het restaurant.

 

Dit had Gertie wel goed uitgezocht, dat mag gezegd worden 😀
We hebben echt bijzonder lekker gegeten en waren weer op tijd op onze kamer. Daar hebben we ons lekker gedoucht en heel cliché een masker op ons gezicht gesmeerd. fbtmdnWe hebben nog de grootste lol gehad voordat we gingen slapen 😛

Zaterdag 27 oktober
We hebben beiden vreselijk geslapen !! Ik, omdat mijn lieve buurvrouw zei dat ze niet snurkte, dus wél snurkt !! en Gertie omdat ze gewoon onrustig was. Enfin, het ontbijt was wel hemels en daar hebben we ons ook de tijd voor genomen.mde Daarna zijn we met de bus naar Nijmegen centrum gegaan en het mag gezegd worden: Dat is echt een hele leuke stad! Er was markt, maar die stelde echt niks voor. Wij hebben vooral genoten van de leuke winkels, de lekkere koffie, nog meer leuke winkels, een heerlijk broodje en vooral ook leuke winkels 😀

 

We zijn nog een paar uur naar het hotel gegaan om wat te rusten en rond negen uur zijn we weer terug gegaan naar het centrum, dit keer met de auto want het zou een latertje worden. En iets waar meer gemeentes een voorbeeld aan mogen nemen: parkeren in een garage is na 18:00 uur maar € 0,50 per uur!! Zo maak je het tenminste interessant om een avondje de stad in te gaan! We hebben een rondje gelopen, nog een heel gezond hapje gegeten 😛 en daarna zijn we naar de Vue gegaan, want we hadden tickets voor de Horror Night! 😀 We kregen een bloody mary (die niet te zuipen was) en rond half twaalf begon de eerste film: Halloween! Het deuntje in het begin bezorgde mij al kippenvel (klassieker!) en de film was echt te gek!! Na de film kregen we een broodje worst (die we beiden hebben laten liggen hahaha) en daarna begon Hellfest. Ook die film was echt leuk, dus absoluut een geslaagde nacht!

 

Rond half 3 waren we in het hotel en maakte we ons op voor een nieuwe nacht.. die hopelijk wat meer slaap ging geven.

Zondag 28 oktober
Niet dus… weer vreselijk geslapen door het gesnurk van Gertie. Echt om gek van te worden als die vrouwen die snurken!! Het ontbijt was wederom heerlijk en we hebben er deze ochtend nog langer van genoten 🙂 Daarna zijn we onze tas gaan inpakken en rond half elf zijn we weer richting huis gereden.
Eenmaal thuis heb ik de boel opgeruimd, wasje gedraaid en ben ik op de bank gaan zitten.. en dat was een Big Mistake!!
Toen pas voelde ik hoe uitgeput ik was door de 2 nachten met amper slaap en ik ben dus niet meer van de bank afgekomen. Een glas water halen was al met heel veel moeite, dus ik heb maar wat eten besteld zodat ik niet nog zelf in de keuken hoefde te staan. Ik kreeg het echt niet meer geregeld. Het weekend was echt leuk, we hebben ons super geamuseerd, maar ik ben serieus doodop!
Geen snurkende mensen meer in eenzelfde kamer met mij hoor.. ik kan er echt niet tegen!

XmelX

2 thoughts on “Week #43 – the weekend :D

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s