Week #44

Maandag 29 oktober
Mike was gisteren al niet lekker thuis gekomen en na een hele nacht van hoesten heb ik hem toch maar een dag naar mijn ouders gebracht. Toen ik van daaruit vertrok naar mijn werk, liep ik ineens stil midden in Heerlen Centrum. Ik dacht gelijk dat het de accu was en ik heb direct mijn garage gebeld, die ook binnen een half uur bij mij was. Hij zorgde dat ik weer kon rijden en ik ben achter hem aan gereden naar de garage. Het was inderdaad de accu en rond half elf was ik eindelijk op mijn werk. Is nog snel gegaan eigenlijk, maar geen prettig begin van de week! Na het werk ben ik bij mijn ouders gaan eten en samen met Mike naar huis gegaan. Hij zag er al een stuk frisser uit en hoestte ook gelukkig een stuk minder. Eenmaal thuis ben ik vroeg gaan slapen, want ik ben ook nog moe van het weekend.

Dinsdag 30 oktober
Dit keer zonder problemen op mijn werk gekomen en het schoot ook lekker op! Na het werk gegeten en ik ben later met Debby naar de bios gegaan. The girl in the Spider’s Web. Wat een gave film is dat! Vanaf het begin gewoon spannend, loved it! We hebben een leuke avond gehad, maar ik was wel pas om half twaalf thuis. Nu maar hopen dat ik goed slaap!

Woensdag 31 oktober
Wat een onwijs rustige dag vandaag! Half dagje werken, daarna sporten en toen had ik even een paar uur tijd voordat ik eten klaar moest hebben en met Mike naar de hockey training moest. Na de training lekker gedoucht en het ook rustig gehouden in de avond. Heerlijkheid!!

Donderdag 1 november
Het is gewoon al November! Pfff, jaar is alweer bijna om.
Op het werk was het rustig, Duitsland en België hadden een vrije dag dus de telefoon bleef heel stil. Dat werkt lekker door en om vijf uur had ik toch even een geluksmomentje! Mijn bureau was in maanden niet meer zo leeg geweest! Ik was zo goed als bij met de wekelijkse taken!! Whoop whoop, nu nog zorgen dat ik met álles bij ben 😛 Thuis hebben we frietjes gegeten en dat was een slecht idee, want tijdens de yoga voelde ik de frieten nog in mijn maag zitten! Dat doe ik dus niet meer op een donderdag.

Vrijdag 2 november
Gaan sporten, dit keer zonder mijn vader en ook nog een kwartier op de loopband gerend. Het ging best goed! Ik mag weer langzaam aan gaan beginnen met rennen en dat doe ik maar al te graag! Nadat ik de boodschappen in huis had, is Debby nog langs gekomen en rond twee uur ben ik naar Mike’s schoonmoeder gegaan om weer eens bij te kletsen. De twee kids zouden na school naar hun toe lopen, dus wij konden even lekker aan de thee. We hadden nog een hilarisch moment en hebben weer even kunnen bijpraten (wel weer kort, maar toch..). Daarna heb ik de Fallon en Mike naar de bioscoop gebracht en ze lekkers gekocht. Daarna mocht ik gaan want ze zijn oud genoeg om zonder mama naar de bios te gaan 😛 Ik had vervolgens een koffie-date met mijn dochter en we hebben gekletst bij een heerlijke bak koffie! Daarna zijn we nog wat kerstcadeaus gaan halen en hebben ook echt een gezellige middag gehad samen 🙂 Mike werd rond zeven uur thuis gebracht en samen hebben we de laatste Harry Potter film gekeken. Hij vond ze net zo gaaf als ik 🙂

Zaterdag 3 november
Ik ben in de ochtend weer eens 5 km gaan rennen en ondanks dat het vrij langzaam ging voelde het wel weer lekker (34:36). Daarna heb ik wat opgeruimd en gepoetst en om kwart voor twee had Mike een wedstrijd. Het was heerlijk weer en ze speelde echt weer goed. dig4-1 overwinning weer in the pocket. We zijn thuis wat gaan eten en daarna zijn we weer terug naar de hockeyclub gegaan, want ze hadden een filmavond georganiseerd en die sloot wel heel goed aan op onze Harry Potter marathon. Fantastic beasts and where to find them werd gedraaid en die wilde Mike heel graag zien. fbtmdnIk had hem al eens gezien, maar was duidelijk alweer veel vergeten. De film was top, de avond was leuk en daarna zijn we naar mijn ouders gegaan om daar een nacht te logeren. Ik heb met mijn moeder een fles wijn leeggedronken en daarna zijn we gaan slapen.

Zondag 4 november
Vroeg opgestaan en naar Roermond gereden. Het was een dagje onder ons vrouwen, mijn moeder, Kyra en ik. We hebben eerst lekker ontbeten en zijn daarna naar het outlet gegaan.mdeWe hebben heel wat winkels gezien, Kyra en mijn moeder hebben hele leuke dingen gekocht en uiteraard moest ik ook nog donuts halen en dit keer gelukkig wel koffie!! Mijn koffie thuis was op, dus ik was blij dat ze eindelijk filterkoffie in de verkoop hadden nu 😀 Je ziet mij zelden zo blij als dat ik koffie en donuts heb van Dunkin’ Donuts!


Kyra moest om vier uur werken en ik heb nog met Mike bij mijn ouders gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Voor de rest van de avond hebben we niks meer gedaan.

Een week die dramatisch begon, maar die hartstikke leuk eindigde… die heb je er ook tussen hè 😛

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s