Week #45

Maandag 5 november
Wat werkt het toch fijn met de wetenschap dat je geen achterstallig werk hebt liggen ๐Ÿ˜› Nu moet ik het nog vast zien te houden, hopelijk lukt dat ook.
Na het werk moest ik naar de fysio en dat was wel een heftige dry needling sessie. Ik zie mijn fysio echt heel graag, zo’n gaaf wijf is dat. En echt een snoepje ook, maar ik vloek de hele tijd als ze bezig is met die naalden. En dit keer had ze ook echt wel dikke knopen te pakken dus mijn gevloek werd er niet minder op. Nadat ik thuis was en gekookt had, merkte ik al heel snel dat mijn energie volledig weg was. Telkens als die naalden in een spier komen en die verkrampt, dan spant mijn hele lichaam zich aan. Houd dat maar eens 25 minuten vol aan het einde van een werkdag, zonder je helemaal leeg te voelen. Ik was blij toen ik zat en niks meer hoefde te doen.

Dinsdag 6 november
Het loopt heerlijk op rolletjes op kantoor en dat is echt een fijn gevoel ๐Ÿ™‚ Na het werk met de kindjes gegeten en omdat er weer voetbal op was, sloeg Gertie onze avond weer over. Wij hebben heerlijk voetbal gekeken en ik ben vroeg naar bed gegaan. Nog altijd ontzettend moe.

Woensdag 7 november
Het boekhoudprogramma waar ik mee werk, lag er vandaag uit dus ik kwam geen steek verder. Hopelijk krijg ik morgen wel alles af. Na het werk gaan sporten met mijn vadertje en daarna ben ik met Mike naar Hockeypoint gegaan want hij had nieuwe hockey schoenen nodig. Hij heeft die van hem pas een half jaar, maar ze begonnen hem pijn te doen. Ik kon mij moeilijk voorstellen dat hij alweer grotere voeten had gekregen, aangezien dit al maat 37 is (dat is overigens ook mรญjn maat schoenen!) maar eenmaal in de winkel viel mijn kaak op de grond. Maat 38 2/3 !! ๐Ÿ˜ฎ Dat is bijna maat 39 !!!
Hij is tien jaar mensen… TIEN ๐Ÿ˜ฎ ! En dan al zo’n grote maat in de schoenen. Ik sloeg echt stijl achterover. We hebben maar gelijk een nieuwe stick gekocht voor binnen, een handschoen en nog een paar sokken. davZo kan hij er weer even tegenaan. Thuis hebben we een hapje gegeten en daarna zijn we naar de training gegaan. Het was koud, dus ik ben na een kwartier in de kantine gaan zitten met een boek en zo ben ik de resterende 75 minuten lekker doorgekomen ๐Ÿ˜‰ Na de hockey was het douchen en relaxen, na acht uur ’s avonds ben ik echt geen drol meer waar. Low Energy Level.

Donderdag 8 november
Ik heb al mijn werk afgekregen, yes yes ! ๐Ÿ™‚ Ik had de yoga in de middag al afgezegd omdat ik contact had gehad met Kyra en zij moest er echt even uit. Na het eten, ben ik met haar even de stad in gegaan. We zijn koffie gaan drinken en hebben met elkaar gepraat. Ik kan alleen naar haar luisteren en haar advies geven, gelukkig waardeert ze dat enorm en kan ze er ook iets mee. Daarna zijn we nog wat winkels in gegaan en hebben we echt een hele ontspannen avond gehad. fbtQuality time gaat voor alles, zeker als het hoog nodig is. Ik heb Mike naar bed gebracht en heb daarna voor de afwisseling maar voetbal gekeken ๐Ÿ™‚

Vrijdag 9 november
Tijdens het sporten deze ochtend, voelde ik mij ineens weer heel slecht. Koud zweet, vlekken voor de ogen en ik moest weer gaan zitten. Dit is zo idioot.. ik vraag mij af wat dit is. Na het boodschappen doen, heb ik Mike van school gehaald en ben ik gaan poetsen. Mike heeft zijn eigen kamer gedaan en beneden nog gezogen, zodat ik boven de rest kon doen. Heerlijk als alles weer fris is! (voor het hele uur dat het duurt ๐Ÿ˜› ).
’s Avonds zijn Gertie en Debby langs gekomen en we hebben gezien hoe onze Oranje dames met 3-0 gewonnen hebben van Zwitserland ๐Ÿ˜€ Debby is blijven logeren en we hebben in bed nog enorm de slappe lach gehad ๐Ÿ˜› Geniale avond !!

Zaterdag 10 november
Mike had ’s ochtends een wedstrijd en deze hebben ze met 8-2 gewonnen. Leuke wedstrijd weer, maar het was echt koud en druilerig weer. Dus eenmaal thuis zijn we op de bank geploft. Ik kan dat niet zo lang als ik weet dat ik nog genoeg te doen heb (onrust in mijn lijf), dus ik ben na een half uurtje maar verder gegaan met opruimen en poetsen.
Debby kwam nog langs en we hebben samen wat snackjes gegeten en nog een hele melige avond gehad ๐Ÿ™‚

Zondag 11 november
Ik ben vroeg opgestaan en gaan rennen. Langzaam tempo maar wel gewoon een dikke 5ย  kilometer gerend (5,5 km – 38:33 min.). Eenmaal thuis heb ik een ontbijtje gemaakt voor Mike en Debby en ben ik lekker lang gaan douchen. Ik heb nog gestreken en afgewassen en rond half twaalf is mijn moeder mij komen halen. We zijn de stad in gegaan en begonnen eerst met een lekkere kop koffie. Daarna zijn we gaan shoppen. We hebben kerstcadeaus gekocht (ik dan, mijn ma heeft alle kerstcadeaus al geregeld), kleren gekocht, lekker geluncht, veel lol gehad en ook veel te weinig tijd, want het was ineens half vijf!

We hebben onze mannen (Mike en mijn vader) opgehaald en zijn bij Kyra gaan eten. Het was echt een hele gezellig dag! ๐Ÿ˜€

Geen verkeerde week gehad, maar ik ben zo ontzettend moe! Echt vervelend :/

XmelX

7 thoughts on “Week #45

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s