Week #46

Maandag 12 november
Die maandagen zijn eigenlijk best ruk.
Ten eerste, het weekend is voorbij dus je moet weer gaan werken. En ten tweede, kan ik na het werk altijd als een gek rijden om Mike zo snel mogelijk op de training te krijgen. We zijn dan tussen kwart over zeven en half acht pas thuis en dan moet ik nog gaan koken. Voordat ik klaar ben met alles, kan ik Mike douchen en in bed leggen en is het al kwart voor negen voordat ik beneden ben. Dan krijg ik dus niks gedaan.. echt helemaal niks, want weet je nog: na acht uur ’s avonds, ben ik geen drol meer waard!

Dinsdag 13 november
Toen we thuis kwamen na mijn werk, was Kyra nog bij Semm dus moesten Mike en ik alleen eten. Dat is altijd heel rustig, zo met z’n tweetjes. Gertie kwam ook nog langs maar ik ben echt eerder naar bed gegaan. Tired. Low Energy Level.

Woensdag 14 november
Vandaag was echt een klote dag. mdeToen ik thuis kwam van het sporten, merkte ik al dat Elvis niet gelijk achter de bank sprong. Ik heb er verder niet veel aandacht aan besteed, totdat ik naar buiten ging en ik Elvis ook niet in de tuin zag. Inmiddels was het al half zes en ik moest met Mike naar hockey training. Kyra en Semm zijn gelijk naar buiten gegaan om Elvis te zoeken, want we wisten het wel zeker: hij was over het hek en er vandoor gegaan. Toen ik in de kantine zat heb ik nog met Kyra gebeld, die vreselijk overstuur was want ze kon Elvis nergens vinden. Eenmaal thuis ben ik zelf nog een rondje gaan lopen en rond etenstijd (mijn bedtijd) ben ik weer naar buiten gegaan. Met een bakje eten.. ik heb hem geroepen maar er kwam geen reactie (die geeft hij normaal altijd, zo grappig) en ook geen zwarte kat die op mijn af kwam lopen. Met een rot gevoel ben ik weer naar binnen gegaan en zijn Kyra en ik gaan slapen. Ik verzekerde Kyra dat Elvis zijn weg wel zou vinden, dat hij echt wel weet waar zijn bedje staat en waar hij het goed heeft. Ik hoop maar dat ze een beetje slaapt vannacht.. en ik ook.

Donderdag 15 november
Om half zeven in de ochtend hoorde ik een bekende miauw. Ik ben mijn bed uit gesprongen, naar beneden gesprint en heb de achterdeur open gemaakt voor onze zwarte rebel die waarschijnlijk een spannende (en koude) nacht achter de rug had. Ik heb hem gelijk wat eten gegeven en heb Kyra ingefluisterd dat Elvis weer terug is. davEen hele diepe zucht en glimlach gaf aan dat ze heel blij was. Toen ze echter op moest staan om zich klaar te maken voor school, kwam het “ik voel mij niet lekker” zinnetje weer naar buiten. Die hoor ik zo’n drie keer per week, we kennen het allemaal wel denk ik. Zolang je geen koorts hebt, kun je altijd proberen om gewoon normaal op school te functioneren. Dat heb ik haar dus ook gezegd, maar vervolgens kwam er nog een heel relaas over mij heen. Prima, zoek het lekker uit, ik meld je wel ziek. Ik had hier echt geen zin in en wilde zeker niet mijn week laten verpesten door zoiets, want ik keek enorm uit naar het weekend. Ik heb haar ziek gemeld en ben naar mijn werk gegaan. Een uurtje later kreeg ik een bericht van Kyra dat ze toch naar school was gegaan en alleen gym over sloeg (I didn’t say I told you so!). Ik heb de werkdag doorstaan, al had ik er helemaal geen zin in, want ik wilde gewoon dat het morgen was! Na het eten ben ik naar yoga gegaan met mijn moeder en ik ben vroeg het bed in gedoken!

Waarom ik zo’n heb in het weekend?? Dat lees je in een ander artikel 😀

XmelX

 

One thought on “Week #46

  1. Ben niet de enige dus die maandag een rukdag vind. Mooi. Fijn dat Elvis weer terug is. Ik heb vroeger ook altijd katten gehad en ik vond het altijd vreselijk als ze niet thuis kwamen. Waar ik ze af en toe vandaan heb moeten plukken! Hou op, schei uit…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s