Week #46 – Weekend!

Vrijdag 16 november
Ik keek echt al lang uit naar dit weekend, en ik niet alleen! 🙂
In de ochtend ben ik eerst gaan sporten, daarna naar mijn fysio, een klein boodschapje gedaan en toen de kids eenmaal thuis waren, zijn we in de auto gestapt en vertrokken naar Vennebos! We kwamen rond 5 uur aan en Thomas en Maaike waren er toen al. Ik ben direct met Maaike boodschappen gaan doen en daarna hebben we samen gegeten. Uiteraard moet er ook gelijk gezwommen worden, maar deze avond zijn alleen de mannen gaan zwemmen.

Kyra, Maaike en ik zijn even wat rond gaan lopen daar en hebben gewacht tot ze klaar waren met zwemmen.

De rest van de avond hebben we genoten van lekkere hapjes, biertjes en elkaar 🙂 This quality time is priceless!

Zaterdag 17 november
Aangezien ik altijd heel vroeg wakker ben, stond ik om acht uur ook al in de winkel voor verse broodjes. Eenmaal terug in het huisje was het nog stil en heb ik koffie gezet en even genoten van de ontspannen stilte. Na het ontbijt moest ik met Kyra naar een Open dag van een school waar ze volgend jaar waarschijnlijk naar toe gaat. Het komt natuurlijk rot uit in dit weekend, maar we kwamen er toch echt niet onderuit. De open dag was heel interessant en we waren blij dat we er naar toe waren gegaan. Kyra is ook zeker dat het deze school gaat worden 😀 Ik ben nu al trots! Nu eerst nog dat HAVO diploma pakken 😉
Toen we terug in het Vennebos waren, hebben we snel wat gegeten en zijn we met z’n allen gaan zwemmen. De wildwaterbaan was echt leuk, behalve als Thomas in een bocht elke keer tegen mij aan knalde, waardoor ik dus blauwe heupen had. Hij deed het ook gewoon met opzet hè! 😛 De glijbanen en het golfslagbad waren ook echt leuk en we hebben ongeveer een uur samen gezwommen. Ik was er toen al klaar mee en ben met Maaike terug naar het huisje gegaan. De rest kwam ongeveer een uur later terug en hadden honger! Dus het gourmet-set neergezet en lekker gegeten. De avond zelf hebben we gevuld met spelletjes. Weer een heerlijke avond gehad.

Zondag 18 november
Ik ben rond een uur of acht gaan rennen. Even een rondje door het park in de vroege ochtend en het was heerlijk. Gelijk warme broodjes meegenomen en in het huisje een lekker kopje koffie gemaakt. Iedereen kwam redelijk vroeg hun bed uit en we hebben dus vroeg ontbeten. Na het ontbijt zijn we een rondje gaan lopen en hebben we nog een potje gevoetbald.

Dat moet ik dus niet meer doen. Hardlopen en krachttraining is prima, maar die onverwachte bewegingen bij het voetbal is een hel voor mijn knie! Ik wilde niet onder doen voor de mannen, maar Semm maakte mij helemaal gek met die bal. Die jongen kan pingelen als geen ander en dus verdraaide dit oudje haar knie en toen was het snel over. Ik voelde mijn knie direct opzwellen en ben dus ook maar gestopt 😛
We hebben nog een avondje bowlen gereserveerd en zijn daarna gaan zwemmen. Alleen Maaike ging niet mee maar ik dacht dat het zwemmen wel goed zou zijn voor mij knie.. was het niet dat die ellendige Thomas mij weer elke keer tegen de muur duwde in die wildwaterbaan. Ik zat echt onder de blauwe plekken en kwam nog amper de trap op. We hebben wel echt lol gehad, maar ik ben op een gegeven moment op een stoel gaan zitten en heb gewoon gewacht tot ze klaar waren met zwemmen zodat we konden gaan. Oma moest echt gaan zitten.. is toch erg !!
Na het avondeten (restjes van het hele weekend) zijn we gaan bowlen en zelfs met een dikke knie en pijnlijke heupen, versloeg ik de rest op de baan met héél veel punten! 😛
Dat kan deze oma dus wel nog whahahahaha!


Eenmaal in het huisje hebben we nog spelletjes gedaan en echt een hilarische avond gehad. Ik plaste serieus bijna in mijn broek en volgens mij Mike ook!


Wat een GE-NI-ALE avond ! ❤

Weekenden als deze zijn goud waard. Thomas en Maaike zijn ontzettende goede vrienden en we proberen elk jaar wel een weekendje als deze samen te zijn.
Onbetaalbare herinneringen worden er dan gemaakt en zo ook weer dit weekend ❤
Pure friendship, pure love!

XmelX

4 thoughts on “Week #46 – Weekend!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s