Week #47

Maandag 19 november
Ik was weer als eerste wakker en stond om 8 uur al in de winkel voor verse broodjes. We hebben samen ontbeten en de boel opgeruimd en ingepakt. Tegen elf uur zijn we terug naar huis gereden en rond de middag waren we al thuis. Ik had gehoopt nog wat langer daar te blijven, maar niemand wilde zwemmen of blijven dus dan was de keuze snel gemaakt. Thuis heb ik de boel opgeruimd, de was gedaan en daarna ben ik met Mike naar mijn vader gegaan en zijn we nog gaan kijken voor een nieuw bed voor Mike. Daarna nog snel een boodschapje gedaan en met Mike samen gegeten. Kyra en Semm moesten weer werken dus die kwamen ’s avonds rond kwart voor tien pas thuis. Lekker zo’n vrije dag ๐Ÿ˜€ maar ben benieuwd wat er morgen allemaal voor mij klaar ligt op kantoor ๐Ÿ˜›

Dinsdag 20 november
Wat een drama.. hahaha ik heb gelijk het gevoel alsof ik weer een week achter lig, terwijl ik maar รฉรฉn dag vrij heb gehad! ๐Ÿ˜›
Het is een rustige avond gebleven. Gertie en Debby waren er dus het was wel een gezellige, rustige avond.

Woensdag 21 november
Deze middag niet gaan sporten, in plaats daarvan ben ik met Mike naar Bristol gegaan voor nieuwe zaal hockeyschoenen, naar Lucardi voor een cadeautje voor zijn vriendin en naar de Praxis voor verf voor zijn kamer. Zo was de middag ook al ver om. Vandaag was ook de laatste training buiten, vanaf volgende week gaan ze de zaal in. Voordat Mike is gaan trainen, is Ivo Mike’s bed komen ophalen.

dav

bye bye bed !

Als Mike zijn muren geverfd wil hebben, dan gaan we ook maar gelijk een nieuw bed voor hem kopen. iets wat hรญj graag wilt in plaats van iets wat hij krijgt van een ander. Dat mag wel na 7 jaar. En Ivo was heel blij met het bed voor zijn zoontje, dus dan zijn twee jochies blij gemaakt! ๐Ÿ™‚

Donderdag 22 november
Soms kom ik op kantoor gewoon geen steek verder omdat er zo veel tussendoor gedaan moet worden. Het moet gebeuren, maar het houdt zo vreselijk veel op, jammere is dat toch. Kyra en Semm zijn gaan uit eten dus ik heb het weer gezellig gemaakt met Mike, dat vinden wij altijd wel gezellig ๐Ÿ˜‰
Later op de avond ben ik naar yoga gegaan met mijn moeder en ik was toch wel wat beperkt met sommige oefeningen met betrekking tot mijn knie. Ik heb er nog altijd last van en heb het deze week zoveel mogelijk rustig aan gedaan en gekoeld. Ik wil heel graag weer gaan rennen, dus hoop dat het snel over is.

Vrijdag 23 november
Vandaag wel gaan sporten met mijn vader en dat ging wel goed. Daarna ben ik boodschappen gaan doen, heb ik Mike van school gehaald en heb ik hem naar zijn vriendin gebracht, die haar verjaardagsfeestje hield. Uiteraard weer met een bos met 10 rode rozen (want ze is 10 jaar geworden) ;)sdr
Debby is nog even koffie komen drinken, ik had nog een afspraak met de advocaat en om zes uur ben ik Stephanie gaan halen en zijn we gaan uit eten. We hebben heerlijk gegeten, enorm gelachen, fijne gesprekken gehad en nog een lekker drankje gedaan.
Eigenlijk zie ik haar te weinig, eigenlijk maak ik daar te weinig tijd voor.. maar gelukkig weten we wat we aan elkaar hebben!

Zaterdag 24 november
Na een goed ontbijt ben ik begonnen aan Mike’s kamer. Alles stofvrij maken, de boel een beetje afplakken en verven. Debby was er ook de hele dag en zij zorgde wel dat ik drinken had, dat er genoeg verf was en dat ik wat gezelschap had ๐Ÿ™‚
Het schoot aardig op en tegen de middag kwam Kyra nog langs. Ze ging een nieuw bureau halen (nu wil zijn natuurlijk ook haar kamer aanpakken LoL) en ik heb op dat moment haar oude bureau op internet gezet. Gratis af te halen. Ik werd gelijk overstelpt met berichten. Dat is meestal als je iets gratis weg doet.. typisch is dat. Het bureau is nog in prima staat, heel leuk voor jonge meiden en hartstikke stevig, maar ik wilde er geen geld voor vragen, omdat ik liever een ander er een plezier mee doe zonder dat ik er gelijk iets voor terug wil. Dus toen Kyra voor de deur stond met haar nieuwe bureau was er ook al iemand onderweg die het oude bureau kwam ophalen.

Goede planning dus!
Semm en Kyra hebben het nieuwe bureau opgezet, terwijl ik de laatste loodjes legde aan Mike’s muren.

Tegen 4 uur was ik klaar en zat ik gedoucht op de bank. Ik merk toch wel dat ik geen 30 meer ben hahahahaha. Debby heeft daarna een Batman film opgezet en zo hebben we zelfs 2 Batman films gekeken. Het was een ontspannen en gezellige rest van de avond en Mike kwam ook rond acht uur weer thuis.

Zondag 25 november
Ik had gedacht dat ik de witte muur nog een keer moest verven, maar toen we in de ochtend gingen kijken, bleek dat ik er niets meer aan hoefde te doen. Perfect! Ik heb het plastic en de verf allemaal opgeruimd en ben daarna nog langs mijn ouders gegaan. We zijn later nog samen bij Kyra gaan eten en daarna heb ik nog voetbal gekeken en niks meer gedaan. Ik had zaterdag wel genoeg gedaan voor twee dagen vond ik zo ๐Ÿ˜›

XmelX

 

6 thoughts on “Week #47

  1. Of het verspreiden zodat je er nog van genieten kan.
    Ik merk ook dat ik niet alles meer kan op een dag zoals vroeger maar dan zeg ik morgen doen we gewoon verder.
    En weet je gezelligheid dan met een kopje koffie is meegenomen.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s