Week #48

Maandag 26 november
In de avond bij mijn ouders gegeten, samen met alle kids. En man man man, wat hebben wij gelachen. Het eten was heerlijk en daarna hebben we hand-spelletje gedaan wat Mike vaker op school doet en dat werd echt hilarisch! Toen we thuis waren hebben we gezamenlijk nog een spel op de Playstation gespeeld, Knowledge is Power. Ook zo’n leuk spel! 🙂 Heerlijke dag gehad.

Dinsdag 27 november
Ik was het zat, mijn knie had dik een week kunnen rusten en ik was klaar om de hardloopschoenen weer aan te trekken. Rustig aan begonnen en de 5 kilometer in 33:53 gerend. Tempo kan hoger, maar dat komt wel weer. Het belangrijkste is dat mijn knie sterk bleef en dat de spieren om mijn heupen niet weer zo erg gaan opspelen. Gertie is ’s avonds nog langs gekomen, dus gezelligheid!

Woensdag 28 november
Dit was een verrassende rustige dag 😀
Na het werk gaan sporten en daar valt mij al een tijdje een vrouw op die elke woensdag op de loopband staat. Ze rent met een stevig tempo, maar tegelijk zo ontspannen en relaxed. Ik vind dat echt gaaf om naar te kijken en ik zou willen dat ik zo kon rennen! (daarnaast heeft ze echt waanzinnige benen, maar dat is bijzaak 😛 ) Ik vraag mij af hoe lang ze al rent.. maar ik heb het haar niet gevraagd, want ik vind het ook niet prettig als ik tijdens mijn work-out “gestoord” wordt (dat kan ik toch aardig onderbouwen of niet 😛 ) Enfin, behalve kijken heb ik zelf ook aardig getraind en de rest van de middag hoefde ik niet op de klok te letten. De veld trainingen van Mike zijn afgelopen dus dat betekent dat we niet meer zo vroeg hoeven te eten en de avond niet zo vreselijk gebroken wordt. Genoten van de rustige woensdagmiddag en een fijne avond met de kids.

Donderdag 29 november
Omdat mijn moeder nog altijd heel veel last had van een ontsteking in haar mond, is ze niet mee gegaan naar de yoga. Ik ben wel gegaan, want had er echt behoefte aan. Het was ook lekker, maar ik merk dat ik wel stijver ben. Dat komt misschien door de krachttraining en het hardlopen, maar ik ben echt minder flexibel als ik vorig jaar was.
Of ligt het aan mijn leeftijd? Nee toch? 😛

Vrijdag 30 november
In plaats van sporten zijn mijn vader en ik op pad gegaan voor een cadeau voor mijn moeder. We wilden geld in de parkeerautomaat gooien, maar die werkte niet mee. Allebei niet. Waren aan het flippen en we kregen er gewoon met geen mogelijkheid geld in (ook niet met de pas), dus we zijn gewoon de winkel in gegaan en bij terugkomst.. je raadt het al: een bon! Trust me, die gaan we NIET betalen! Ik heb al een bezwaar ingediend, diezelfde middag nog want ik hoef geen 60 euro te betalen als de automaten gewoon niet werken. Daarna zijn we Mike’s nieuwe bed gaan halen en die paste gelukkig in de auto, ik heb zelf nogal opgevouwen voorin gezeten maar dat maakte het alleen maar hilarisch!
Ik ben nog boodschappen gaan doen en daarna heb ik Mike van school gehaald. Thuis nog wat opgeruimd en gepoetst en rond kwart voor zeven is Mike opgehaald door zijn vader. Ik heb nog een rustige avond gehad met Gertie.

Zaterdag 1 december
Vandaag kwam Sidney graffiti spuiten op Mike’s muur. Voordat hij begon heb ik eerst een uur met hem zitten kletsen en wat een ontzettende leuke, aardige, vriendelijke en gemotiveerde jongen is dat! Tijdens het gesprek kwamen we er snel achter dat hij veel raakvlakken had met Kyra en dat vonden we beiden wel grappig. Toen hij begonnen is, ben ik beneden wat gaan poetsen en toen Debby en Jill er waren zijn we boven gaan kijken. Het zag er al te gek uit en na dik twee uur was hij klaar. Man, wat heeft hij er iets gaafs van gemaakt! Ik weet zeker dat Mike hier héél blij mee zal zijn. Punch Power is Mike’s naam op zijn Youtube-kanaal.

Die heeft hij zelf bedacht, dus dit is ook iets heel persoonlijks, echt van Mike. Ik kan niet wachten tot hij het zelf kan zien 😀
Als je ooit iets van graffiti op je muur wilt hebben, dan moet je echt Sidney van den Berg  vragen, want die jongen is echt goed! Ik ben nog even bij mijn ouders geweest en de rest van de avond genoten met mijzelf 🙂 (op een fatsoenlijke manier.. ! viespeuk! 😛 )

Zondag 2 december
Ik was lekker vroeg mijn bed uit en om acht uur had ik de hardloopschoenen al aan. Ik merkte al heel snel dat alles lekker ging, het tempo, mijn benen, mijn heupen, mijn knie. Dus met Nothing but Thieves tussen mijn oren, rende ik mijn snelste 5 km tot nu toe (31:53). That felt good!! Na een verfrissende douche ben ik nog een helft voetbal gaan kijken met Kyra bij Semm en daarna heb ik mijn moeder opgehaald en zijn we nog even de stad in gegaan. Ik heb de laatste cadeaus gekocht (en hoop dat ik de rest van de maand eten krijg bij de voedselbank.. helemaal platzak!!) en daarna zijn we Mike’s bed gaan opzetten. Mijn vader en ik kunnen samen totaal niet serieus zijn, dus mijn moeder vond het een goed idee dat ze kwam helpen. Heel slim idee was dat, want anders was er serieus niks van geworden 😛

We hebben echt enorm gelachen, het was een film waard hoor 😀 maar uiteindelijk stond het bed stevig en volledig intact op zijn kamer! We hadden het alle drie ook wel gehad daarna en zijn bij Kyra gaan eten. Om zeven uur kwam Mike thuis en ik zei hem dat we zijn bed hadden opgezet. Toen hij zijn kamer op liep keek hij naar zijn bed, maar de graffiti trok natuurlijk gelijk zijn aandacht. Hij vond het helemaal te gek!! Rende naar beneden voor zijn telefoon om foto’s te maken en wilde gelijk naar bed 😛

mde

Happy boy ❤

De smile op zijn gezicht, maakte het harde werken meer dan waard ❤

XmelX

One thought on “Week #48

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s