Week #49

Maandag 3 december
December is gewoon alweer aangebroken.. het jaar loopt op zijn einde en ik kan niet wachten tot ik een paar dagen vrij heb. De dagen vliegen voorbij op kantoor, maar het is dan ook echt druk. Na het werk hebben we lekker gegeten, daarna heb ik nog even door het huis gerend en ’s avonds een rustige avond gehad. Debby kwam ook nog langs en we hebben nog goed gelachen 😛

Dinsdag 4 december
Mijn collega voelde zich echt beroerd en was nog amper te verstaan omdat zijn stem vrijwel weg was. Het hoort zich ook pijnlijk aan 😦
Nadat de kids gegeten hadden, ben ik nog een rondje gaan rennen en daarna heb ik nog gezellig met mijn kiddies op de bank wat tv gekeken. Ik had ze vanavond eens helemaal voor mij alleen 🙂

Woensdag 5 december
Half dagje gewerkt en daarna weer naar de sportschool. “Legs” stond weer te rennen en het is dan echt lastig om niet naar haar te kijken als ze haar ding doet 😛 Ik ben toch wel losgekomen hoor, want anders kan ik mijn eigen oefeningen niet doen, maar damn…
Na het sporten nog snel een boodschapje gaan doen, want we wilden gaan gourmetten. Niet omdat het pakjesavond was, maar omdat Semm zijn diploma vandaag eindelijk kreeg. Het werd een gezellige avond, we hebben tijdens het eten flink mee gezongen met oude liedjes en echt een hele gezellige maaltijd gehad 🙂 Daarna hebben we nog een spelletje gedaan (keezen) en vervolgens op de bank genesteld en een film gekeken. The ridiculous six. Wat heb ik gelachen zeg! Die film is zo onnozel, dat hij echt te grappig is. Tranen liepen over mijn wangen van het lachen, echt geniaal! 😀 Top avond was dit.

Donderdag 6 december
Vandaag was ik naast mijn eigen werk, ook de stem van mijn collega. Hij kreeg er echt geen woord meer uit en als hij het probeerde zag je de pijn gewoon. Dus ik heb hem zoveel mogelijk zijn mond laten houden en hem alles met gebaren laten duidelijk maken. Eigenlijk was dat best grappig 😛 Niet voor hem overigens, want voor hem is het zwaar klote! Toen ik naar huis reed, merkte ik hoe vermoeid ik was. Ik was echt gaar.. en dat was thuis ook te merken, want Kyra had het gelijk door. Ze vroeg een aantal keren wat er was, en ik kon alleen maar zeggen dat ik moe was. Dat is ook zo.. Ik was dan ook echt blij dat ik naar yoga kon om af te schakelen. Ik kan mij heel moeilijk ontspannen, maar ik merk wel dat een uur bezig zijn met mijn lichaam en geest, mij enorm goed doet. Ik heb daarna nog lang beneden gezeten, pas tegen half twaalf ging ik slapen.

Vrijdag 7 december
Ik heb heerlijk geslapen! Boh, dat had ik ook echt nodig! ’s Ochtends lekker een dik uur krachttraining gedaan en daarna de boodschappen gehaald. Nadat ik Mike van school had gehaald zijn we nog naar de Action gegaan. Daar koopt Mike altijd de kerstcadeautjes voor iedereen. Ik wil niet dat hij veel geld uitgeeft, maar hij wil wel altijd dingen kopen voor een aantal mensen. Dat is hem ook dit jaar weer gelukt 🙂 Om vier uur had hij training en daarna hebben we thuis een hapje gegeten. De rest van de avond heb ik geschreven en sport gekeken en Mike heeft heerlijk naast mij gezeten en amuseerde zich met youtube filmpjes.

Zaterdag 8 december
Ik heb ’s nachts gewoon 2 uur wakker gelegen! Niet te doen! Vandaag was de Holy Hill Obstacle Run die ik samen met Kyra ging doen en ik had toch gehoopt wat uitgeruster te zijn.. Hoe die run is gegaan, schrijf ik in een ander artikel 🙂
Na die run heb ik Kyra naar een verjaardagsfeestje gebracht en ben ik zelf met Mike en mijn ouders naar de griek gegaan. We hebben een leuke avond gehad en heerlijk gegeten, maar ik was echt blij toen ik thuis op de bank zat. Rond tien uur belde Kyra en nadat ik haar had opgehaald, zijn we met z’n drietjes naar bed gegaan.

Zondag 9 december
Gelukkig was deze nacht wat beter en werd ik heerlijk uitgerust wakker. Ik ben na het ontbijt met Kyra naar een wedstrijd van Semm gaan kijken en het heeft werkelijk de hele wedstrijd pijpenstelen geregend! Niet normaal.. digNadat we thuis waren en een hapje gegeten hadden, ben ik de kerstspullen van zolder gaan halen en hebben we de kerstboom opgezet. Ik zet niet teveel dingen neer, want mijn katten willen nog wel eens de boel op z’n kop zetten :Pmde Nadat we alles leuk hadden neergezet, heb ik de boel weer opgeruimd, heb ik gekookt, samen gegeten, nog wat geschreven, gepoetst en vanaf zeven uur sport gekeken. Perfect Sunday! Niks meer aan doen.

dig

Favorite game in the world! ❤

Het was een drukke week, maar wel een heel bevredigende, drukke week 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s