Holy Hill Obstacle Run

8 december 2018, vandaag was de Holy Hill Obstacle Run.
Een tijdje terug had ik het er met Kyra over en ze zei toen dat ze echt eens zo’n obstacle run wilde doen. Toen ik haar deze liet zien, zei ze meteen dat ze hem samen met mij wilde doen. Dus ik heb ons gelijk ingeschreven, maar hoe meer we naar deze datum kropen, hoe onzekerder Kyra werd. Ze sport niet, fietst niet, doet eigenlijk heel weinig lichamelijks (behalve werken dan..) dus ze was ook totaal niet voorbereid 😛

We zaten in de bus die ons naar de locatie bracht en je zag dat ze geïntimideerd was door alle sportieve mensen die in de bus zaten.

dav

ongemakkelijk!

“Kijk dan, die doen dat vast allemaal vaker en moet je mij zien! Ik doe nooit iets!”
Ik heb haar op haar hart gedrukt dat het geen wedstrijd is, dat dit echt voor de fun is en we er gewoon een hele leuke middag van gaan maken samen! Mijn ouders, Semm en Mike waren er ook om ons aan te moedigen en om kwart over twaalf mochten we dan eindelijk vertrekken.

fbt

Ready for this!!

Door de regen was het heel drassig in het bos en je moest ook echt opletten dat je niet uitgleed, maar de hele run viel reuze mee!
De obstakels waren goed te doen, we hebben elkaar geholpen als het nodig was en elkaar ook echt wel eens uitgelachen als we bijna op ons gezicht gingen. Het rennen tussen de obstakels door was niet Kyra’s sterkste kant, dus we hebben tussendoor ook wel hele stukken gewoon gelopen. Aan het einde was er ook nog een zip-line waar je vanaf de zevende verdieping van een flat naar beneden gleed. Hier was Kyra toch wat angstig voor, maar ik heb haar toch naar boven weten te krijgen en ze heeft het gewoon gedaan!! 😀

Als laatste zijn we door een ijsbak gelopen en daarna over het vuur gesprongen, waarna we na de finish elkaar een hele dikke knuffel gaven.

We hebben samen gerend, geklommen, gelachen, elkaar geholpen en uitgelachen, samen de obstakels getrotseerd en ik was zo trots als een pauw!!
Ze mag dan niet sporten, maar in haar lichaam zit nog genoeg kracht om dit op een hele nette manier door te lopen.
Ik vond het echt enorm gaaf om dit mee te maken en al helemaal met Kyra naast mijn zijde! Hopelijk wilt ze dit nog eens doen, want ik vond het een feestje 😀

47445137_1602710749829012_5552185531565080576_n

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s