Week #50

Maandag 10 december
In plaats van een dag keihard werken op kantoor, moest ik naar een herhalingscursus BHV. Noodzakelijk iets, want het moet elk jaar weer opgefrist worden, maar het kwam zo ontzettend rot uit nu! Ik heb gewoon veel te veel te doen op kantoor en ik weet dat ik als ik weer een dag niet kan werken, de achterstand alleen maar oploopt. Enfin, ik zat weer in een totale vreemde groep, maar wel eentje die ontzettend leuk was! De dag vloog voorbij en om half 5 mochten we weer vertrekken. Ik kon Mike dus dik een uur eerder ophalen en dat vonden we beiden wel chill 🙂 Na het eten heb ik van beneden naar boven het huis gezogen, daarna nog de strijk gedaan, de boel opgeruimd en vanaf het moment dat ik zat, kon ik American Football wedstrijden kijken.

Dinsdag 11 december
Zo jammer dat dringende zaken niet opgepakt kunnen worden door anderen als ik er niet ben. Eer ik dat helemaal had bijgewerkt, was al de hele ochtend voorbij. Niet aan de achterstand denken Mel, gewoon doorwerken! Na het werk heb ik voor Mike gekookt en nadat hij gegeten had, ben ik gaan rennen. De running app die ik gebruik begon weer eens te flippen en ga aan dat ik na 33:50 min. maar 600 meter gerend had, terwijl ik echt mijn 5 km rondje gelopen had. Vreselijk frustrerend!! Het rennen ging ook wat moeizaam, hopelijk herstelt dat wel weer. Later op de avond kwam Gertie nog langs en was het verder een rustige avond.

Woensdag 12 december
Voordat ik het in de gaten had, was het alweer tijd om Mike van school te halen. Die korte woensdagen komen nu even niet zo goed uit :/
Maar ik was op tijd op school en daarna ben ik gaan sporten met mijn vader. Het ging wel lekker eigenlijk, voelde best goed! Na het sporten kon ik heerlijk rustig aan doen (dat is dan wel lekker van die korte werkdagen) en nadat we gegeten hadden, ben ik nog even langs mijn ouders gegaan. Kopje thee gedronken, wat gekletst en eenmaal thuis heb ik met Debby nog een film gekeken.

Donderdag 13 december
Vandaag was ons jaarlijks uitje weer naar de Sligro voor de kerstpakketten en de drank geschenken. We hebben altijd wel lol als we daar rond lopen en ook dit jaar was niet anders 😛 Het was wel kostbare tijd die ik op kantoor moest missen, maar ik kan er ook allemaal niks aan doen. Ik doe wat ik kan en meer zit er niet in. Ik was helemaal uitgeblust toen ik naar huis reed en gelukkig had Kyra het eten al klaar toen we thuis aan kwamen. Ze hebben zelfs de afwas voor mij gedaan en zo kon ik nog even chillen voordat we naar yoga les gingen. God, wat heb ik daar van genoten zeg! ❤

Vrijdag 14 december
Na het sporten, heb ik de winterbanden in de auto gegooid en heb ik ze laten wisselen bij de bandenboer. Gelukkig ging dat vrij snel, waardoor ik ook nog de boodschappen kon gaan doen voordat ik Mike moest halen. Niet lang nadat ik Mike had opgehaald, konden we alweer naar zijn zaaltraining gaan en nadat hij opgehaald werd door zijn vader, ben ik naar Alique gegaan. Het was al een tijdje geleden dat we elkaar gezien hadden, dus we hebben heerlijk bijgekletst in Heerlen (Wintertijd) en zijn daarna nog naar de film gegaan (Bon Bini Holland 2, zo’n leuke film!! Hilarsch!). Na de film was ik gesloopt (het was pas half twaalf, kun je nagaan!!) en ben ik gelijk naar huis gegaan. Alique moest de dag erna ook vroeg op, dus dat kwam gelukkig goed uit.

Zaterdag 15 december
Niemand in huis.. just me, myself and I… dus dan denk je: YES!! Lekker uitslapen!!
Tot je gewoon om half 7 klaar wakker in bed ligt.
Tot zover het uitslapen.
Maar uit protest ben ik tot half 9 blijven liggen en na mijn ontbijt, ben ik in de auto gesprongen en ben een rondje winkels gaan doen. Kattenkorrels halen bij Hornbach, kerstmannenpak in Heerlen voor de Kerstmannenrun, nog een cadeautje voor mijn nichtje gehaald en daarna even op mijn gemak een heerlijk warm winterdrankje gedronken bij mijn favoriete koffiebar!
Rond half twaalf was ik thuis, heb ik mijn gemakkelijke kleren aan gedaan en was de rest van de dag voor mij. Ik wilde niemand om mij heen, wilde echt de hele dag alleen zijn en dat is ook gebeurd. Gepoetst, opgeruimd, geschreven, gelezen, film gekeken en diepzinnige gesprekken met mijzelf gevoerd. Wat wil je nog meer op een vrije zaterdag!?

Zondag 16 december
Weet je wat ik dacht toen ik alweer om half zeven wakker lag?? Fuck My Life!
Ik wil gewoon eens een nacht doorslapen en een volle 8 uur kunnen slapen!! Is dat nou echt teveel gevraagd? Mijn wallen hangen langzaam tot halverwege mijn gezicht, ik zie er soms uit als een lopende zombie, maar slapen Ho maar !!
Ik weet het niet meer hoor..
Dit keer ben ik gewoon uit bed gestapt en vroeg gaan rennen. Intervaltraining van 56 minuten en het voelde heerlijk! Eerste keer in de sneeuw gerend, dat was wel wat zwaarder, maar niet minder lekker 😛

dav

Ontbijt na het rennen 😀

Ik ben nog even langs mijn vader gegaan en daarna naar een hockey wedstrijd van Mike (in de zaal). Zo’n zaal gaat echt stinken na een uur, gatverdamme! Toen Mike klaar was, ben ik snel naar huis gegaan en heb ik nog wat gepoetst. Om zeven uur kwamen de kinderen thuis en heb ik sport gekeken de rest van de avond.

Ik ga nog eens door mijn hoeven heen als deze druk aanblijft :/

XmelX

2 thoughts on “Week #50

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s