Week #51

Maandag 17 december
Wetende wat mij nog allemaal te doen stond deze week, ging ik toch wel met loden schoenen richting kantoor. Volgende week werk ik maar één dag, dus er moet zoveel mogelijk af gemaakt worden. Ik ben wel behoorlijk opgeschoten vandaag, maar of alles lukt.. ik ben er bang voor. Bij thuiskomst stond het eten al klaar (heerlijk!) en nadat ik de afwas weg had en de boel nog gezogen had, ben ik gaan zitten en niet meer opgestaan.

Dinsdag 18 december
Na een wederom drukke dag op kantoor, ben ik bij thuiskomst 40 minuten gaan rennen (6,1 km). Dat was zoooo lekker !! De verfrissende en hoog nodige douche erna, voelde net zo fijn en daarna heb ik een gezellige avond gehad met Gertie.

Woensdag 19 december
Een halve dag werken is echt ruk als het zo druk is en je alles af wilt krijgen. Maar ik moest toch echt Mike van school halen en daarna ben ik de sportschool in gedoken. Mijn pa was er niet bij dus ik heb wat meer cardio gedaan. Ik ben wat langer gebleven in de hoop dat ik die aardige mevrouw nog zou tegen komen, maar helaas. Na het sporten heb ik lekker rustig aan kunnen doen en later zijn we nog even naar mijn ouders gegaan. Daar hebben we wat gekletst, een hapje gegeten en rond acht uur waren we weer thuis. Ik ben op de bank geploft en heb genoten van een avond NIKS.

Donderdag 20 december
Het werk wat ik af wilde krijgen, heb ik wonder boven wonder af gekregen. Wat een opluchting!! Eenmaal thuis heb ik een heel klein beetje gegeten, want ik moest nog een korte run doen en als ik teveel eet voor het rennen, stoot mij dat erg op. img-20181220-wa0010 (klein)We zijn met z’n allen de stad in gegaan en daar heb ik de Kerstmannenrun gedaan. Het was echt leuk om eens te doen en de run ging helemaal door het centrum van Heerlen. Naderhand mochten we nog van de ijsbaan en kregen we een mooie medaille om gehangen 🙂

Ik ben daarna nog met mijn moeder wat winkels ingelopen (gewoon in mijn kerstmannenpak 😛 ) en de kinderen waren inmiddels al naar huis gegaan. Na een heerlijke warm drankje bij Aroma Bar zijn we rond half tien naar huis gegaan. Toen ik thuis kwam merkte ik wel dat ik nog wat honger had en ik heb nog maar een klein hapje gegeten. Veel te laat ben ik naar bed gegaan.

Vrijdag 21 december
Voor het sporten had ik nog een afspraak bij mijn fysio, niks speciaals. Ik moest gewoon even bijpraten en haar bedanken voor haar geweldige zorgen van dit jaar 😉
Daarna heb ik met mijn vader nog gesport, maar we hadden allebei weinig energie. Ik ben gewoon echt moe en dat merk ik aan mijn lijf. We zijn er eerder dan normaal mee opgehouden en dat gaf mij nog de mogelijkheid om langs de winkel te gaan voordat ik Kyra en Mike van school moest halen. Ze waren dolblij, want ze hadden nu twee weken vakantie! 😀
We zijn daarna nog even langs een andere winkel gegaan en thuis hebben we samen wat gegeten. Mike had nog hockeytraining en voor de rest is alleen Gertie nog in de avond langs gekomen.

Zaterdag 22 december
Nadat ik Mike ontbijt had gemaakt, ben ik gaan rennen. Een interval deze keer en het ging lekker! Daarna heb ik thuis wat gerommeld en echt een heerlijke dag gehad. Ik geniet volop van een paar dagen vrij en doe dat lekker op mijn eigen manier. De kinderen passen zich zo ontzettend makkelijk aan, dat is echt fijn! Mike is in de middag nog met mijn vader naar de bios gegaan en Kyra moest ’s avonds nog werken en kwam rond tien uur weer thuis. Bijna Kerstmis, ik heb er zin in!

Zondag 23 december
Na het ontbijt zijn Mike en ik naar mijn ouders gegaan. Ik heb mijn moeder geholpen met een aantal dingen, waaronder de logeerkamer klaar maken. We hadden namelijk besloten op Kerstavond daar te blijven slapen. Rond de middag kreeg ik een dip en zijn we naar de stad gegaan. We hadden niet echt iets nodig, maar het leek ons wel eens leuk om in die drukte te lopen, de mensen als idioten rond te zien lopen omdat ze hun laatste dingen nog in huis moesten halen 😛
Ondanks dat we niks nodig hadden, liepen we natuurlijk op een gegeven moment toch met een aantal tassen in onze handen 😀 Ik had mijn moeder een ouderwetse frituurpan gekocht, zodat ze oliebollen kon bakken en we hadden nog een aantal kleine kerstcadeaus gekocht. Op het laatst wilde ze nog even langs de Mediamarkt en daar mocht ik gewoon een sporthorloge uitzoeken 😮 !! Ik stond echt te springen als een klein kind in die winkel en heb uiteindelijk gekozen voor een Fitbit Charge 3 😀 Uiteraard heb ik hem ingepakt en onder de boom gelegd, maar ik kan nu al niet wachten!!
Eenmaal thuis hebben we even gewacht op Mike en mijn vader (die alweer naar de bios waren) en daarna zijn we nog gaan uit eten. Het was heerlijk en heel gezellig, maar we waren allemaal blij toen we naar huis konden en lekker op de bank konden ploffen.

Morgen nog een middag eten voorbereiden en dan kan Kerstmis beginnen! 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s