Week #52 – Christmas !! :D

Maandag 24 december
Om half 11 hebben Semm en Kyra ons afgezet bij mijn ouders. Zij moesten nog het een en ander doen en zouden die avond rond negen uur weer naar mijn ouders komen. Ik ben met mijn moeder eten gaan voorbereiden en klaarmaken en rond vier uur hadden we de tafel gedekt en zijn we gaan eten. Allemaal kleine hapjes en een kalkoen van 4,5 kilo! 😀 Het smaakte heerlijk! We hebben daarna nog spelletjes gedaan en rond negen uur waren Semm en Kyra er weer.


Nadat we even gekletst hebben, zijn we aan de cadeautjes begonnen. Tussen alle cadeaus hadden mijn moeder en ik ook wat nutteloze cadeaus verstopt.. bijvoorbeeld een tandenborstel, of een ijskrabber, een masker en een schroevendraaier 😛 Er stond geen naam op die cadeaus, dus iedereen kon zo’n cadeau pakken. Mike kreeg de tandenborstel en Kyra de brillendoekjes 😛 Lullig als je geen bril draagt hahahahaha. Mijn vader was intens gelukkig met zijn thee-zeef en mijn moeder kon haar geluk niet op met haar doosje pleisters 😛
Buiten dat is iedereen enorm verwend geworden, echt niet normaal! Ik heb zelf ontzettende leuke dingen gekregen en ook heel veel make-up.
En nee, ik draag geen make-up, alleen mascara.
Maar het was duidelijk dat Kyra en mijn moeder vonden dat ik eens wat meer aan mijn uiterlijk moest doen 😉 En ze hebben wel gelijk hoor, ik vind zelf ook dat ik wat meer moeite daarvoor mag doen. Dus ik was er wel blij mee (misschien niet met de stille hint hahahaha). Toen ik mijn fitbit uitpakte, was ik weer zo blij als een kind! Je snapt dat ik nu heel snel wil gaan rennen 😀
Een kleine greep van mijn cadeaus: make-up dus, een fitbit, sport-oortjes (loop nu met een koptelefoon omdat alles uit mijn oren valt. Deze moet je om je oor binden, die vallen dus niet eruit! Ideaal!), een Veet spa-wax set (die haren overal hè! Vreselijk!) een Rumag trui en mok (die echt geniaal zijn!), geurkaarsen, een Vertellis dagboek (zo blij mee!!) en een Google Mini home.

 

 

 

Als dit geen verwennerij is, dan weet ik het ook niet meer 🙂
Tegen één uur heb ik de luchtbedden opgeblazen voor Mike en mij (wij twee zouden namelijk in de woonkamer slapen, aangezien wij altijd als vroegste wakker zijn) en rond half twee lagen we allemaal op een oor.

Dinsdag 25 december
Merry Christmas!!
En wat heb ik RUK geslapen zeg! Whahahahaha, vreselijk die luchtbedden :Pmde Ik was om zeven uur al klaarwakker en gelukkig kwam een half uur later mijn moeder al beneden.
Om half tien hebben we met z’n allen ontbeten en om half elf heb ik de kinderen naar hun vader gebracht. Nadat ik ook snel mijn katers verzorgd had, ben ik weer terug naar mijn ouders gegaan voor een relaxte Eerste Kerstdag. Pap was bezig met zijn horloge te installeren (hij had een Micheal Kors Smartwatch gekregen, echt een mooi ding!) en ik heb mijn Fitbit ook geïnstalleerd. Mijn moeder had haar nieuw gekregen Samsung Tablet ook helemaal eigen gemaakt en ondertussen hebben we ook nog een paar films gekeken, waaronder The Christmas Chronicles en Birdbox. Tussendoor nog lekker gegeten en ik heb zelfs een half uurtje geslapen tijdens de film Fantastic Beasts. Schouderklopje voor mezelf 😛
Rond acht uur ben ik toch maar naar huis gegaan, ondanks dat ik best nog een paar uur had kunnen blijven chillen. Het was echt heerlijk, lekker rustig maar heel gezellig. Precies zoals ik mijn Kerst het liefste doorbreng! Maar ik was ook wel weer klaar om gewoon naar huis te gaan en even te genieten van de rust in mijn eentje.
Dat heb ik dus ook gedaan en nadat ik nog een paar uurtjes op ben gebleven, ben ik rond elf uur heerlijk in mijn eigen bedje gekropen.

Woensdag 26 december
Uiteraard was ik weer veel te vroeg wakker, maar dit keer was ik ook heel snel uit mijn bed, want ik wilde gaan rennen. Eens kijken hoe mijn Fitbit werkt 😀
Ik moest een interval doen, maar ik had niet goed gekeken hoe lang ik moest rennen. Met als resultaat dat ik 20 minuten te lang gerend heb en dus helemaal naar de klote was!

Het was wel echt lekker, maar mijn kuiten voelde net als ballonnen! Na nog wat yoga en andere oefeningen op de mat, heb ik heerlijk lang gedoucht en ben ik alle cadeaus gaan opruimen. Ik heb nog wat gepoetst, serie gekeken, geslapen (jaja, weer een middagdutje!) en tussendoor kwamen Semm en Kyra ook nog even binnen wippen. Ik had geen behoefte aan visite, ook geen behoefte om naar anderen toe te gaan en wilde deze Tweede Kerstdag echt voor mijzelf. Dat is dus gelukt 🙂
Wat een heerlijke dag!

Deze Kerstmis was echt top! Ik heb heel weinig foto’s gemaakt, gewoon omdat het zo gezellig was en niemand echt met zijn telefoon bezig was. Mooi toch! 🙂
Hoe was jullie Kerst?

XmelX

2 thoughts on “Week #52 – Christmas !! :D

    • Hahahaha, ik snap je wat Kerst betreft wel hoor, maar het is ook echt wel eens leuk om weer eens te kunnen genieten van een Kerst (heb ik ondervonden 😁).
      Oh.. Nou.. Euh.. Als ik het onder de knie heb dan zal ik wel eens een foto maken.. Denk ik 😂😂😂

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s