Week #52

Donderdag 27 december
De kinderen zijn tot en met zaterdag bij hun vader, dus ik ben maar gewoon gaan werken. Misschien kan ik tijdens deze rustige dagen op kantoor eindelijk eens bijwerken.
Vandaag wel veel gedaan, maar lang niet alles en ik heb dus maar besloten om morgen ook te gaan werken. Ik ben toch alleen thuis, had nog geen plannen gemaakt voor overdag en kan een extra dag werk heel goed gebruiken om eens wat adem te krijgen. De druk begint mij wel een beetje op te breken, dat moet ik toch toegeven :/
Na het werk ben ik naar mijn ouders gegaan, want ze hadden een berichtje gestuurd dat ik kon blijven eten. Scheelt mij weer een avond koken voor mijzelf 😀 Na een hapje en een drankje ben ik naar huis gegaan en is Debby nog langs gekomen. We hebben nog een hele gezellige avond gehad.

Vrijdag 28 december
Ik ben het besef van de tijd helemaal kwijt. Ik werk nooit op een vrijdag en met de feestdagen tussendoor, was het lastig te beseffen dat het vrijdag was. Deze werkdag was wel echt productief, maar helaas niet genoeg 😦 Dat betekent dat ik maandag ook moet gaan werken, wil ik echt profiteren van de rustige tijd.  Om kwart over vijf ben ik naar huis gegaan en nadat ik thuis van tas geruild had, ben ik naar Alique gereden. We zijn daarna heerlijk gaan eten bij de Italiaan en hebben lekker lang gepraat. Dat kan ik met Alique toch het beste. Zo nuchter als hoe zij mij spiegelt is gewoon verademend.

dav

Cheers!

Het deed mij echt goed en na nog een heerlijk drankje op het terras, zijn we als twee vermoeide dozen weer naar huis gegaan 😛 Zij moest de dag erna alweer om zeven uur werken en ik vond het helemaal niet erg om gewoon weer op tijd thuis te zijn. Ik ben bij thuiskomst direct mijn bed in gekropen.

Zaterdag 29 december
In de ochtend weer gaan rennen (45 minuten, 6,7 kilometer) en ik ben echt blij met mijn Fitbit! Ik voelde mij heerlijk na de run en nadat ik mij opgefrist had, ben ik in mijn nieuwe Dr. Martens schoenen gesprongen (die ik mijzelf cadeau had gedaan 😀 ) en ben ik naar de winkel gegaan.

dav

G

Na 5 minuten wenste ik mijn schoenen al de dood toe en toen ik na een half uur bij Debby aankwam heb ik gelijk de schoenen uit geschopt! De pijn!! Ik had hele dikke groeven op de wreef van mijn voeten door de schoenen en volgens mij was de bloeddoorstroming ook volledig weg in mijn tenen! Dit kun je niet inlopen.. hier ga ik dus echt niet aan beginnen! Ik heb in een winkel Dr. Martens schoenen gepast, omdat ik wilde weten hoe ze zaten en welke maat ik had. Ze zaten echt goed, geen druk, geen pijn, en maat 37 was prima! Ik weet niet wat met deze schoenen waren, maar dit ging hem toch echt niet worden. Bij thuiskomst heb ik ze met pijn in mijn hart weer terug gestuurd, want ze waren echt mooi 😦
Mike werd om zes uur thuis gebracht en rond kwart over zeven ben ik met Gertie naar het Theater gegaan. Lisa Loïs zingt Adele.img-20181229-wa0005 (klein)
Wauw.. wat was dit een gaaf optreden. Ik heb de cd’s van Lisa Loïs, dus weet hoe goed ze kan zingen en ik zie en hoor haar gewoon graag. Ze zong de nummers van Adele echt geweldig en soms zat ik gewoon met open mond te kijken. Er zijn een aantal nummers die bij mij gewoon dwars door mij heen gaan en dus heb ik ook een aantal keren met de tranen in mijn ogen gezeten. Die kwamen wel binnen..
De mensen naast mij waren ook niet blij met mij, want ik heb gewoon schaamteloos mee gezongen. En ik kan dus echt NIET zingen! 😛 Interesseert mij geen reet, ik heb mij echt geweldig geamuseerd! Na het optreden heb ik de EP van haar gekocht en terwijl we daar stonden, stond Lisa Loïs ineens voor ons. Ze heeft mijn EP getekend en ook een oudere cd van haar die ik had meegenomen. Gelijk nog een blije selfie gemaakt, wat de avond helemaal perfect maakte!

Glimworm!

Glimworm 🙂

Gaaf wijf is dat. Maar echt.

Zondag 30 december
Mike heeft geslapen tot kwart over negen, terwijl hij normaal rond half 8 al beneden is. Die jongen was volgens mij moe hahahaha. Ik zat al lang en breed beneden en nadat hij op was, heb ik een ontbijt gemaakt voor hem en zijn we daarna naar mijn ouders gegaan. Ik wilde mijn moeder helpen met oliebollen bakken en ze was net begonnen toen we aan kwamen. Toen we klaar waren moesten we natuurlijk even proeven en ze waren echt zooo lekker!! 😀 Met een schaal oliebollen zijn we rond de middag weer naar huis gegaan en heb ik met Kyra en Mike nog een paar spelletjes gedaan. Daarna heeft Kyra mij een tutorial gegeven over hoe ik mij op moet maken en wat een verschil is tussen een highlighter en blush 😛 (ik ben echt een snul wat dat betreft en heb met open gekeken hoe mooi en makkelijk Kyra dit allemaal kan opbrengen). Zo leer je nog eens wat van je dochter 😉 Ze moest werken en ik ben voor Mike en mij gaan koken. Rijst met marokkaanse balletjes in tomatensaus met knoflook en ras el hanout kruiden. Boh, dat smaakte goed! Rond half negen kwamen Semm en Kyra weer thuis en ik heb ze hun serie laten kijken. Tv boeit mij toch niet. Rond tien uur ben ik met Mike samen naar bed gegaan en heb ik in bed nog sport gekeken (dat boeit mij dus wel). Ik heb even geen zin in te lezen.

Het jaar is bijna voorbij..
Wat is het weer snel gegaan hè?!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s