1.000 vragen aan jezelf #31

The first one this year!! ๐Ÿ™‚
Here we goooooooo!

751. Met welk fruit kun je je lichaam vergelijken?
Whaaat?? Mijn hemeltje wat een vraag ๐Ÿ˜›
Ik ben geen peer.. ik ben geen appel.. dan ben ik maar een banaan ๐Ÿ˜›

752. Kloppen je gedachten altijd?
Nee. Ik zou willen dat het wel zo was. Hoe geweldig zou het niet zijn als alle gedachtes zouden kloppen..

753. Welke woorden wil je nog van iemand horen?
Het spijt mij.
Dat is toch bizar moeilijk om te zeggen voor sommigen.

754. Wat is er typisch Nederlands aan jou?
Ik hou van stamppot! En kaas ! ๐Ÿ™‚

755. Zit je nu lekkerder in je vel dan tien jaar geleden?
10 jaar geleden was ik 31. Toen was ik mijzelf helemaal niet dus zat ik ook zeker niet goed in mijn vel.
Nu zit ik een heel stuk beter in mijn vel ja ๐Ÿ™‚

756. Wanneer stond je hart op het spel?
Die heeft al een aantal keren op het spel gestaan en momenteel voelt het alsof er ook niet veel meer over is. Dat stukje wat rest, hou ik lekker voor mijzelf, mijn kindjes, familie en vrienden. Ik moet eerst helen.

757. Wat wil je zeker nog eens meemaken?
De vakantie in Jamaica.
Die wil ik absoluut nog eens meemaken.

758. Drink je het liefst uit een speciale mok of beker?
Op mijn werk heb ik een vaste beker en thuis drinken we eigenlijk allemaal uit dezelfde serie mokken.

759. Met wie sloot je je allereerste vriendschap?
Angelique Kindermann, dat was mijn vriendin op de basisschool. Ik had er nog wel meer, maar zij was op dat moment toch het meest bijzondere.

760. Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?
Ja, zonder twijfel. Iedereen verdient het, dus waarom zou ik mij dan verheven voelen boven anderen!?

761. Geloof je in toeval?
Nee. Ik geloof dat alles wel met een reden is.
En je moet je vooral niet af gaan vragen wat die reden is, want dan word je gek.

762. Hoeveel tijd breng je dagelijks in de keuken door?
’s morgens zeker een half uur, na het werk toch wel een uur, anderhalf uur en tussendoor als ik moet eten of drinken moet pakken. Alles bij elkaar denk ik wel zo’n 2,5 tot 3 uur in de keuken door te brengen. Lang zat!

763. In wie herkende je jezelf onlangs?
Je zou denken dat ik nu mijn moeder ga zeggen, maar nee. Ik geloof niet dat ik heel veel op mijn moeder lijk. Maar mijn dochter lijkt wel heel erg op mij en daar herken ik mijzelf soms wel in ๐Ÿ™‚ (poor thing..)

764. Ben je impulsief?
YES! en dat is absoluut een hele goede eigenschap ๐Ÿ™‚

765. Voor wie schaamde je je pasgeleden?
Schamen??? Nee.. ik schaam mij nooit voor iemand. Ook niet voor mijzelf. Heerlijk toch als iedereen lekker kan doen wat hij wil ๐Ÿ™‚ Zouden meer mensen moeten doen.

766. Kun je bevriend zijn met iemand van het andere geslacht?
Natuurlijk! Mijn beste vriend is een man. Ik ken hem al langer dan 30 jaar en hij is nog altijd mijn maatje.

767. Heb je een lach die je alleen gebruikt voor fotoโ€™s?
Boh, ik heb zo’n hekel aan foto’s! Mijn dochter staat echt altijd leuk op een foto en ik weet gewoon niet hoe ze dat voor elkaar krijgt.. Waarschijnlijk omdat ze niet zo’n scheve bek heeft als ik en omdat ze ook een stuk mooier is. Maar ik weet nooit hoe ik moet kijken op een foto dus ik maak ze ook liever niet ๐Ÿ˜›

768. Wie bel je als eerste als je goed nieuws hebt?
Ik ben niet zo van het bellen, meestal stuur ik berichten en die gaan direct naar mijn vriendinnen. Alique, Debby, Maaike, Gertie ๐Ÿ˜€ De bende van ellende hahahaha

769. Wat zou je doen als je geen verantwoordelijkheden meer had?
Ik gok niet veel meer anders dan ik nu doe. De enige echte verantwoordelijkheden die ik heb zijn mijn kinderen en als ik hun niet zou hebben, dan zou ik nu waarschijnlijk ergens in een ander land zitten. Ergens waar 12 maanden in het jaar de zon schijnt ๐Ÿ˜›

770. Vind je jezelf aantrekkelijk?
Laat ik maar eens niet zeuren en klagen zoals wij vrouwen dat zo goed kunnen en gewoon zeggen dat ik er best mag zijn ๐Ÿ˜‰
Aantrekkelijk is een groot woord, maar ik mag er best zijn.

771. Van wie raakte je onlangs enorm onder de indruk?
Ik ben vorige maand bij een optreden geweest van Lisa Loรฏs en die vrouw heeft een stem waar je U tegen zegt! Dat was beste indrukwekkend.

772. Ben je een goed rolmodel?
Als mijn kinderen alles wisten van mij, dan weet ik zeker dat hun kaken op de grond zouden vallen hahahahaha. Dus ik heb ze nog maar heel weinig verteld en zo doe ik mijn best om een heel goed rolmodel te zijn (volgens mij lukt dat best aardig ๐Ÿ˜› )

773. Welke traditie is overschat?
Ik heb echt geen flauw idee.
Ik vind de meest idiote tradities vaak het leukste, al kan ik er zo geen opnoemen maar als het raar, bezopen en volslagen idioot is, dan vind ik het leuk! ๐Ÿ™‚

774. Pak je je cadeautjes altijd mooi in?
Als ik er รฉรฉn moet inpakken wel, maar als ik (zoals met Kerstmis) heel veel cadeaus moet inpakken, dan gaat er alleen papier omheen en geen leuke strikken enzo ๐Ÿ™‚
Maar ik kan wel heel goed inpakken!

775. Wat vind je van het koningshuis?
Vraag hun eens wat zij van mij vinden.. waarschijnlijk ook niet zo heel veel.

Ken jij een traditie die zwaar overschat is ?? Help me out people!

XmelX

2 thoughts on “1.000 vragen aan jezelf #31

  1. Zit serieus te denken over een zwaar overschatte traditie, maar kom er zo snel niet op. Zelf ben ik gek op tradities, maar wel zolang ze werken. Verplicht gezellig doen en uitgebreid tafelen omdat dat traditie is met Kerst bijvoorbeeld, daar ben ik niet van. Dan creeer ik liever een nieuwe traditie (bv. bankhangen met kerstfilms ๐Ÿ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s