Blog changes

Ik gaf het al eerder aan in een ander artikel dat ik het dit jaar anders ga doen.
in veel opzichten heb ik helemaal nog geen idee hóe, maar dat valt mij nog wel in 😛

Wat betreft mijn blog heb ik ook wel het idee dat ik dingen anders moet gaan doen, want weekoverzichten online gooien van weken die al dik een maand in het verleden hebben plaatsgevonden, lijkt mij echt totaal niet meer interessant voor de lezer.
Ik schrijf zelf nog elke dag, in een soort van dagboek en zo weet ik ook nog een maand later hoe die dag was. Dat heb ik ook wel nodig, want ik weet soms niet meer wat ik de dag ervoor gedaan of gegeten heb 😛 (geheugen is zo lek als een mandje)
Dus schrijven doe ik nog wel elke dag, alleen lukt het mij vaak niet om dat schrijven wekelijks ook online te gooien. Niet dat ik er nooit tijd voor heb (mijn avonden zijn echt wel rustig de laatste tijd, dus tijd genoeg), maar ik vind andere dingen dan gewoon belangrijker en stel mijn prioriteiten naar mijn eigen wensen.

Geen weekoverzichten meer, maar dan gewoon weer regelmatig berichten over dingen waar ik over wil schrijven. Het kan dus heel goed zijn dat ik veel minder online te zien ben (maar ook dat zal geen mens interesseren gok ik hahahahaha). Toch wilde ik dat even gezegd hebben. Er zijn mensen die echt altijd mijn blogs lezen en ik vind dat helemaal te gek! Dat ze zich de tijd en moeite nemen om mijn crap te lezen, ik kan er niet dankbaar genoeg voor zijn ❤
Maar we gaan het gewoon eens over een andere boeg gooien en als ik toch zoiets blijk te hebben van: mja, ik wil weer terug naar die wekelijkse sleur, dan komt het gewoon weer terug.
Omdat ik dat wil. Omdat het kan. En omdat dat het mijn blog is 😀

Dat is toch weer één ding die ik anders ga doen dit jaar.. die kan ik al weg strepen 😛
Nu de rest nog!

XmelX

7 thoughts on “Blog changes

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s