Het wordt echt tijd…

Ik ben nog niet heel ver gekomen met de dingen anders doen.
Het is lastiger dan ik dacht 😛
Je zit soms zo enorm vast in je dagelijkse dingen, dat het willen veranderen daarin toch lastiger is dan je zou denken!
Werken, koken, poetsen, afwassen, sporten.. die dingen moeten gewoon, daar kom ik niet onderuit. En ja, daar hoort sporten ook bij! Ik moet gewoon twee keer per week rennen en ook twee keer per week naar Fit4free. Eigenlijk had ik ook het idee dat ik de andere dagen thuis aan wat beweging wilde gaan doen, maar dat heb ik tot nu toe maar een paar keer gedaan.
De reden hiervoor zijn, dat ik in de avond zelden alleen ben en ik heb geen zin in commentaar van de bank over dat wat ik doe. Klinkt stom, maar ik doe die dingen gewoon het liefst als ik alleen ben. De tweede reden is, dat ik ’s avonds na acht uur, half negen gewoon écht moe ben en ik mijzelf hier niet vaak toe kan zetten.
Ondanks het feit dat ik wéét dat ik van deze beweging echt energie krijg en mij veel beter zal voelen.. maar dat krijgt mij dan toch niet van de bank af.
Beetje jammer hè :/

Ik heb wel een afspraak gemaakt met mijn maatje in mijn hele “ik-ga-het-helemaal-anders-doen”, Alique. We zien elkaar soms maanden niet en dan ineens weer een aantal keer per week en dat is allemaal niet erg 🙂 We weten heel goed wat we aan elkaar hebben, maar we hebben dus wel de afspraak gemaakt dat we elke maand even bij elkaar komen om over onze maand te kletsen.
Dus afgelopen maandag was ik bij haar en in plaats van dat we met z’n tweetjes hebben bij gekletst, hebben we gezellig bij haar ouders gezeten en daar een aantal uur vol geklept. Het was echt gezellig, ondanks dat ik doodmoe was, ben ik pas rond tien uur naar huis gegaan en hebben we dit toch anders gedaan dan we in eerste instantie gepland hadden 😛

Wat ik ook al anders doe, is dat ik mij dagelijks opmaak. Ik word er steeds sneller in en ik heb ook al een aantal mooie complimenten gekregen. Heel lief 🙂
Vandaag zei een vreemde man op de sportschool zelfs tegen mij dat ik er heel mooi uit zag, maar dat ik er vast nog mooier uitzag als ik naturel was 😀 How cute!
Enfin, je ziet wel duidelijk verschil en dat was de hele insteek van dit geklieder 😛

Voor de rest.. zit ik de avonden nog altijd merendeels thuis en soms vraag ik mij af waarom in niet gewoon de sleutels pak en even weg ga (mits Kyra thuis is uiteraard). Gewoon even een filmpje pakken, naar een vriendin gaan, of gewoon een stukje rijden met de muziek op HARD!
Ik moet echt over dat moe zijn heen komen, want het houdt mij thuis en dat maakt mij er niet gezelliger op. Ik merk het echt aan mijn gemoedstoestand, dit is niet goed.

So things really need to change.
And I’m the only one who can make that change.

XmelX

7 thoughts on “Het wordt echt tijd…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s