iT was quite a week :)

Afgelopen week brak er een poot van een bureaustoel af op kantoor, waardoor we met een stoel tekort kwamen te zitten. Een stoel van de vergaderruimte was geen optie, misschien voor een uurtje, maar daar kun je niet de hele dag op zitten en aan je bureau werken.
Ik had nog een stoel staan die ik van mijn moeder had gekregen. Zo eentje die ergonomisch is en goed voor je houding dus. Ik heb er voorheen wel vaker op gezeten, maar nooit een hele dag.
Nood breekt wet en ik kon het niet aanzien dat mijn baas kreupel zat op die ellendige stoel, dus gaf ik hem mijn bureaustoel en heb ik de ergonomische stoel genomen.

De cowboystoel, zo noem ik hem.
Zo ziet hij er ook wel een beetje uit hè.
Na een halve dag merkte ik wel dat ik het niet gewend was constant ietwat met mijn benen uit elkaar te zitten.
Je hebt zo’n verdikking in het midden zitten die ervoor zorgt dat dat dus echt niet gaat.
Dus af en toe stond ik even op, ging ik met mijn benen tegen elkaar staan en strekte ik mij op, door onder andere mijn billen stevig tegen elkaar aan te knijpen. Het scheelt dat ik regelmatig koffie en thee haal, dus gelukkig zit ik nooit heel lang op een stoel

Maar ja, toch merkte ik wel dat het heel anders zit.. aangezien ik normaal geen verdikking tussen mijn benen voel als ik op een stoel zit, was dit wel even wat anders ja.
Ik voel überhaupt heel weinig tussen mijn benen ( 😀 ), dus deze stoel maakte de boel wel een beetje wakker zeg maar. Poe.
Af en toe kreeg ik al wat blikken van de overkant, of het goed met mij ging en of ik misschien wilde ruilen van stoel. Maar dat ga ik mijn collega dus echt niet aan doen. Als ík dit al voel, dan wil ik niet weten hoe een man zich op zo’n stoel moet voelen!

Enfin, de blosjes op mijn wangen aan het einde van mijn werkdag zeggen genoeg!
iT was quite a week! 😛
Er is weer wat leven in brouwerij. Al is het van een stoel.. Je moet ergens beginnen he 😁

Still alive people! 🙂

XmelX

5 thoughts on “iT was quite a week :)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s