Superbowl LIII

Zondag 3 februari 2019 was het dan eindelijk zover: de Superbowl!
Jullie weten inmiddels wel dat ik groot fan ben van sport en dat american football mijn favoriete sport is. Dus deze finale kijk ik altijd live, geen uitzondering.
Ik heb dus ook altijd de eerste maandag van februari vrij van mijn werk, want als je tussen 5 en 6 uur in de ochtend pas je bed in rolt, kun je weinig productiefs verwachten de dag erna 🙂

De weg naar deze bijzonder avond toe, verliep wel heel anders dan normaal. Ik kijk er altijd enorm naar uit en dat was niet anders dan normaal. Maar mijn american football maatje zat dit jaar in Barcelona (wat uiteraard veel leuker is 🙂 ) dus die moest ik al missen. Semm en Kyra waren wel van plan te kijken, al moesten die de dag erna een paar uur naar school, dus het einde zouden ze nooit halen. De wederhelft van mijn maatje liet mij op het laatste moment zitten, dus het werd echt een aparte avond..

Ik had wel voor de nodige hapjes gezorgd: donuts (van Dunkin’ Donut natuurlijk), brownies, cake, nacho’s en KFC. IMG-20190203-WA0007Dit was allemaal weg te spoelen met frisdrank of bier (ik drink geen frisdrank, dus voor mij werd het bier). En zoals elk jaar, was ik rond een uur of 2, half 3 alweer hartstikke misselijk want zoveel troep eet ik nooit zoveel door elkaar. Alleen op die avond! 🙂

De finale: New England Patriots vs Los Angeles Rams.
De wedstrijd was oersaai.
Geen klap aan en dat was wel een afknapper. Van zo’n finale verwacht je toch altijd wel een klapper van een wedstrijd, maar deze ging de boeken in met de laagste score ooit. Het was defense tegen defense, dus het liep bij de aanval voor geen meter. Uiteindelijk komt er altijd wel een winnaar uit en dat was jammer genoeg niet de winnaar die ik voorspeld had. Ik had sowieso een hele andere finale voorspeld, dus ik keek al met een andere blik naar de wedstrijd.
Alweer zijn het de Patriots die er met de Lombardy trophy vandoor gingen en voor de quarterback Tom Brady was dit zijn zesde. Als ik hem was, zou ik stoppen op zijn hoogtepunt, maar daar denkt hij helaas anders over 🙂 (ik ben hem een beetje beu, valt het op 😛 ).

Rond kwart over vier die nacht, ging ik naar bed en dat was vroeger dan normaal. De tweede helft ging echt idioot snel en terwijl Kyra al in bed lag en Semm op de bank sliep (ik snap hem.. het was echt saai), heb ik de wedstrijd met lede ogen afgekeken.
De wedstrijd was klote, het feit dat mijn vrienden er niet waren was klote dus voor mij was de Superbowl dit jaar gewoon kut! (pardon my language)

Hopelijk wordt het volgend jaar anders, maar op deze zondagavond mis ik het spelletje wel 😦  Je valt altijd in een zwart gat als zo’n competitie is afgelopen.
Het is weer wachten tot september voordat het weer begint, dat zijn nog veel maanden wachten.. :/

Scheisse!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s