#ikvindjeleuk

Al een tijdje prikt een bepaalde vrouw bij Fit4Free mijn netvlies.
Niet alleen door de geweldige manier van rennen (ze rent echt alsof het haar totaal geen moeite kost! Daar kan ik alleen maar met bewondering naar kijken), maar ook door haar geweldige stelten onder haar billen. Ze is altijd vriendelijk (als ik haar zie tenminste) en heeft gewoon een leuk koppie. Echt iemand die je gewoon graag beter wil leren kennen en waar je meer van wilt weten.

Ik wilde het dit jaar allemaal anders doen, maar het werkt niet echt allemaal mee.
Want hoe graag ik haar ook wil aanspreken, ik zie haar dus niet meer :/
Ze is er vaak op andere dagen dan ik (inside information 😛 ) en ik heb gewoon de mogelijkheid niet meer gekregen om haar aan te spreken. Dus de intentie is er wel, maar ik zie haar gewoon niet meer. Nu heb ik geprobeerd wat rond te vragen zodat ik op z’n minst een naam heb, maar daar kwam ik ook geen stap verder.
Tot… ik weer inside information kreeg en eindelijk een naam had!! (jij bent echt mijn held 😉 )

Als een scheet zocht ik haar op en daar kwam natuurlijk de teleurstelling:
Heeft een relatie!
Goddamn..
Hoe blij ik was dat ik eindelijk een naam had, hoe zeer ik baalde toen ik las dat ze al een relatie had. En eigenlijk was dat wel iets waar ik gewoon rekening mee had moeten houden, want niet iedereen is single zoals ik 😛
Maar hier had ik dus totaal géén rekening mee gehouden (hoe dom!). 
De dagen erna bleef ik in die bui hangen en ik merkte dat ik meer aan haar dacht dan ik wilde toegeven. Ineens wist ik weer waarom ik dit niet meer wil.. brrrr.
Maar ik moet mijzelf gewoon een schop onder mijn reet geven en ophouden met bang zijn voor bepaalde dingen, dus hier moet ik simpelweg mee dealen.

Ondanks dat ze een relatie heeft, ondanks dat die relatie een man is (spaghetti is ook ‘straight’ totdat je het nat maakt 😉 ), ik wil haar gewoon laten weten dat ik haar leuk vind. Iedere vrouw vindt zo’n compliment mooi en zeker als het vanuit een hoek komt die je totaal niet verwacht.

Dus voor het eerst kijk ik uit naar Valentijnsdag, want als je een naam vindt.. .dan vind je ook een adres 😉

XmelX

6 thoughts on “#ikvindjeleuk

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s