Weekendje Bad Boekelo

Tijdens de carnaval ben ik het Zuiden weer ontvlucht. Ik hou er niet van, ik heb er niks mee en ik doe er niet aan. Heel simpel.
Mijn moeder vroeg of Mike en ik zin hadden om een weekendje weg te gaan met hun en dat vonden wij nou een heel goed idee!
Dus zaterdag 2 maart zaten we rond 10 uur in de auto, onderweg naar onze bestemming: Bad Boekelo (Enschede).

 

Rond de middag hebben we de auto geparkeerd in centrum Enschede en zijn we de markt op gegaan.
Heb je de zaterdagmarkt van Enschede als een gedaan?
Zo nee, dan moet je dat echt eens doen!! Je waant je echt op een food-court, waar je echt álles krijgt! Van frietjes tot sushi, van een kroket tot falafel!! Één groot eet-paradijs! 😀
Mike genoot van zijn churro’s, mijn ouders hadden gefrituurde garnalen en ik was dolgelukkig met een paar maatjes 😀 Heerlijk!

Daarna hebben we nog een kopje koffie gedronken, zijn we snel wat zomerkleren gaan scoren voor Mike en om 3 uur kwamen we aan bij het hotel. Het inchecken verliep nogal stroef en we kregen ook echt heel weinig info (waar en hoe laat het ontbijt was bijvoorbeeld, wel handig om te weten).IMG_20190302_145951 (Klein).jpg
Enfin, eenmaal alle spullen op onze kamers te hebben gegooid (die overigens echt heel verouderd zijn!) zijn we naar mijn tante gegaan. Ik had haar al in jaren niet meer gezien en het was zo leuk om haar weer eens te knuffelen 😀 ’s avonds zijn we nog gaan uit eten, samen met nog meer familie en redelijk op tijd waren we weer terug in het hotel.

Daar hebben we nog een biertje gedronken en daarna zijn we naar onze kamers gegaan. Het had geen zin om de tv aan te zetten, want die stond op zo’n laag tafeltje, dat als je op bed lag, je meer dan de helft niet kon zien. Heel slim gedaan (was ook nog zo’n dik beest, heel ouderwets dus).

De volgende ochtend werd ik heel brak wakker, slecht geslapen en om 7 uur zaten Mike en ik al met de ogen open 🙂 We hebben tot een uur of 8 wat liggen keten en toen ben ik eens bij mijn ouders op de deur gaan kloppen. Die waren net pas wakker 😮
Een half uurtje later zaten we aan het ontbijt en daar was niks op aan te merken. Goede koffie ook! Na het ontbijt hebben we ons omgekleed en zijn we richting Wellness gegaan. Mijn ouders en Mike zijn gaan zwemmen en ik ben de sauna in gedoken. Ik was er helemaal alleen en dat best chill. Sauna in, daarna koud dompelbad, even douchen, Turks stoombad in, koud dompelbad, even douchen en dan nog eens de sauna in.
Echt zo lekker 😀 Na ongeveer 3 kwartier ben ik naar het zwembad gegaan en daarna zijn we terug naar de hotelkamers gegaan. Gewoon met een handdoek om ons heen geslagen, zijn we door het hotel gelopen 😛 We hadden de grootste lol en de mensen die we tegen kwamen konden ons plezier wel waarderen 🙂
Nadat we opgefrist waren zijn we in Enschede nog wat gaan drinken en daarna zijn we op bezoek gegaan bij familie. Daar hadden ze eredivisie live, dus ik kon lekker voetbal kijken! 🙂 Om Mike een plezier te doen zijn we daarna bij KFC gaan eten en voor het eerst heb ik een salade daar gegeten. Ik kreeg geen vette zooi meer af, was er helemaal klaar mee, dus dan maar een salade :Psdr

Eenmaal terug in het hotel zijn we nog een spelletje gaan doen bij de bar en daar hebben we echt een hilarische avond gehad. 😀

Maandag was het alweer tijd om naar huis te gaan en rond een uur of 2 waren we dan ook thuis. Home sweet home.

Maar wat hebben we een leuk weekend gehad! 🙂

XmelX

13 thoughts on “Weekendje Bad Boekelo

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s