Snollebollekes!!

29 en 30 maart stond Snollebollekes in het Gelredome in Arnhem, iedereen heeft er wel van gehoord 😀
Vorig jaar heb ik de Snollebollekes voor het eerst gezien, op Pop on Top in de feesttent. Man, dat was echt een gruwelijk lekker feestje!! Ik heb daar een uur staan dansen en springen als een gek en zei toen direct: “Als hij een groot concert geeft, dan gaan we daar naar toe!”

Zo gezegd, zo gedaan dus. Op 29 maart stonden we in Arnhem en we is in dit geval, mijn dochter, haar vriend en een collega/vriend van hun. Vrolijk gekleed liepen we daar rond alvorens we naar binnen konden en het was buiten al heel gezellig! (ik moest mij ook verkleden van mijn dochter maar aangezien ik niets had, werd het een strikje en de Superman sokken van mijn zoon (met cape!) 😛 )


We zijn om 17:30 uur aangeschoven in de rij, om 18:00 uur waren we binnen en de show van Snollebollekes begon om 20:00 uur. Dus voordat het feest eigenlijk echt begon, stonden we al 2,5 uur op de benen. Met kuiten die voelen als ballonnen voor mij, was dat al een aanslag, maar ik liet mij niet kennen en toen hij eenmaal begon stond ik als een tiener mee te springen. Het was echt niet normaal leuk totdat er vier dronkenlappen voor ons kwamen staan. Twee wijven (nee echt, je kunt ze geen vrouwen noemen!) die hun kerels de hele tijd heen en weer duwden, waardoor ze constant tegen mensen aan knalden. Echt héél irritant. Toen ze voor de zoveelste keer tegen Kyra aanbotsten, heb ik ze eens een flinke duw terug gegeven en duidelijk gemaakt dat ze op moeten houden met die onzin.
Ik kon gelijk aan hun ogen zien dat het geen zin had, die waren echt te ver heen om überhaupt te snappen dat ze irritant bezig waren. Sterker nog, ze gingen het nu opzettelijk doen. Geloof mij: je kunt tegen mij op botsen zoveel als je wilt, ik maak mij daar niet zo druk over, maar als je met twee keer zoveel gewicht de hele tijd mijn dochter probeert weg te krijgen, dan gaat er zo’n knopje om die ik maar zelden om zet.
Op een gegeven moment was Kyra het zelf zat en gaf een van die jongens een por en zei dat ze moesten kappen. Hij draaide zich om en met zijn domme kop sloeg hij met zijn vuist op haar pols.
Big mistake! 
Ik wilde op hem af vliegen, want je komt met geen vinger aan mijn kinderen maar Semm was duidelijk sneller. Voordat ik het in de gaten had, had die idioot al een linker ontvangen. Bij de tweede klap ging hij neer en toen heb ik Semm weg getrokken.
Echt, die gasten waren zover heen, hij had niet eens door dat hij op de grond lag.
Zo jammer dat zulke lui het verpesten voor heel veel anderen. De mensen om ons heen waren blij dat ze eindelijk klaar waren met die lamzakken en ik heb de kids naar de zijkant geduwd, want daar blijven staan was geen optie.
We zijn aan de zijkant gewoon door gegaan met feesten, want waar je ook stond: iedereen zat in die feeststemming!!

Rond kwart voor 10 kon ik niet meer fatsoenlijk op mijn benen staan en ben ik even de tribune op gelopen, zodat oma even kon zitten 😛
Een kwartier later kwamen de tieners ineens ook aan, zij wilden ook even bij oma zitten 😛 (ik doe dus niet onder voor de jeugd whahahaha)
We hebben de rest van het optreden vanuit de tribunes bekeken en dat was echt vet !!
Je kon de mensen op het veld zien staan en tegelijk allemaal zien springen, van links naar rechts zien gaan en gewoon helemaal uit zijn dak zien gaan. Beetje ongelooflijk dat we daar tussen hebben gestaan 😛
Het was zo ontzettend gaaf! Van begin tot eind was dit één groot feest en je kunt veel zeggen over Snollebollekes, maar hij weet verdomme wel 30.000 mensen helemaal gek te krijgen! Niet normaal!!
Rond kwart over elf was het afgelopen en we waren zo bij de auto en nog geen 5 minuten later reden we alweer weg (goed geregeld daar!).
Ik heb nog bijna 2 uur naar huis moeten rijden en dat was echt VRE-SE-LIJK!
In het donker rijden is niet mijn sterkste kant (beetje nachtblind) en al helemaal niet als je bijna 6 uur hebt staan feesten als een gek! Ik was kapot!
Kyra sliep 5 minuten nadat we in de auto zaten, mijn bijrijder zei amper iets, want hij was ook doodmoe en Semm praatte af en toe met mij, maar ik kon hem amper horen omdat ik aan één kant doof was! Geniaal hè 😛

Het was het allemaal waard hoor, ik had het voor geen goud willen missen!

ptfbty

I’m done!

Maar volgend jaar ?? … denk dat ik toch over sla 😛

XmelX

4 thoughts on “Snollebollekes!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s