Wat een weekend!!

Na de lange dag (en nacht) bij de Snollebollekes, ben ik de avond erna met mijn lieve vriendin op stap geweest. We zijn naar de Volt in Sittard gegaan voor een tribute aan Tom Petty door de band Voltage. Dave (de leadzanger) vind ik echt een geweldige zanger en Tom Petty is een streling voor ieders oor dus hier wilde ik heel graag naar toe. Steph is ook gek op die muziek dus ze ging maar al te graag mee. Rond half negen waren we daar en het was gewoon leeg!! IMG-20190330-WA0006 (Klein)Het zou om negen uur beginnen dus ik snapte er niks van. Tegen de tijd dat het begon waren er misschien 30 of 40 mensen en ik vond het zo enorm sneu voor de band, maar vanaf het begin wisten ze mij al in te pakken!

Wat een gave band, wat een energie en ondanks het slechte publiek heb ik echt van begin tot eind genoten van hun optreden (we blijven proberen goede foto’s te maken, maar het lukt nog altijd niet hahahaha).

Ik kon ook vanaf het begin niet stil staan en na de show hebben we nog even op Dave gewacht voor een foto en een handtekening. Ik heb gelijk de setlist gevraagd en zijn plectrum, altijd leuk 🙂


Nadat we daar even hebben staan gekken zijn we nog naar het café gegaan en daar hebben we nog een uur of twee met een aantel kerels staan ouwehoeren. Geen idee wie dat waren, dat was het leukste! We hebben het onwijs leuk gehad en echt gelachen dus het was echt een top avond.
Om kwart voor twee lag ik in bed.. een kwartier later was het ineens drie uur (zomertijd) en ik voelde mijn geest al kruipen.. dit ging een zware zondag worden!

Nou mensen, dat werd het ook! Ik ben normaal heel onrustig als ik zit en niks doe. Dat hou ik misschien een uur, hooguit twee vol en dan begint het te kriebelen en moet ik iets gaan doen. Nou, deze zondag kriebelde er helemaal niks! Ik heb gezogen, de was gedaan en afgewassen en voor de rest heb ik de bank eens van alle hoeken mijn kont laten voelen. Ik was echt ka-pot!
Twee avonden achter elkaar veel te laat in bed liggen, twee avonden gedanst, gesprongen en gezongen… en gelukkig was ik beide avonden de bob anders was er volgens mij helemaal niets meer over geweest van mij.

Maandag op mijn werk was ik nog brak, mijn stem was net zo brak want ik was enorm hees en moest moeite doen om mij verstaanbaar te maken.
Maar wat een top-weekend!! Whoehoe!!
I felt alive and dead at the same time!

XmelX

9 thoughts on “Wat een weekend!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s