FOOD !!

Zoals bekend was ik op vakantie in Turkije en één van de vele geweldige dingen aan Turkije is toch wel het eten. De heerlijke, smaakvolle groentes, verse vis, de noten, het fruit.. alles lijkt veel beter te smaken in Turkije dan hier.
Ik kan echt uren over groente en fruit markten lopen, maar aangezien dat altijd gepaard gaat met heel veel noten, kunnen we dat echt niet meer doen met Kyra. Haar notenallergie zorgt echt wel voor de nodige overlast als ze er alleen al langs loopt.

In het hotel waar wij verbleven hadden ze ook echt heerlijk eten! ’s Morgens kon je genieten van pannenkoeken, omelet, gekookte eieren, spiegeleieren, worstjes, warme groentes, ze hadden er zelfs havermout, enorm veel koude groentes, kazen, het lekkerste brood en ook een groot scala aan yoghurt, ontbijtgranen, gedroogd fruit, noem maar op.
Tijdens de lunch kon je weer kiezen uit enorm veel dingen. Er was altijd zoveel keuze dat je gewoon niet wist waar je moest beginnen en als je klaar was, had je spijt dat je dat ene toch niet geproefd had 😛


Ook het avondeten was een feestje! Niet te doen!
En ik ben iemand die heel zelden maar een toetje eet, maar als ik in Turkije ben dan eet ik elke avond een toetje! En elke avond iets anders 🙂 Dat wat ik niet ken, wil ik sowieso altijd proberen.

We hadden ook een Turkse avond, a la carte. Daar kregen we echte Turkse gerechten te eten, maar die viel toch wel iets tegen. Kebab eet ik wel vaker, dat vind ik niet bijzonder meer. Het was wel voor het eerst, dat ik baklava gegeten heb en zo zoet als iedereen zegt dat het is, vond ik het niet eens.

Uiteraard heb ik soms ook gewoon een hamburger tussendoor gegeten, of wat kipstukken, want zelfs dát smaakt daar super! :Ddav

Mijn favoriet?
De vis! Zoals hij op mijn bord ligt, van kop tot staart en dan met je vingers lekker alles oppeuzelen!! Heerlijk! 😀
Er zijn zoveel redenen om eens naar Turkije te gaan en eten is daar zeker eentje van 🙂

XmelX

16 thoughts on “FOOD !!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s