Pop On Top 2019

25 en 26 mei was het weer zover! Pop on Top !!
Het festival in Valkenburg, waar ik vorig jaar en het jaar ervoor ook al bij was.

Zonder al teveel naar de line-up te kijken, hebben we  voor deze editie kaartjes gekocht. Simpelweg omdat het vorig jaar ook echt leuk was.
Het is een redelijk klein festival, niet al te groot terrein, een hoofdpodium, een feesttent, een silent disco, café Nol en een klein podium voor de onbekende artiesten.
Maar het is zo enorm gezellig!! De sfeer, de mensen, alles bij elkaar maakt dit gewoon een ontzettend chill festival.
Toen ik de dag voor het begon naar de line-up keek, werd ik er niet persé heel warm van. Nick en Simon.. Nielson.. Memphis Maniacs.. BlØf… hmzzz.
Maar toen zag ik ook Les Truttes, Navarone, Mental Theo, The Partysquad, Kaiser Chiefs en Diggy Dex staat! Dan wordt het ineens weer een ander verhaal 🙂

Zaterdag kwamen aan toen Nielson al aan het spelen was en dat klonk best leuk! (en Nee, dat had ik dus niet verwacht). fbtEerst voor wat bonnen gezorgd, een plasje gedaan, een plekje gezocht en eens even rond gelopen. Dat moet je dus niet doen als je met je kinderen loopt. Kyra en Semm waren ook mee (net zoals vorig jaar) en als je met die twee langs eettenten loopt, dan is het hek van de dam! Volgens mij waren hun al door bijna al hun bonnen heen toen we weer bij ons plekje aankwamen. Lieve hemel, wat kunnen die twee eten!

dav

net op het terrein en al gelijk eten!

Met als resultaat dat mama ze wel wat bonnen geeft en ik aan het eind van de dag ook nog maar heel weinig over had. Schokkend!
We genoten van de muziek, van elkaars gezelschap, van een heerlijk biertje en wat eten tussendoor en tijdens Nick en Simon ben ik echt even gaan slapen. Daar kan ik gewoon heel weinig mee, hahahahaha.


Maar het was echt een enorm leuke dag  😀 (en géén regen! Top!)

Zondag had Semm zijn kampioenswedstrijd (voetbal) en is met het tweede elftal van Groene Ster kampioen geworden. Dat maakte dus dat Semm en Kyra hun eigen feestje hadden in de kantine en niet mee zijn gegaan naar Pop on Top.
Just me and Debby! We zagen het maar als een voorproefje voor Sziget, waar we in augustus naar toe gaan 😀
We zijn eerst ergens rustig gaan zitten en terwijl we genoten van de muziek, hebben we een uurtje zitten kletsen.

fbthdr

En door !!

Meestal zijn de kinderen erbij en dan let je toch op wat je zegt, maar nu was dat niet nodig. En soms zijn die gesprekken wel echt nodig.

Met al een aantal biertjes achter onze kiezen, zijn we een rondje gelopen en toen we terug op ons plekkie stonden, kwam Deb een aantal collega’s tegen. Ze zijn blijven hangen, we hebben gekletst, gelachen, gefeest, gedronken, gedanst en eigenlijk zijn we helemaal uit ons dak gegaan die dag!!fbthdr Ik zag later op mijn telefoon ook nog een foto van iemand die ik echt niet ken hahahaha, maar het was wel een leuke foto 😛


Ik was niet eens dronken, maar ik heb geen idee wanneer we die foto gemaakt hebben 😛 Dan weet je dat je goed gefeest hebt hè 🙂

En ergens tussen al het gefeest door, heb ik ook nog met iemand gezoend! 😮
Hoe dat allemaal gekomen is, kan ik helaas niet uitleggen maar het was wel erg prettig 😀
Heeft weer een deel van mij wakker geschud die al héél lang lag te slapen!
Ook niet verkeerd 😉

Het was ook dit jaar weer een onwijs leuk weekend, de sfeer daar is echt altijd om van te smullen. We hebben staan dansen met de mensen achter de bar en dan zie je dat zelfs zij, die de hele dag hard werken om ons idioten van drank te voorzien, zich ook enorm goed amuseren. Wat een feest weer! 🙂
Tot volgend jaar 😀

XmelX

9 thoughts on “Pop On Top 2019

  1. Ik heb ook ooit eens met iemand staan zoenen die ik eigenlijk niet eens kende, maar het voelde echt heel lekker. Daarna nooit meer gezien of gesproken en ik zou ook echt niet meer weten wie dat was. Eén of andere Brabander die op vrijgezellentrip was met wat vrienden…. Leuke herinneringen…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s