PCL 2019

Op 29 en 30 juni stond Park City Live weer op de agenda.
Dit is zo’n festival (in Heerlen) die ik nooit over sla! Niet te groot, altijd heel gezellig en ook de line up is zwaar oké altijd.
Qua line up gingen ze vorig  jaar niet overtreffen (toen zijn we ook wel echt enorm verwend) maar er stonden weer namen op waarbij ik al in mijn handen wreef 🙂

Het was wederom een heel warm weekend, dus we moesten er wel voor zorgen dat we genoeg bleven drinken (ook wat water tussendoor natuurlijk 😛 ) en de soms wel heel schaars geklede mensen, waren een lust voor het oog (en voor de lachspieren ook wel).


Ik hing de zaterdag wat rond met Gertie, Kyra en Semm en nadat we over het hele veld hadden gelopen, gingen Gertie en ik weer eens even helemaal gek doen en zijn we voor één dag getrouwd bij de “pastoor” van PCL 😛 Geniaal zeg! We hebben zó gelachen hahahahahaha.. zo’n idiote dingen zijn wel voor ons weg gelegd 😛


Alles wat op mainstage stond die dag was ook echt wel leuk! (op Fisher-Z na.. die vond ik wat matig) DeWolff, Boef, De Dijk, Ilse de Lange, Direct en Within Temptation hebben echt wel geknald. Zelfs Boef ja.. ik hou er totaal niet van, maar hij deed het toch echt wel goed! Dag één was echt een top dag!!
Voor degene die goed gelezen hebben, ik heb het huwelijk voordat we thuis waren gelijk ontbonden. Ineens werd er naar de huwelijksnacht gevraagd en toen heb ik toch maar bedankt en mijn ring af gedaan 😛 Het moet natuurlijk wel leuk blijven 😀

Op zondag verheugde ik mij al heel vroeg op the Dirty Daddies. Man, die gasten zijn echt zo goed! Ik stond met Gertie ver vooraan en we hebben ook echt een uur lang staan springen, dansen en zingen. Wat er wel voor zorgde dat we vies bezweet waren en behoorlijk veel dorst hadden 😛 Maar zij waren echt wel het hoogtepunt van de dag! Zonder enige twijfel. Lil’ Kleine was niks aan en ook de Jeugd van Tegenwoordig viel tegen. Querbeat (duitse groep) was verrassend goed, echt een feestje en Roger Hodgson (oude zanger van Suptertramp) zong alleen maar hits, waardoor je alles mee kon zingen. Echt wel leuk! De afsluiter van het weekend was AfroJack en we wilden eigenlijk na een half uur al richting uitgang lopen, maar dat ging gewoon niet..
Ik kon niet ophouden met dansen!! Echt, die gast is idioot goed!


Met pijn in onze voeten zijn we toch na een uur AfroJack richting uitgang gelopen en we hebben weer zo enorm genoten van deze editie!! Interessante en leuke gesprekken gevoerd, nieuwe mensen leren kennen, genoten van de zon, de mensen, de optredens en de hele sfeer! ❤

Volgend jaar is het 10-jarig jubileum en ik weet nu al dat ik ga!
Ongeacht wie er optreedt, ongeacht wie mee gaat of niet: Ik ga!

XmelX

8 thoughts on “PCL 2019

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s