Zomervakantie

Het is zondagavond en mijn vakantie zit er bijna op. Morgen gaat de wekker weer en mogen we weer aan de slag. Mike gaat weer naar school (en hij heeft totaal geen zin!) en Kyra mag nog even een paar weken werken voordat haar school gaat beginnen.
Ik kan niet zeggen dat ik uitgerust ben, daar was het de vakantie ook niet naar, maar ik voel mij wel iets beter dan voor de grote vakantie.

Laat ik eerst eens beginnen met juli. Wat heb ik allemaal in juli gedaan…

2 juli: Kyra’s diploma uitreiking. Wat kan je als moeder trots zijn als je kind zo’n papiertje in handen krijgt! Na de uitreiking zijn we met z’n allen gaan uit eten (ook met Kyra’s vader en zijn vriendin) en we hebben oprecht een hele leuke avond gehad.IMG-20190702-WA0006_LI (Klein)
3 juli: Mike’s verjaardagsfeestje. Dit jaar wilde hij gaan jumpen dus zijn we met 5 jongens naar Space Jump gegaan en konden ze 2 uur lang springen, daarna nog wat frietjes gegeten met z’n allen en vervolgens gingen we weer huiswaarts. Doodvermoeiend zulke feestjes pfff.IMG_20190703_161006 (Klein)
5 juli: Laatste schooldag Mike en ’s avonds met een groep vrouwen naar de film ‘Annabelle’ (was een leuke film en avond!)
7 juli: Lunch met ouders, Kyra en Semm. Om vijf uur de stad in gefietst en in de stad de WK finale van de Dames gekeken! Super avond gehad.
12 juli: Thomas en Maaike zijn weer gearriveerd voor een logeerweekend 🙂
13 juli: Wandeling naar de stad waar Mike met zijn eigen gespaarde geld een nieuwe Huawei P30 lite heeft gekocht. Trots!
14 juli: Mike’s verjaardag. Mijn jongste telg is alweer 11 jaar geworden. How time flies..


15 juli: Nadat ik thuis was van mijn werk zijn de kinderen naar hun vader gegaan, de komende drie weken gaan ze daar hun zomervakantie vieren.
17 juli: Mike hield zijn verjaardag bij zijn vader en ik was ook uitgenodigd. Er was verder niemand, want Mike wilde het klein houden (zoals altijd). Het was een lekkere barbecue en een gezellige middag
18 juli: Ik ben na het werk Mike gaan ophalen, want hij gaat komend weekend met ons mee een weekendje weg (ons= mijn ouders en ik).
19 juli: Rond half twee kwamen we aan in onze B&B in Tilburg. Uiteraard nog de stad in gegaan en ’s avonds spelletjes gedaan.
20 juli: Om half 10 begon mijn Tilburgse Kermisrun. Het was een fun run, dus ik liep puur voor de leuk en heb tussendoor ook stukken gelopen. IMG-20190720-WA0001 (Klein)Ik wilde niet voluit gaan, wilde genieten van alles was ik zag en het was super leuk! Daarna nog met z’n allen over de kermis gelopen en heerlijk gegeten ’s avonds.
21 juli: Weer naar huis gegaan en Mike weer naar zijn vader gebracht. De komende twee weken ben ik echt alleen en hoewel ik daar normaal echt naar uit kijk, hik ik nu ook wel tegen een ander gevoel aan..
22 juli: Na het werk is een vriend van mij langs gekomen. Aangezien het heerlijk warm was konden we lekker in de tuin zitten.
25 juli: Dit keer kwamen mijn ouders langs en hebben we eerst samen een broodje gegeten, waarnaar we heerlijk in het water zijn gesprongen. Afkoelen is wel fijn als het bijna 40 graden is.
26 juli: Van half negen tot een uur of drie bij Ivo gepoetst. Het was snikheet, dus het zweet zat werkelijk overal (jak), maar toch hebben we een leuke dag gehad! ’s Avonds ben ik met Alique naar Valkenburg gegaan, hapje gegeten en wat op terras gezeten. Heerlijke avond gehad.IMG_20190726_181608 (Klein).jpg
27 juli: Om negen uur zat ik al bij de kapper en toen ik naar buiten liep was ik mooi roze! 🙂

Daarna ben ik met Kyra langs iemand gegaan en hebben we een afspraak gemaakt voor een tatoeage. Spannend!
30 juli: ’s Avonds met Gertie, een vriendin van Gertie en Alique naar de film ‘Midsommar’ gegaan. Het zou een gruwelijke horrorfilm moeten zijn, maar wij hebben serieus de slappe lach tijdens de film gekregen. Slechte film, gezellig avond!

Het waren soms drukke weken, maar soms ook gewoon rustige en gezellige weken. De eerste week dat de kinderen naar hun vader zijn gegaan heb ik ze toch nog veel gezien, dus voelde het niet alsof ik echt alleen was. De tweede week echter was ik wel echt alleen en hoewel ik mij wel bezig heb gehouden en normaal het alleen zijn heerlijk vind, liep ik deze keer vaker tegen de muur op. Heel gek dat ik dit keer zoveel moeite heb hiermee en mijn kinderen gewoon bij mij wil hebben..
Het zal allemaal wel samen hangen met het niet lekker in mijn vel zitten.
Die fun run midden in de maand was wel een fijne intermezzo. Ik neem nog altijd rust en ben nog niet bezig met hardlopen, maar voor deze run heb ik mij al een tijd geleden ingeschreven en ik weigerde deze ook af te zeggen. Gelukkig maar want het was echt super leuk! En heb er een mooie medaille bij 🙂

XmelX

7 thoughts on “Zomervakantie

  1. Zalige weken gehad, joh! 😀 Nog gefeliciteerd met Kyra haar diploma en Mike’s verjaardag! Terecht trots op je koters 😉
    Mareuh… first things first natuurlijk: roze haar is mega en wa lees ik daar?! Een tattoo?! 😉

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s