1.000 vragen aan jezelf #39

De een-na-laatste alweer… jemig!
Wie had gedacht toen ik er aan begon, dat ik die 1000 vragen daadwerkelijk allemaal ging beantwoorden.
Ik eigenlijk wel, want ik maak graag af waar ik aan begin 😛
En zo weten jullie ook weer veel meer over en van mij.

Let’s go!

951. Op wie was je onlangs jaloers?
Jaloers is zo’n emotie waar ik niet van hou en ik ben dan ook helemaal niet jaloers aangelegd.. Al volg ik een schat van een blogger die laatst in Amerika op vakantie was en via Instagram hield ze haar volgers op de hoogte van hun avonturen. Daar was ik wel jaloers op, want goddomme die heeft een mooie vakantie gehad!! 😀

952. Wat vond je ontroerend aan het aanzoek van je partner?
Vind je het heel erg dat ik daar niet meer aan terug wil denken? Gewoon geen behoefte aan.

953. Wanneer raakt je geduld op?
Die raakt eigenlijk niet op.. ik heb echt een engelengeduld.
Patience is a virtue zeggen ze hè 🙂

954. Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen?
Behandel mensen eens zoals je zelf behandeld wilt worden..
DIPSHIT.

955. Ben je een optimist, een pessimist of een realist?
Een realist en soms een optimist… maar vooral een realist.

957. Welk zelfgemaakt toetje is altijd een succes?
Zelfgemaakt toetje? Waarom zou je dat zelf maken als er zoveel lekkers te krijgen is? Dat is toch veel makkelijker!!

958. Wie speelt er een belangrijke bijrol in je leven?
Bijrol? Is dat zoiets als een side kick?
Dan ga ik voor Maaike.. zij is de eerste die alles van mij hoort als ik weer iets doms heb gedaan ofzo hahahahahaha 😛

959. Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt?
Als ik het nieuws kijk en hoor wat er dagelijks voor gebeurtenissen plaats vinden op deze wereld, dan vraag ik mij echt af waar we in hemelsnaam mee bezig zijn. De wereld is gek geworden, mensen doen dingen waar je met een normaal verstand helemaal niet mee bezig bent. De dagelijkse gebeurtenissen in de wereld maken elke dag weer indruk op mij.. Vandaar dat ik geen tv en nieuws meer kijk. Het is allemaal ellende en meestal wordt de boel ook nog verdraaid. We leven in een zieke wereld en het wordt eens tijd dat de mensen beginnen met helen in plaats met van kapot maken.

960. Ben je toe aan verandering?
Ik ben wel toe aan een verandering in mijzelf. Ik merk nu toch wel dat dingen mij blijven opbreken en dat allemaal omdat ik eigenlijk nooit hulp heb gehad die ik wel nodig had. En ja, ik weet dat ik nog altijd hulp kan gaan zoeken maar ik ben ook heel koppig. Dus hou maar op!

961. Wanneer voelde je je overdressed?
Whahahahahaahahahaha, je kan beter vragen wanneer ik mij underdressed voel en dat is bijna dagelijks 😛
Ik overdress mij niet.. echt niet. LoL, het idee alleen al.

962. Wat is je favoriete tv-koppel?
Aangezien ik echt volg wat er op tv gebeurt en echt iedere avond vast gekluisterd zit om alles te volgen wat ze uitzenden, kan ik oprecht zeggen dat ik geen flauw idee heb!!
Wie kijkt er nou in hemelsnaam nog naar de tv met al die beroerde programma’s.. Ik kijk sport en soms The Big Bang Theory (dat kijk ik altijd met Mike 🙂 ) dus mijn favoriete koppels zijn die uit The Big Bang Theory.

963. Heb je ooit in een kasteel geslapen?
Neej, ook niet op een erwt geslapen, of proberen te ontsnappen door mijn lange haar te gebruiken, of wakker gekust worden door een mooie prins(es).. al die dingen heb ik ook nog nooit gedaan 😛

964. Waarvoor schaam je je?
Nergens voor.. ik zou niet weten waar ik mij voor moet schamen. Niemand is perfect en ook ik heb dingen die ik niet zou willen (of anders zou willen), maar dat is niets om je voor te schamen. I am who I am..

965. Verstuur je verjaardagskaarten?
Nee, eigenlijk niet meer.. deed ik wel altijd, maar ik vergeet altijd wanneer iemand jarig is. Dat is het grote probleem 😛

966. Aan welke ongeschreven regel houd je je altijd?
euuhhh… zijn die regels er niet om gebroken te worden?!?!
Dan heb ik dat verkeerd begrepen..

967. Wanneer heb je voor het laatst een wandeltocht gemaakt?
Ik wandel vaker de stad in, bagger daar wat rond, drink wat koffie, val wat mensen lastig, lach vooral naar iedereen en loop dan weer naar huis.. echte wandeltochten maak ik eigenlijk niet.

968. Kun je meer tijd vrijmaken voor dingen waar je blij van wordt?
Ik kan voor alles wat ik wil tijd vrij maken. Iedereen zeurt maar altijd dat ze druk zijn, maar ik vind het veel belangrijker om tijd te spenderen met dingen waar je energie van krijgt in plaats van je leeg te laten zuigen en je dus allemaal maar gaat klagen over hoe druk je bent.

969. Welke klassiekers heb je gelezen?
Ik heb de Titanic gezien.. 3 uur van mijn leven die ik nooit meer terugkrijg!! Ik vond er geen drol aan. Ik ben niet zo gemaakt voor die softe films waar je in tranen naar zit te kijken en je ontroerd wordt door dingen die toch nooit irl gebeuren hahahahaha

970. Om wie zou je naar de reünie van je lagere school gaan?
Om mijn beste vriendinnen van toen (Angelique en Narda) en mijn eerste liefde (Rob).. 😀

971. Fantaseer je wel eens over beroemd zijn?
Nee eigenlijk niet.. die ambitie heb ik niet 😛

972. Welk museum heb je onlangs bezocht?
Dat was in Normandië… ik moet even denken hoe die heet.
Nope, ik kom er niet op, maar het was een museum die alles te maken had met de tweede wereldoorlog.

973. Experimenteer je graag in de keuken?
Ja, maar niet met koken 😛

975. Hoe belangrijk zijn de vrouwen in je leven?
ohh.. de vrouwen in mijn leven..
De belangrijkste is mijn dochter, die is enorm belangrijk in mijn leven, want zij maakt mij elke dag een beter persoon. Ik heb al zoveel van haar geleerd en onze band is enorm sterk. Alleen maar liefde voor haar.
Ik heb ook genoeg vriendinnen die mij allemaal heel dierbaar zijn en natuurlijk ook mijn moeder.. maar er zijn ook een paar vrouwen waar ik een enorm zwak voor heb. Waarbij ik even moet zuchten als ik ze weer zie of met ze praat..
Snap je 😉
Heel belangrijk… alle vrouwen in mijn leven zijn heel belangrijk voor mij!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s