Pastellen

Laatst las ik op Facebook een oproep van een Kapsalon, ze zochten mensen die een pastel-kleur wilde laten zetten in hun haar.
Aangezien ik pastel-roze in mijn haar heb (die er al bijna uit was), was ik in mijn ogen de perfecte kandidaat om een nieuw kleurtje erin te gooien.
Ik heb dus gelijk een mail gestuurd met een foto en nog geen half uur later kreeg ik al bericht terug dat ze mij graag als model zouden willen.
Top!! Zoiets vind ik nou leuk 😀 

Dinsdagavond was het zover. Ik moest om 18:00 uur aanwezig zijn en samen met twee andere modellen, werd een nieuwe lijn met kleuren op ons haar getest.
Eerst werd door een vertegenwoordiger van alles verteld aan de medewerkers en wij modellen zaten geduldig te wachten (we hebben gewoon de hele tijd gekletst 😛 echt gezellig!). Daarna werd er per model gekeken wat voor dat haar geschikt was en wat ze gingen proberen.
Bij mij konden ze alle kanten op en ze wilden eerst pastel roze erin doen (omdat ik dat hiervoor ook had denk ik). Toen mij werd gevraagd wat ik zou willen, heb ik aangegeven dat ik bijna alle kleuren wel al eens had geprobeerd, dat ik altijd in ben voor iets nieuws en dat ik mijn haar beschikbaar stelden voor hun eigen ideeën en als ze iets nieuws wilden proberen, dit hun kans was.
Daar is een kapster altijd blij mee, zeker met zo’n gelegenheden. De eigenares van de kapsalon keek naar mij en zei tegen haar werknemers:
“Kijk eens naar haar ogen.. Blauw zou daar heel mooi bij zijn!”  

Er werd even nieuwsgierig naar mij gekeken en toen ik aangaf dat ik alles prima vond, waren ze er heel snel uit. Blue it will be!
En echt.. ik heb al heel veel kleuren in mijn haar gehad, maar blauw nog nooit!
Dus ik was wel benieuwd 🙂
De verf werd klaargemaakt en terwijl ze het aanbrachten heb ik met betreffende kapster gekletst. IMG_20190910_193641 (Klein)Leuk mens was dat, dat waren ze trouwens allemaal. Ik was nog nooit eerder bij die kapsalon geweest, maar de zaak was behoorlijk imponerend en alles was heel professioneel. Denk dat ik hier de volgende keer mijn haar eens ga laten knippen 🙂
Toen het aan werd gebracht leek het wel donker paars te worden.. de vrouw naast mij kon ook niet geloven dat dit blauw zou worden en ik eigenlijk ook niet. Nu had ik weinig moeite met de kleur paars gehad,  dus het kon bij mij toch niet mis gaan 😛

Na een half uur mocht ik uitspoelen en daarna hebben ze toch nog een een laagje verf op bepaalde stukken gedaan. Dat moest nog 10 minuten intrekken en daarna was ik klaar..
En het was toch echt blauw geworden! 😀
Ik vond het wel echt gaaf! De rest vond het ook heel erg mooi en nadat ze mijn haar ook nog een beetje bijgewerkt hadden (dank dank!!), was ik klaar !
Zij blij… ik blij… Top avond! 🙂

De avond was heel gezellig, er werd ook heel duidelijk gezegd wat er gedaan werd en alles oogde gewoon professioneel. Mocht je ooit in Heerlen komen en je wilt geknipt of geverfd worden, dan moet je hier echt eens langs gaan!

https://www.haerhuys.nl/

En ik ?? Ik ga even blue door het leven 😛

XmelX

4 thoughts on “Pastellen

  1. Pingback: September | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s