Zomervakantie #2

Ondanks dat ik alweer een aantal weken aan het werk ben, heb ik in augustus nog twee weken vakantie gehad. Het was een enorm drukke maar ontzettend gezellige maand! Ik kan er nog een big smile van krijgen als ik er over nadenk πŸ™‚
En uiteraard deel ik deze maand dan ook graag met jullie, want zoveel fijns is altijd leuk om te delen!

1 augustus was mijn moeder jarig en na het werk kon ik gezellig aanschuiven bij wat vrienden en ooms en tantes die ik al een tijdje niet gezien had. Het werd een hele gezellige avond πŸ˜€
2 augustus was mijn laatste werkdag voor mijn vakantie. Normaal werk ik op vrijdag niet, maar omdat we nog het een en ander moesten bespreken is het toch een hele werkdag geworden.
6 t/ 12 augustus was ik in Hongarije en wel op het Sziget Festival. Dit was echt niet te omschrijven zo gaaf en je kunt er in deze artikelsΒ Sziget 2019 #1Β enΒ Sziget 2019 #2 meer over lezen!IMG_20190811_185832 (Klein)
13 augustus hadden we een leuke middag gepland en zijn we o.a. gaan bowlen (ik was natuurlijk weer onverslaanbaar πŸ˜› )


15 augustus ben ik met de kinderen een dagje naar Aken gegaan. Shoppen, wandelen, eten en vooral heel veel kletsen en lachen. Geweldige dag!!


16 augustus stond een fun dag Valdeludo op het programma. Hoe oud de kinderen ook zijn, daar amuseren ze zich echt prima!


19 augustus begon voor Mike de school weer en mocht ik weer naar mijn werk. De zomervakantie is voor mijn gevoel voorbij gevlogen!
23 augustus ben ik naar een optreden gegaan van The Dirty Daddies. Samen met Natascha (schoonmoeder van Mike), een vriendin van haar (Joyce) en diens buurman (LΓ©one) en neefje (geen idee meer hoe hij heet πŸ˜› ).
Voor degene die nog nooit van The Dirty daddies gehoord hebben, schaam je!! πŸ˜›
Je moet ze echt eens zien, 7 gasten die een tent volledig op zijn kop kunnen zetten. Allemaal meezingers, een sfeertje waar niks tegenop kan met vuurwerk, vuur en confetti en van begin tot eind sta je echt mee te zingen en dansen!


Aan het begin van de avond kende ik Joyce alleen van één eerder gesprek en haar buurman was een vreemde voor mij. Daar was NIETS van te merken vanaf het moment dat we samen in de auto zaten πŸ˜€
Man man man, wat hebben wij gefeest!! Echt te gek! Dit is wel zo’n kliek waar ik vaker mee wil gaan stappen πŸ˜€
Deze avond was er echt eentje die ik niet snel vergeet.
24 augustus hadden we een barbecue bij mij thuis met mijn kindjes en mijn ouders. Heel gezellig was het! Ik was wel nog brak van de avond/nacht ervoor.. aangezien ik pas om half 5 in bed lag πŸ˜›
28 augustus was het nog een heerlijk warme dag en dus zijn we (Natascha en Joyce) met de kinderen gaan zwemmen (lees: de kinderen zwommen, wij zaten kletsend op de handdoeken πŸ™‚ ) Heerlijke middag!
31 augustus ben ik door de stad gewandeld met Amanda en Anna en ’s avonds ben ik op de koffie (bier dus) gegaan bij Joyce en Michael (haar mannetje πŸ™‚ ). Geniale avond! Wat een heerlijke mensen ❀

En denk nu niet dat op de onbeschreven dagen niks gedaan werd! How I wish! Die zijn alleen het opschrijven niet echt waard πŸ˜› Want hoe druk we het allemaal wel hebben met onnozele dingen, is niks nieuws πŸ™‚ Daar wil niemand wat over lezen hahahaha.

Op naar een nieuwe maand, met weer nieuwe plannen

XmelX

3 thoughts on “Zomervakantie #2

  1. Hey Big sis! Leuk hey! Het waren zo te zien twee leuke vol geplande weken. Het is nu weer bijna het einde van de zomer maar zo te zien heb je net als ik een geslaagde zomer gehad! Ik wens je een fijn weekend toe nog even en dan is het weeeeekeeeeenddd!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ€ΈπŸΏβ€β™€οΈ Have a Nice Day!πŸ’‹

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s