Too fast..

21 September werd mijn oudste 17 jaar.
17 !!! Dat is bijna 18.. dus bijna “volwassen”!
Ja, het gaat mij te snel.
Nee, dat vind ik niet zo leuk.

Enfin, ze is op 1 september begonnen met een nieuwe studie, Pedagogiek. Werkt daarbij ook nog (en op haar werk is ze ook aan het studeren met al heel snel een examen) en ze loopt ook stage voor school. Met andere woorden, ze heeft het druk!
Toch staat ze altijd te koken als ze op tijd thuis is en nog energie over heeft en is ze nooit beroerd mij te helpen als ik weer eens de chaoot uit hang. Geweldige dochter heb ik he! 🙂
Normaliter geef ik nooit cadeautjes voordat iemand jarig is, maar in haar geval maakte ik wel graag een uitzondering. Ze zit elke dag in de trein en worstelt elke dag dus met haar oortjes (kabels die in de knoop zitten, dat soort dingen), het ideale cadeau was voor mij wel duidelijk: Air Pods! En gelukkig dat ze er mee was!! Echt heel blij!
Top, daar doe je het voor.

Kyra heeft nog nooit slecht weer op haar verjaardag gehad, maar het zag er de week voor haar verjaardag niet rooskleurig uit. Behalve dan op 21 September 😛
26 graden, hele dag prachtig weer! 🙂
Vanaf een uur of drie begonnen mensen binnen te druppelen en de 2 liter Sex on the Beach stond al klaar. De eerste biertjes gingen ook over de tafel.. toen moest de Schrobbeler open, gin tonic smaakte ook goed voor sommige, oh wacht, rode wijn? Ja hoor, die hebben we ook. Witte wijn? Jazeker, roept u maar..


Tegen de tijd dat ik een pink gin tonic maakte voor mijzelf, was al veel drank genuttigd en de sfeer zat er dan ook echt goed in.
We hebben gedanst, gelachen, spelletjes gedaan, heerlijk gegeten en de kelen bleven aan de lopende band vochtig 🙂


Uiteindelijk is er 4 liter Sex on the Beach gedronken, één fles Schrobbeler, één fles rode wijn, één fles gin, een kratje bier (op 5 flesjes na) en een halve fles witte wijn.
En niemand was dronken! Hoppa!


Maar mènnnnnnn, wat hebben wij een gezellige dag gehad!
Kyra heeft genoten, dat was het belangrijkste en volgens mij vond de rest het ook wel leuk 😉

XmelX

10 thoughts on “Too fast..

  1. Pingback: September | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s