September

Soms gaat het vanzelf, soms lukt het totaal niet. Het is nou niet zo dat ik niets te schrijven heb, maar ergens lukt het gewoon niet!
Excuses.. daar hebben jullie natuurlijk helemaal niks aan en interesseert jullie waarschijnlijk ook geen drol, maar wil het toch even gezegd hebben.

Soit, ik neem jullie even mee terug in de tijd. Niet zo heel lang geleden hoor, gewoon terug naar September dit jaar. Zodat ik een maand-update kan geven van mijn bezigheden.

2 september: bezoekje van Alique, bijkletsen, thee drinken, altijd fijne avonden!
3 september: Samen met Kyra een tatoeage laten zetten!! Dat was gewoon te gek om te doen en hier heb ik al uitgebreid over geschreven in dit blogje
4 september: vandaag kreeg Mike zijn beugel… spannend en onhandig maar hopelijk doet hij het beter dan zijn zus 😛
6 september: iT Horror night! Met een hele gezellige groep zijn we naar de iT Horror night gegaan en het was echt een gave avond. Uiteraard werd ik keihard uitgelachen toen we door een donkere gang moesten lopen en ik ineens oog in oog stond met Pennywise… ik heb even een sprintje getrokken mensen!


“Sow Mam! Zo hard heb ik je lang niet zien rennen!”, zei een gierende dochter. Heel leuk ja.. leedvermaak 😛 De film was top, alles er omheen was gaaf gedaan en we hebben gruwelijk genoten 😛
8 september: Overheerlijke hamburgers gegeten!! Ik werd uitgedaagd door mijn lieve vriendin die dacht dat zij echt wel sneller die hamburger op zou krijgen dan ik.. Met hamburgers ben ik echt een varken en ik weet dat ik te snel eet (ben ik niet blij mee, maar het gaat vanzelf!), dus we wilden wel eens klokken wie nu het grootste varken was.
Het zal jullie niet verbazen dat ik het varken was hahahahaha 😛IMG-20190908-WA0009 (Klein)
10 september: in de avond mocht ik model zitten bij een kapsalon voor een nieuwe kleur. Geweldig om te doen en het was echt een gezellige avond ook! Ze vonden de kleur blauw mooi bij mijn ogen passen, dus ik werd prachtig blauw geverfd 🙂 Kon je ook al lezen in dit blogje: Pastellen 🙂
13 september: samen met Valentina, Danee en Kyra op het terras gezeten en naar de bioscoop gegaan.

Op het terras was het echt heel gezellig en in de bios ook, maar tijdens de film zelf kon ik echt in slaap vallen.. boring!! (Hustlers)
14 september: het was een heerlijke, zonnige dag vandaag en die heb ik samen met Joyce doorgebracht in de stad. Op het terras gezeten en heel veel gepraat.. Loved it!IMG-20190914-WA0002 (Klein)
18 september: in plaats van naar Fit4Free te gaan met mijn vader, zijn we samen naar het reisbureau gegaan om alvast wat informatie en prijzen te vragen voor de vakantie van volgend jaar. Geen idee waarom wij dat hebben moeten doen, want het zal toch niet goed zijn.. maar ach, het was een gezellige middag met mijn pa.
20 september: Thomas en Maaike zijn weer “thuis”!!
21 september: vandaag is mijn kleine meid 17 jaar geworden. Ik kan haar al een tijd geen kleine meid meer noemen, maar het is soms wel lastig te zien hoe snel ze volwassen wordt. We hebben een geweldig feestje gehad, het was echt top! (als je het nog eens wilt nalezen, kan dat hier : Too fast..)
25 september: vandaag had ik de luxe dat ik niet hoefde te koken, want we waren uitgenodigd om bij Joyce en Michael te gaan eten. We hebben echt heerlijk gegeten en daarna nog een leuk spelletje gedaan. Hier kon ik wel aan wennen 😛
27 september: bezoekje aan de kapper 🙂
28 september: weer naar het reisbureau, maar dit keer met mijn vader én moeder want het was uiteraard niet goed wat we hadden uitgezocht. Na lang beraad (en heel veel gemopper van mij!!) is er toch een vakantie geboekt.. we zullen zien hoe dat gaat uitpakken. Daarna ben ik naar de wedstrijd van Mike gaan kijken en ’s avonds hadden we het feestje bij Gertie, die 60 geworden is.IMG-20190929-WA0000 (Klein)

Niet heel veel spannende dingen gedaan… of ja, misschien wel, maar die vermeld ik hier gewoon niet 😉

XmelX

7 thoughts on “September

  1. Ken dat , hier is dat ook soms dat ik sommige momenten echt niet weet wat te schrijven. Daarmee dat ik al besloten heb dat ik enkel blog als ik iets leuks heb gedaan. Want in het dagelijks leven is dat elke dag werken en dan het huishouden en mijn gezin nog eens bij. Kan je best begrijpen dat je het soms ook niet weet, waarover te schrijven. Wat fijne momentjes heb je gehad in September.
    Kom gerust ook eens kijken op mijn blog 😉 zou ik heel erg fijn vinden

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s