Festival fever

Ik hou van muziek.
Ik hou van concerten, ik hou van festivals.
Het samenkomen van mensen die allemaal genieten van muziek, sfeer, gezelligheid en lekker uit je dak gaan 🙂

De eerste kaarten voor festivals volgend jaar heb ik al gekocht.
22 en 23 Mei is mijn eerste festival: Pop on Top in Valkenburg.
O.a. Davina Michelle, Snollebollekes, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie zullen hier gaan optreden.

Ook heb ik al tickets voor Pinkpop op 19, 20 en 21 juni, want toen ik hoorde dat Nothing but Thieves kwam, kon ik het niet laten om tickets te kopen. Ik had ook alleen een ticket voor de vrijdag kunnen kopen, maar dan weet ik nu al dat ik spijt ga krijgen dat ik niet het volle weekend ga. Dus voor het eerst ga ik een heel weekend naar Pinkpop 🙂

Op 1 juli heb ik een concert van Melissa Etheridge in Bonn. Ik heb direct kaarten gekocht toen ik een mail kreeg van haar tour en ben echt dolgelukkig, want haar twee jaar achter elkaar zien in Europa komt niet zo vaak voor!

Park City Live in Heerlen is een festival die ik ook elk jaar bezoek, hier heb ik nog geen kaarten voor maar daarvan weet ik nu al dat ik er heen ga en die is op 4 en 5 juli.

Nu hoorde ik vorige week dat Bospop in Weert Beth Hart én Melissa Etheridge op de line up heeft staan !!
Ja.. dat wordt dan wel een hele pittige maand.. Pinkpop, Melissa in Bonn, ParkCity Live én Bospop in één maand!
Bospop is dit jaar ook 3 dagen en de twee dames komen op vrijdag en zondag, dus als ik tickets koop zal ik hier ook weekendtickets voor moeten aanschaffen.. plus een camping plaats want ik kan niet elke dag heen en weer gaan rijden.

Dat ga ik niet overleven! Dat kan ik fysiek helemaal niet aan 😛
Maar ik kan Bospop toch ook niet zomaar voorbij laten gaan??? 😮
Het zijn wel Melissa Etheridge en Beth Hart !!! Kom op!
ja.. Sting komt ook.. lijkt mij ook wel cool hoor, maar ik ga toch echt voor die twee dames.

Ik heb nog geen kaart gekocht.. ik twijfel nog. Buiten het feit dat ik fysiek daarna aan het infuus en de beademing moet, moet ik ook even naar mijn beurs kijken want het is niet alleen de aanschaf van een ticket. Ik zal ook moeten eten en drinken..

Dilemma’s…
Ik weet niet welke ik moet over slaan.. en óf ik eentje moet overslaan..
Ik wil eigenlijk alles zien..

Lastig hè!

XmelX

6 thoughts on “Festival fever

  1. Keuze maken is in dit geval moeilijk.
    Maar vond je laatste stukje wel passend. Niet alleen aan de infuus maar ook afkicken zal het dan zijn. De beurs ja die heb jezelf in de hand om de keuze te maken waar je heen wilt en kan gaan.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s