Oktober

Oké, oké, ik weet ook wel dat het al December is en dat ik weer eens behoorlijk achter de feiten aan loop. Give me a break will ya!

Eens even kijken of ik nog weet wat ik allemaal voor intens leuke dingen heb gedaan in Oktober 😉

2 oktober: Michael was jarig en ik kon het niet laten om even langs te gaan en hem te feliciteren en knuffelen
5 oktober: Verjaardagsfeestje van Michael en Joyce. Ik kwam wat later maar dat maakt het feestje niet minder gezellig 😉
6 oktober: Vandaag zijn mijn ouders op vakantie gegaan en nadat Mike en ik hun hadden uitgezwaaid, hebben we hun huis versierd. Mijn vader zou in hun vakantie 70 jaar worden. Als ze terug kwamen, was ik zelf op vakantie dus ik wilde er in ieder geval voor zorgen dat het huis versierd was 🙂 En dat is gelukt!
7 oktober: Na het werk ben ik met de trein vertrokken richting Purmerend want mijn morgen vliegen we naar Turkije samen! Afscheid nemen van de kids viel mij wel zwaarder dan gedacht.. 😦
15 oktober: Weer terug van vakantie, die heerlijk was en waarvan ik echt energie heb gekregen 😀
16 oktober: Gewoon weer gaan werken en ook met Mike naar de orthodontist geweest, hij draagt zijn beugel echt heel goed! 😀 In de avond ben ik met Kyra naar de bioscoop gegaan en hebben we de Joker gezien. (top film!)
22 oktober: Samen met Alique en Gertie naar de bioscoop gegaan, Haunt. Leuke film!
25 oktober: Ik heb weer een nieuwe tatoeage gekregen! 🙂 Zo blij mee :Dbtf
26 oktober: Sauna dag met mijn sauna-maatje Jeffrey. We hebben genoten en ik heb zelfs nog buiten geslapen 😮 Daarna de rest van de avond half slapend bij Joyce geweest. Na een sauna ben ik geen drol meer waard hahahahaha
28 oktober: We hebben samen bij mijn ouders gegeten en daarna lootjes getrokken voor Kerstmis. Ik mag voor mijn vader de cadeautjes halen 🙂
29 oktober: Met Gertie naar de bioscoop gegaan, Ready or Not. Hele goede film! 🙂
30 oktober: thee gedronken en bijgekletst met Stephanie.. doen we veel te weinig want het is elke keer veel te gezellig!

Het was een mooie maand, met een heerlijke vakantie en veel bezoekjes aan de bioscoop. Ook een maand met heel veel heftige gesprekken en die waren soms heel positief en prettig, maar soms ook niet. Hoort er allemaal bij.

XmelX

3 thoughts on “Oktober

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s