November

Nu het jaar bijna aan zijn eind is, moet ik natuurlijk November nog even doornemen.
Wat heeft deze maand allemaal gebracht? Eens even kijken..

2 november: Ik was vandaag met Mike op pad, oliebollen gegeten, een nieuwe hockey stick gekocht (die jongen groeit als kool), een wedstrijd gekeken van Mike en ’s avonds naar de Griek gegaan met hem. We hebben een heerlijke dag gehad.

IMG_20191102_172222 (Small).jpg

hij lijkt op zijn moeder LoL

3 november: ’s middags met Mike naar de bioscoop gegaan, Trouble. Het was een leuke film en nog een leuke dag met mijn manneke 🙂
7 november: in plaats van de yoga les, ben ik met mijn moeder en Kyra de stad in gegaan en hebben we heerlijk koffie gedronken. Soms is dat alles wat je nodig hebt.IMG_20191107_195206 (Small).jpg
8 november: samen met Michael bij Burger King gaan eten en daarna naar de bioscoop gegaan, Dr. Sleep. Wat een onwijs goede film!! En ook een hilarische avond met Michael gehad.

IMG-20191109-WA0003 (Small)

Uitbuiken tussen eten en film 😛

9 november: in de ochtend samen met Joyce naar Maastricht gegaan. We hebben een tijd door een boekenwinkel gelopen (de Domenican, als je in Maastricht bent moet je daar echt eens naar binnen gaan).IMG_20191109_113606 (Small) Ik heb genoten van de vele en mooie boeken die ik daar gezien heb en was echt een blij ei 🙂 Daarna zijn we naar Heerlen gegaan, hebben heerlijke koffie gedronken en hadden daarna een High Tea. We hebben zo enorm gelachen en ook wel lekker gegeten. Nadat we nog wat gekletst hadden zijn we naar Joyce thuis gegaan en daar hebben we gezamenlijk nog een film gekeken. Top dag!
10 november: paar uurtjes thuis met Alique gekletst, onder het genot van een paar heerlijke mokken thee 🙂
13 november: Mike is vandaag begonnen aan Masterclasses van een Middelbare school waar hij misschien volgend jaar naar toe gaat. Spannende tijd!
15 november: tot de conclusie gekomen dat mijn externe harde schijn kapot is en daar staan al mijn foto’s op (vanaf 2010). Michael heeft gelukkig nog wat kunnen redden, (2016 t/m 2019) maar de rest is allemaal weg 😦 Dat zijn heel wat foto’s en herinneringen die verloren zijn gegaan 😦
16 november: samen met Stephanie, Aimee en Mike naar het theater gegaan, naar Tisjeboy Jay. Hilarische avond gehad! 😀IMG-20191116-WA0032 (Small)
17 november: de kinderen hebben mij uitgenodigd voor een etentje bij La Cubanita. Het was heerlijk en heel gezellig.
20 november: de tweede Masterclass voor Mike. Hij vind het erg leuk en hij vindt de school ook heel erg leuk, dus dit zou het wel eens kunnen worden.
22 november: Joyce, Natascha en ik zijn koffie gaan drinken, terwijl onze kinderen naar Frozen 2 zijn gegaan. Kids happy, mom’s happy 😀
Nadat ik Mike naar zijn vader had gebracht, heb ik mijn moeder opgehaald en zijn we naar een hotel gereden. Quality weekend met mijn moeder.IMG_20191122_210647 (Small)
23 november: geshopt in Venray en heel goed geslaagd! Een heerlijke dag gehad.
24 november: terwijl we naar huis reden, nog in Roermond geshopt en weer een heerlijke middag gehad. Ik heb eindelijk Dr. Martens boots 😀 Whoop Whoop!
’s avonds heb ik met de kinderen de kerstboom opgezet 🙂
26 november: samen met de kinderen naar hun vader gegaan, want hij had een puppy en die wilde hij graag voorstellen aan de kids. Die twee waren natuurlijk gelijk verliefd hahahaha.
27 november: de derde Masterclass voor Mike en hij vindt het nog altijd heel leuk! Ik gok dat ik hem niet meer naar een andere school ga krijgen 🙂 Maar dat is prima, want als hij zich goed voelt dan is dat prima!
29 november: Winterbandjes er op laten leggen en dat ging deze keer niet zo makkelijk. Er was wat afgebroken dus moest naar de garage en van daar uit weer terug de banden wisselen. Gedoe! Ik was net op tijd op school voor Mike en daarna zijn we gelijk vertrokken naar Purmerend want we hadden een weekend bij Thomas en Maaike gepland.
30 november: met Mike naar de kapper gegaan, oliebollen gehaald en heerlijk genoten van een rustige middag. Na het eten nog wat spelletjes gedaan en we hebben ook weer een leuke avond gehad.

Een mooie maand, veel gezellige momenten gehad met mijn vrienden, weer intense gesprekken gehad en lekkere weekendjes weg gehad. Ondanks dat ik echt totaal niet lekker in mijn vel zit, geniet ik echt wel van de mooie momenten en gesprekken die ik heb gehad. Het zijn net die dingen, die zoveel voor je kunnen doen ❤

XmelX

4 thoughts on “November

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s