Zou ik ?

Ik twijfel heel erg om mijn Weekoverzichten er weer in te gooien.
Dit zou voor mij ideaal zijn, omdat ik zo wel móet gaan zitten elke week!
Het schrijven schiet er zo vaak in nu en als ik gewoon een wekelijkse blog er in zet, dan heb ik een stok achter de deur.

Wat vind jij ?

Misschien dat ik even kan brainstormen hierover met jullie..

XmelX

 

7 thoughts on “Zou ik ?

 1. Melanie een mooie vraag maar eigenlijk moet je die zelf beantwoorden.
  Er zijn er die een weekoverzicht maken er zijn er die dagelijks een stukje schrijven. Het is gewoon hoe je er zelf bij voelt. Als je echt zegt het geeft me geen voldoening om dagelijks iets neer te zetten niet doen, een weekoverzicht zal je dan weer merken dat het lang kan worden en dat je zo ook weer lang aan een tekst bezig bent.

  Aum Shanthi

  Geliked door 2 people

 2. Je voelt na een tijdje vanzelf aan welk ritme het beste bij je past. Maar vergeet niet dat als de muze aan je bed staat je haar niet moet vertellen dat je later de liefde met haar zal bedrijven. Daarmee wil ik zeggen dat als je inspiratie hebt, je dit niet moet negeren. Schrijf het op. Hou het desnoods bij in een schriftje. Je zou dan wat ideeën kunnen houden voor als je even geen inspiratie hebt.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat is wel waar.. meestal als ik iets in mijn hoofd heb, zet ik al een paar woorden in een bestand zodat ik later dit kan terug pakken. Alleen zijn de dingen die nu in mijn hoofd zitten wat lastig op te schrijven hahaha.. bedankt voor je reactie, kan ik heel erg waarderen! xxx

   Like

 3. Tja, ik zou het wel heel leuk vinden hoor, als je dat zou doen. Sowieso zijn weekoverzichten mijn favoriete posts. Vind het altijd leuk een beetje een inkijkje te hebben in iemands leven 😉
  Maar even los van wat ik leuk zou vinden : ik denk dat dit ook een mooie manier is om weer wat structuur en regelmaat in het bloggen (je hobby, je me-time) te krijgen. Sowieso als stok achter de deur, en bijkomend voordeel : het is een makkelijke post die weinig van je vraagt omdat het gewoon een weergave is van de dingen die je mee maakt. Je kunt het toch gewoon proberen voor een bepaalde periode en zien hoe het je bevalt ! -x-

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s